SÖTASTE CYKELN!

Kolla vilken fin cykel jag o Lydia hittade idag på theme sportia! VILL HA.

 


cupcake recept på sadel :).


Lyxfällan

Sitter hemma hos mej med Lydia och ser lysfällan med Rossan Charles! Sorlig chey.. haha men Lydia hatar dock lyxfällan :).

Tidigare idag efter vi slutat skolan va vi hemma lite hos alex. Fick pan pizza så snällt, bara för schuss hem o så var de ändå han som schussa mej ;). Vi var där i en timme kanske elr nåt för han var tvungen o åka.. Då drog jag o Lydia o köpte godis o satte oss o "plugga", mitt pluggande bestod mest av att kolla snook videos på mobilen hehe. Har engelska prov imorn, med de går säkert bra ändå. Nue reklamen slut måste fortsätta titta!


huvud värk!

Usch har haft huvudvärk hela dagen nästan, så gick hem från skolan o la mej o sov lite o titta på lite bigbrother (IN MED RODNEY IGEN). Tror nog att jag sovit för lite får gå o lägga mej tidigt ikväll..
Har även pluggat lite t engelska provet imorn, men orkar inte mer nu så tråkigt haha.

Btw, kolla vilken ganska så fin iaf bild jag ritat på bilden i skolan. Man ska göra ett collage om ett intresse o sen redovisa om de, självklart valde jag Daniel Adams-Ray? ;)


Kan inte ladda upp bilden jag FÖRSÖKTE rita av..


Satan i gatan


YESYESYES! Äntligen finns Veronica maggios nya skiva att lyssna på på spotify! Den kom ut för två dagar sen men man var tvungen att köpa den på itunes elr ha spotify preminum för att lyssna men du går de att lyssna ;). Den är bra med lite underligga ljud.. Mina favoriter är:
-Satan i gatan
-Välkommen in
-Sju sorger
Men några låtar var inte lika bra.. Hennes förra album var bättre enligt mej iaf :).
Och så är ju självklar jag kommer med på skivan, men den har ju redan släppts ut som singel dock har jag redan tjatat ut den hehe. MEn ni har väl sett att de kommit en musik video till? Om inte titta här.


26 April

Tjena tjena, tbx till skolan idag då! Inte kul alls!! Fick ont i magen när jag gick in i den hemska byggnaden. Men dagen var ganska chill för vi hade vikarie på idrotten o svenskan så där behövde vi inte göra nåt typ. Osen på fördjupningen bowla vi med klassen, jag vann mot lydia, lill och mariam de jag spela mot ;). Älskar att bowla måste göra de snart igen ftt kul är de! hihi.
Efter skolan gick jag o lydia ut o la oss o plugga matte (matte prov imorn). Efter det gick vi t kyrkan, måste för min konfa bara så ni vet. Haha låter som jag är värsta kristen här i bloggen men de är jag inte, håller just nu på att konfermera mig så måste va i kyrkan en del.. När mässan äntligen var slut begav vi oss ut på en springtur. Vi sprang två varv i spåret! Elr lydia sprang jag gick fem meter bakom henne de sista hahah.. Men kan ju skylla på att jag e förkyld.. Ne men min kondis är inte den bästa för tillfället :).


Man kan inte alltid va fin när man precis joggat..


Sista dan på påsklovet..

Hehe vet att inlägget kommer lite sent men de är inget att göra åt!
Åkte från Stockholm kl 11. Men innan dess han jag med lite saker! Bland annat att ta årets första dopp! Badade i insjön i saltis. Riktigt kallt, med tanke på att den sista lilla isen hade smällt typ veckan innan.. Men jag hoppade i 4 ggr, man e ju ingen badkruka ;).



Kom hem kl 1, då träffa jag Lydia. Vi köpte lite ostbågar o mat o gick ut o la o sola. Blev dock inte så bruna direkt eftersom vi var så sega så vi kom ut o la oss typ kl 5 på steker de ju inte så mkt om man säger så!


Påsklovet

Hehe slutade blogga de senaste dagarna på påsklovet, o jag som hade börjat uppa så bra för en gångs skull! haha men orkade inte bara hade fullt upp med att leka o ta hand om barnen på dagarna o sen på kvällen var jag helt slut o har mest sett på lite filmer o sen deckat i soffan.. Men här kommer en liten snabb update var dom skedde de sista dagarna ;).

Torsdag: Eevas ( min pappas kusins fru dom jag är hos i sthlm ) syster tog sin examen så lite av Eevas släkt kom till dem o åt middag och så, o jag sprnag runt o lekte kurragömma med alla barn haha!
Fredag: Jag, Eeva & Evelina ( en av mina syssligar ) Åkte o till lite affärer, de köpte en stuttsmatta som vi hoppat på as mkt, älskar de så grymt kul! :D
Lördag: Vi skulle som planerat åka in till stan på kvällen o ta en glass i gamla stan men precis när vi såtr i dörren så kom några släktingar från Norge som en liten suprise, då fick jag träffa min nya kusin ifrån Norge han var jätte söt!
Söndag: Vi åkte in till stan idag ist! Kollade lite på slottet på typ massa soldater o sen keka klass på kåkbrinken i gamla stan :D. Åkte även förbi kungsgatan 29 där de stod på hitta.se att daniel adams-ray's affär för märket lagom skulle ligga men såg inget där...
Måndag: Idag åkte vi hem :( . Men precis innan vi åkte mot stationen hann jag med ett dop i insjön i saltis, GANSKA kallt om mans äger så! Slängde mej i 4 ggr :o.


höh fin bild i solen, o sen lite påskäggs öppning!



2 filmer


Har sett på dessa två filmer idag!
Black swan var inte så bra som alla säger.. Fattade den inte riktigt. När hon tjejjen bli phsykiskt störd förstår man inte vad som händer irl o vad hon bara ser den var as weird.

27 dresses var bra! Ganska gammal film men ändå.. Hihi en rätt så gullig film faktist..


kväll

Go'kväller, bara jag som såg på desprete house wifes förrut elr? SLUTET OMG?! Typ skrek framför tv:n hur ska man klara sej en HEL vecka för o se vad som händer?

Hittade iaf inga shorts idag på forum :(. Men åt lite jätte god thaimat o en smoothie! Sen sprang runt men Evelina i massor leksaksaffärer där hon stod o lekte med allt hur länge som helst haha.
Sen jag kom hem har jag bara lekt med barnen när de andra två kom hem från dagis, o så blev de pizza idag gott! Hann även med ett bad i jacuzzin idag med ;).

mupp


Mot Nacka Forum igen..

Drar mot Nacka forum idag igen, ska försöka hitta några snygga svarta shorts elr ett par mörka jeans shorts ;).
Min syssling Evelina är hemme med mej och lillebrosan idag med från dagis så hon ska med med idag! Har nyss sminkat henne och gjort en fläta på henne, den lilla prinsessan. Ny är vi klara att åka ska bara vänta på bussen, de går inte så ofta här ute i saltsjö-Boo haha :). Hörs senare!



The bikini


Här är nya bikinin, inget speciellt med den helt enfärgad o ganska vanlig men älskar den ändå! Den e från New Yorker :).


21.50

Cha, kom hem från Forum Nacka runt 4-5, vi hämtade barnen på dagis på vägen hem med :). Fick med mej en ny fin bikini hem, älskar den har redan invigit den i utomhus jacuzzin förrut!
Btw, så såg jag en i Daniel Adams-Rays band på forum nacka! Hehe fick lite smått panik när jag såg honom av nån anledning typ bara stod o stira, o han bah glodde.
Sen jag kom hem har jag inte gjort annat än lekt o badat me barnen , mysigt.

En liten rolig grejj, min syssling Evelina börjar gillar Daniel! Varje gång när hon ska sova o jag ska säga godnatt vill hon att jag ska sjunga gubben i lådan " du vet den där.. den där.. inte vanliga gubben i låndan utan den där andra".


de var han polisong mannen jag såg.


Nacka forum


Godmorgon! Har vart vaken ett tag nu vakna vid kvart i sju, såg på bolibompa med barnen haha. Sen när alla åkt till jobbet / dagis gick jag ut en sväng med alva till sjön :).
Nu har jag fixat mej o ätit sitter o väntar på att bussen ska komma som tar oss till Nacka forum, lite shopping är aldrig fel! Får se om jag kommer hem med nåt fint ;).

I Stockholm!

Försökte skriva ett blogg inlägg igår via mobilen med de publicerades tydligen inte.. Men skrev iaf att designen är snart klar, har fixat klart menyn och header bara "innehållet" kvar, bara så ni vet (a).

Är iaf i Stockholm nu, kom igår. Har inte gjort så mkt idag, mest levt livet me mina syssingar i de underbara vädret. Solat, bränt ihjäl mitt stackars annsikte, hoppat en hel den studdsmata & badat i utomhus jackuzzin ;). Nu sover alla små barn och ja o lillebrosan sitter o ser på grown ups!
Inte så mkt mer o skriva nu, chaaarrå. ♥


Bild från innan vi gick o bada, inte finaste bilden på mig direkt men får duga :)


Hemma nu

Kom precis hem, var lite med Lydia hos hennes farmor istan efter kyrkan oxå. Konfa dan var as tråkig! Men känns ändå som dagen har gått ftt snabbt, var den inte 8 nyss elr? :o
Nu tänkte jag iaf fixa en ny design! Så om bloggen ser lite konstig ut för tillfället vet ni varför ;)

Konfadag

Har konfadag idag kl  11, ska typ gå på gudtjänst o lära oss om påsken, skulle inte kunna komma på ett bättre sätt att tillbringa min söndag på asso!
Har precis typ fixat färdigt mej, ska snart äta sen åka :) Inte så kul inlägg men lite uppdatering bara hejdå!



Kolla mitt hår ser typ blondt ut på bilden? :o


1vecka

Längtar sjukt mkt till nästa vecka, PÅSKLOV då! Och jag åker till mina sysslingar i Stockholm, länge sen jag träffade dem nu har sknat dom de ska bli askul! :D:D:D:D.


Jag och Evelina i sommras på grönan..


dance baby

Tja, sorry för jag inte skrivit nåt i veckan har inte haft lust.
Igår var jag, Lydia & Lilly på jennie dansuppvisning, på saga teatern. Den var jätte bra, alla var så sjukt bra på o dansa :). Efter de stack lilly hem o jag & Lydia käka på hakepi, stans godaste kebab! Sen åkte vi hem till mej o var här en stund o vid tio åkte vi o hämta min lillebror på hans skoldisco hehe . Sen såg vi på film elr nåt.. kommer inte ihåg för båda somna hahah. Idag såg vi en film o sola sen när hon stack lå jag typ o sola hela dan, älskar att de har blivit så bra väder igår var de ju typ värsta stormen?!



hahaha lägg märke till jennie fina kli i rumpan i slutet..


Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser

Tjenare! Bara jag som älskar vädret? Massa me sol! Äntligen kanske Sverige får lite sommar till slut ;).
Måndag nuråå... Gick upp typ 7 idag o var inte ett dugg trött :o, fast vissa säger att man blir piggare när solen skiner? Kanske stämmer. Va i skolan, efter de gick jag en sväng med Lydia t konsum (som vanligt) sen lite senare hade jag kvartsamtal. Det heter faktist kvartsamtal o har alltid hetat så kom nu inte o säg att de heter utvecklings samtal! Men de gick iaf as bra :D.

Nu ska jag nog snart dra mej mot tv:n sitter o väntar på ett mail ska laddas o chillar t danne " jag kan se dej, jag kan see dej men vi kommer aldrig se varann..."


Du är bäst nu men du var bättre förr

Vart inte så mkt "lan" igårkväll, våsåg mest på film :). Såg nån komedi som jag inte kommer ihåg va den heter osen nån skräckfilm där alla som inte skicka tbx kedjebrev blev asäckligt mördade, så var berädda på att jag kommer bomba med kedjebrev i fortsättningen haha! Men somna tuny 2-3 o JAG vakna typ 6 imorse o var aspigg :o. Men dom andra vakna typ 9 så låg o spela spel på mobilen (a). Sen när dom andra vakna så vi på eclipse (edward<333).
Vå drog hem från landet till stan runt 2 sen dess har jag mest sovit, städat o pluggat :).



Sale el sol


Har precis fixat klart mej nu, Jag Lydia Lilly o sen min familj ska snart  dra till min lillebrors skola o keka middag! Han o hans klass ska ha resturang för o få in pngar till klassresa... Tre rätters, får väl se om dom kan laga mat ;). Efter det bär det av mot Lucas för lan kväll haha.
Tidigare idag var jag och Lydia på stan o sola, kolla runt lite i affärer och fika :).
Hörs imorn när jag kommer hem ♥


Min nya bästa vän!


Sammanfattning av veckan!

Måndag; Drog ner till stan med felicia efter skolan :). Fick me mej en ögonskugga, jacka, jeans & lite smink hem!





Tisdag; Blev de stan med Lydia! Köpte dock då bara ett nagelack, var mening att de skulle va samma färg som daniel adams-ray's logga men tog fel så de blev fail... Sen ficka vi på Cbg oxå, o hon mobba mej för jag beställde en cheesecake, choklad boll och åt hennes kladdkaka haha! Vem blir mätt på en liten chokladboll lixom? ;)

Onsdag; Gjorde jag inget satt i vänta på att pappa skulle komma hem med min present, o fick som sagt en iphone 4 som jag är helt beroende av nu, klarar mej inte utan den!

Torsdag; Stan med Lydia igen köpte mej en fin liten väska! Dock han jag ingen bild på den de kanske kommer senare.. :) Haha Lydia mobba mej en än gång när jag köpte en morotdmuffins & cupcake enligt henne får man bara ta en bakelse.. Asså fattar inte hur folk kan äta cupcakes btw, de smakar ju tvål?!?


Solade även på håltimman me lilly o lydia, mina kinder var ju lite fint röda sådär ;)

Smootihe på naked juice bar!
Fredag; Har inte gjort så mkt idag, va i skolan åkte hem.. Sen åkte jag ner lite snabbt t stan o köpte present t min mamma som fyllt år, sen hem t pappa o hämta lite saker. Senare vid 6 drog jag ut o jogga me Lydia, gick inte vidare..Men får väl skylla på att jag är förkyld ;). Men när jag kom hem proppa jag i mej en smögåstårta på 1400kj smart typ..

Bäst o gömma sej i kepsen tror inte vill se mitt fina face när jag springer :)))).


Message to blogg.se

Tjenatjena de va länge sen! Har inte vart inne på min dator på tredagar nu där av dåliga uppdateringen.. O jag fick en iphone sen, så har bara vart inne på den :D. Om man bara kunde blogga imobilen diret från blogg.se's hemsida?! Vart tog deras iphone app vägen? Den skulle väl komma in i mars? Konstigt... Iaf blogg.se skaffa en!! :D