Dansuppvisning!

Ska snart ner till stan o möta lilly. Vi ska kolla på dansuppvisning på forum teatern, Lydia med hennes dansgrupp GET INVOLVED är med (de är även med i danskarusellen så RÖSTA!!). Hörs senare ;).

Jul klappar

Sitter o letar jul klappar o skriver önske lista, åh vad jag älskar jul. Haha är de bara jag som hatar att köpa peresebter till killar? Tycker de är as svårt att komma på nåt!!


In time


Hemma från bion nu! Vi såg In time. Den var spännande o bra, rekomenderar den om ni ej sett den. Dessutom var två av mina favorit skådespelare med Justin Timberlake & Amanda Seyfried ;).
Filmen handlar ju om tid o så.. O att man inte kan leva förevigt, det får en verkligen att tänka. Att man inte har hur mycket tid som helst och vad händer när tiden tar slut? Haha usch!


Jul ♥

Hej, har inte bloggat nu på ett par dar... Har vart ganska så slut när jag kommit hem från praon så har inte orkat. I torsdag hann jag inte heller för jag var med Lucas o sen på kvällen hyrde vi film med familjen hehe! Och igår hade vi fullt upp att julpynta o jul städa :). Men snart äv vi klara med allt jul fixande här hemma... Det blir as mysigt, älskar julen! :D
Idag ska jag på bio med Lucas senare... Vet inte vilken film än vi ska bestämma när han vaknar. Men jag vill Breaking dawn (en gång till) eller In time! Får se vad han säger... Nån som sett in time o vet om den är bra? Nu ska jag hoppa in i en dusch. Ciao!
Mitt rum nu (a)

Detta gjorde min dag!

Kolla vilken kommentar jag hade fått när jag logga in? Blev as glad!
Tack så jätte mycket elsa vad gullig du är! Inte helt fel att höra att man är lik kenza, tycker hon är as snygg (inte på ett lesbiskt sett haha). Och så ska jag svara på din fråga.... Jag sökte inte till modell jakten för att, för det första är jag inte intresserad av modell yrket. Jag var det för 2 år sedan kanske då ville jag bli modell! Men trodde inte jag är lång, smal eller snygg nog för det. Och det tror jag inte heller idag. Men vad roligt att höra att du tycker det! ♥

mot praon

Ska snart åka till praon. Är as trött sängen ser mer lockande ut... Men imorn är det fredag så då får jag sova!


Nytt från oriflame!

Wuhuu! Allt som mamma o jag betsälde på smink kvällen på oriflame har kommt :D. Vi beställde jätte mycket saker, bland annat ny foundation o conceler till mej! Läpp glans o några mascaror... Sen var det andra massa krämer o jul klappar o sånt!
Där är de nya grejjerna o så har jag på mig det på bilden! Allt var jätte bra plus så lukta de gott med. Foundation brukar inte lukta så gott tycker jag haha...
Vi köpte även sånna här armband! Pengarna går till rädda barnen elr vad de är.. :)

You da one

Baby, I love you, I need you here
Give me all the time
Baby we meant to be
You got me, smiling all the time




Andra dagen av praon

Tjoo! Idag sluta jag min prao 3, som alla dagar. Praon är sådär...Händer inte så mycket och ångrar att jag inte proa med någon! Men men....Nu vet jag iaf att jag inte vill jobba som barnskötare/förskolelärare! Ska satsa på ekonom istället ;). Lydia kom till mej efter praon och har vart här sen dess, hon gick nyss. Vi köpte pizza (eller jag o Rasmus) o sen satt vi o körde sims 3 hehe!
Okej känner mej mobbad nu men det är faktist roligare o va i skolan än på prao? Med dessa två!
NU TAGGAR VI DESPERATE HOUSEWIFES OM 20!

Outfit

Mina snygga outfit till konsum igår morse! Orka byta om lixom... Haha jag o lydia fick ett par antal konstig blickar osv men kul vare ;).


Prao

Woho ingen skola på två veckor nu TAGGA! För från och med i morn börjar mitt nya liv som förskole lärare som varar i två veckor :D.Ska bli skönt och komma bort från skolan och ist tillbringa dagarna med små söta bebisar! ♥

Lyckad gårkväll!

går kvällen vart jätte lyckad, men det är klart vi såg twilight lixom? Breaking dawn var helt underbar, åhhhh älskar Edaward mer nu... Filmen är nog bäst av alla twilight filmerna tror jag? Det ända jobbiga med den är man nu måste vänta ett år till nästa del kommer. Vill se den NU tack.
Efter bion skulle vi 3 haft twilight marathon o se de tidigare filmerna, men Lilly kunde inte för hon skulle va med sin familj så de får bli en annan gång! Jag och Lydia sov iaf över hos mig efter o bara chilla o hade kul! :D

Svart sotning

Fula bilder men skitsamma! Haha så här har jag sminkat mej när jag ska på bio, normalt? Men ville sminka mej som en vampyr, okej nu är ag största tönten hejdå.

Få lockarna att hålla längre!

Sådär blir mina lockar när jag plattar med plattång! Bättre än de brukar bli haha...
Men här kommer ett tips för er som inte redan hört de, hur man får lockarna att hålla längre!

Medans lockarna fortfarande är varma så snurrar ni upp dom som dom är och sätter fast med ett hårspänne, som på andra bilden. Annars gör hårets tygn så att lockarna går ut lite medans de svalnar. Låt det sitta så ett tag tills det svalnat sen är de bara o ta ut o spraya!

Lockar håret

1. Världens bästa bobby borste. 2. Plattång. 3. Heat protection spray från tresemme. 4. Volum lift hårspray. 5.Heat och glans spray från Lee stafford.
Ska redan börja locka håret för ikväll, det tar ungefär två timmar med mitt hår så lika bra att börja! Dessa produkte andvänder jag när jag fixar mitt hår! Andvänder nästan alltid produkter från TRESemme för mitt hår är beroende av det...Håret blir typ fult o frissigt o tovigt av andra märken, weird? Men den sista sprayen funkar bra! Den ger jätte bra glans dock luktar den som herrparfym så de gäller att ha en god hårspray över haha!

Ny deisign!

Såhär ska nya designen se ut! Hoppas den ser ut så för er med min blogg har blivit as seg på att uppdateras på senaste tid... Men den har elgat uppe i några timmar så de bör funka :D. Designen är inte riktigt helt klar men till 90% iaf orkade inte fixa mer haha..
God morgon föresten! ♥

BREAKING DAWN!

I morgon är den stora dan.
Jag ska se nya twilight! Shit vad jag har längtat o väntat på det här. Så underbart ska de bli haha! Har typ tittat på trailerna några tusen gånger nu o den verkar ju inte bara lite bra heller......Vi får se imorn! MEn jag kommer tycka den är bra hursom, största twilight nörden är jag. Men jag antar att de som känner mej redan visste det eftersom de är den ända jag pratat om hela veckan hehe. Okej nu ska jag sluta nörda mej o försöka sova.

rANDOM BILD 0+1´§293

Yes äntligen är de fredag! Och nu slipper jag skolan i två veckor med för att praon drar igång, chillmode.
Har i princip suttit hemma hos mej i vardagsrummet med Lydia & rasmus sen vi slutade med varsin alpptop iknät, vi hade en liten paus då vi gick till konsum o köpte glass haha! Alla tre är sjukt trött, vi gick o la oss typ tolv igår o gick upp halv 7...Inte alls trött idag typ! MEn de är helg så kan sova nu.
Nu ska jag snart dra till pappa o äte kebab o se idol! :D

JAG KOMMER GÖRA OM DESIGNEN SENARE SÅ DE KAN SE LITE UNDERLIGT UT HÄR!

Mästerkocken har ni här

Kolla vilken grym paj jag gjort! Köttförspaj. Rasmus o jag ska bara vänta på att Lydia kommer sen får vi smaka o se om den är god oxå! Mamma är i götet så vi e ensama hemma, så myskväll med lydia coming up :D.


Breaking dawn

ALLT SOM EXISTERAR I MITT HUVUD JUST NU.
Shit! Imorn släpps nya twlight ut! Och jag ska se den på lördag, förstår inte hur jag ska kunna vänta?! OMg vad jag längtar!! Okej nu har alla fattat att jag är twlight nörd så ska inte tjata om de....
Förrutom att sitta o nörda trailers på youtube för breaking dawn har jag pluggat till ett hemskt matte prov och gått en lång promme med Lydia! :D

Är de såhär det känns att va lycklig?

Hoho kom hem från Stockholm igår klockan 21.00 så orkade inte blogga på kvällen. Och på tiden hade jag inte tid då det var ful rulle hela dagen med alla barnen! Hihi saknar redan gullungarna! Men ska träffa dom snart igen :D.
Lucas kom o mötte mej på stationen o sov hos mej, blev inte så mkt sömn hehe så är as trött idag!
Kolla vilken gammal bild på mej o lucas!! Från i sjuan då båda var blondies o grejjer, saknar den tiden ibland!

I Stockholm

Har precis kommit hem till mina sysslingar i saltsjöboo, vi sitter o kollar på askungen på ipaden (dom är 2 och 4 år). Anlände till Stockholm vi ett sen dess har vi varit på Nacka forum ätit china buffe och kollat i affärer :).


Danskarusellen

Var på danskarusellen igår i Norrköping. Kollade på Lydia när hon dansa med hennes grupp, haha jag o lilly stod typ längst fram o skrek. Och så rösta vi självklart på GET INVOLVED!! Det är två till tävlingar en i norrköping o en i linköping, tycker att alla ska åka dit o röst på dom! Sen på kvällen åkte jag o Lydia hem till
mej o kolla Harry Potter tills vi decka haha :D. En suddig bild på dom lägger upp videos imorn har ingen dator just nu.


cute

Bild från höst lovet med två av mina saknade sysslingar!!
Sorry för jag inte bloggade igår! Var med Lydia hela dagen sen när hon gick var det bara o kolla desperate hause wifes o sen sova!
Idag har ajg vart hemma o pluggat, Kul! Men hade lite grejjer som behövdes göras :D. Men imorn taggar jag smink kväll i gallarian!

Orkide


All good things comes to an end

Kom hem igår kväll från Stockholm där jag spenerat hela mitt höstlov och tagit hand om världens gulligaste sysslingar! Saknar dom redan.
Började skolan idag med....Inte kul. But that's life. Men dock var de ju kul att träffa vännerna såklart! Har inte träffat Lydia på hela lovet heller, saknat henne massor! Chilla lite hos henne idag efter skolan tills mitt utvecklings samtal började. Som btw gick as bra ;).

Love will be hard and hearts will be faking

Har totalt kärat ner mig i denna lå¨t sen den spelades av Moa i idol i fredags! Min favorit låt just nu som jag nog snart har drogat sönder...Som man gör med alla bra låtar.

Dag med Love





Lite bilder från dagen! Åkte in till gamla stan från saltsjöboo med lillsysslingen. Där vi lunchade med hans mamma, åt jätte god kräft pasta o brownie till efterätt! :) Sen tog vi en liten promenad runt slottat och han sov lite i vagnen. När han vakna gick vi till post museumet och lekte massor, vilket han älskade!


gamla stan

Åjer till gamla stan nu med världens sötaste!