Toonight we are young

Halloj på er! Kom nästan precis hem. Har varit en sväng på stan med Eve, Emelie & Emma efter skolan och köpt lite nödvändigheter inför nollningen. För ikväll kör vi igen, superhjältar är vad som står på schemat denna gång. Hoppas på att det blir as kul! Nu ska jag äta och fixa iordning mej. Ha en bra kväll!

Passa på att ha shorts medans det går!


Som sagt passa på att ha shorts nu de sista sen sommardagarna innan hösten kommer! Idag stod mina älskade Zara spetsshorts shorts för outfiten.
 
P.s ber om ursäkt för alla dessa dåliga mobil bilder som laddats upp här på sistonde, har varit lite lat. 
 
 

Seg dag azz

Jag & Eve på datan förrut.
 
Haft en sjuk seg dag. Var as trött efter nollningen igår och sen började vi 8.10 och sluta 16.20. Lektionerna har sniglat sig fram hela dagen! Trodde aldrig dagen skulle ta slut. Men äntligen är jag hemma. Har gjort spanska läxa och så.. Nu ska jag bara äta duscha sen väntar sängen på mig. Så trött. 

Nollnings bilder!

Några bilder från nollningen i fredags som jag snodde från facebook haha!
 
 

Gårkvällen

 
Två bilder ifrån igår. Kvällen vart ganska lyckad... Slog inte de andra nollningarna dock! Men den sista är på fredag så får hoppas det blir grymt kul då. 
Vi var i Ekholmen igår och körde dansbattle, brännboll, sanning eller konsikvens osv... ;)

Kvällens bonde outfit

 
 
Ikväll kör vi på nollning igen, temat för denna kväll är om ni inte redan listat ut det.. Livet på landet! 

MY STAR

Dagens outfit. Tröjan är ifrån wear it och är Lydias igentligen men vi har bytt lite kläder. Tycker tröjjan är as fin! Vitt och marinblått mina två favorit färger, dessutom älskar jag stjärnor . Perfekt.  

It's time I break the rules you made and make some of my own

Tjena! Dagen har varit bra, haft det bra i skolan. Hade en fet lunch så jag och mina amigos gick till stan för att kika efter gummistövlar (till nollning) och tog en lunch på subway. Gött. Skulle även ha träffat Lydia idag men det blev inte riktigt så haha... Hur har eran dag varit då?
 
SVAR: Anonym kommentar: Trivs du i din klass? Ja det gör jag! :)
 

Corfu greece

Här kommer några av bilderna ifrån Corfu! 
 
Jag och min mamma var så pass coola att vi gick i grekisk matlagnings kurs.
Vit & fet första dagen.
Erkänner att detta inte ser särsklit gott ut men.. Det bästa med Grekland MOUSAKA!
 

Take me back?

 
Go kväll. Sitter och har börjat kolla igenom Grekland bilderna lite nu. Men känner att det kan ta ett tag haha, så de kommer kanske ut imorrn! Om vi har tur. För övrigt har jag haft en ganska så chill dag. Hängt med min klass i gransnäs hela dagen och gjort sammarbetsövningar, var väl inte världens roligaste men bättre än lektioner! Efter skolan gick jag ner till stan och träffade tilda en stund, vi var även hos hennes mormor och åt. Haha det första man gör när man kommer in hos hennes mormor alltid att gå till skafferiet o ta massa godis.. Klassiker.

Söndags kväll

 
Dessa läckerheter åt jag och Lydia förrut, framför världens töntigaste film War horse. Varning se den aldrig!
Nu har min soulmate gått över till sin lägenhet, neighbours jao. Och jag ska hoppa in i en dusch sen sova! Godnatt på er.
 

Ta tag it!

Ae nu har jag legat i sängen med datorn sen jag vakna vid tio och inte orkat göra något alls. Måste ta tag i dagen nu! Måste hinna, power walka, duscha, fixa naglarna, städa rummet, lägga ut greklands bilder och göra läxor!  Sen blir det film och bj med Lydia. 
 
 

13.34

Kreativ rubrik... Men börjar få nog av rubriker kommer inte på mer haha.
 
Aja nollningen i fredags var helt grym! Hade sjukt kul. Älskar verkligen nollning vill inte att de ska ta slut! 
 
Igår så träffade jag Tilda. Vi satt en stund på Steve's sedan gick vi till statsfesten där vi även mötte upp Lydia. Såg på Rebecca & Fiona, helt grymma! Efter R & F gick jag och Lydia hem. Orkade inte riktigt va där vi var sjukt trötta efter nollningen haha. Så det fick bli mys med film ist! 
 

It's friday friday friday

Sitter o väntar på bussen i rece nu, as tidig! Trodde de skulle ta en halvtimma till rece och så tar det tio min haha.. Ska ut till sturefors till Evelina när bussen väl kommer! Några tjejjer från klassen som ska fixa oss tillsammans där innan nollningen. Temat för denna kväll får ni veta senare ;). Hoppas alla nollor där ute får en kul kväll ciao!


Vi lever livet bäst på katedral


Tjenare folk! Har varit hela omotiverad till min blogg de senaste dagarna. Inte haft tid/ork till att blogga :(. Det sliter att gå i skolan hehe..
 
Ikväll kör vi på nollning igen iaf! Här är en bild innan förra nollningen, det var strand tema om det inte märks. Och självklart fick vi bada i fontänen i trädgårdsföreningen och på torget. Ytterst mysigt. 

Break

Åter kommer i helgen när jag har tid att blogga!

HUNGERGAMES

 
 
Lydia och jag såg hungerspelen igår. Så grymt bra film! Trodde inte att den skulle vara bra men det var den ju verkligen. Väldigt unik, eller speciell film kan man säga.. Sevärd iaf! Längtar redan till andra filmen. För jag misstänker att det kommer en uppföljare. ;)

Katedral

Andra skoldagen avklarad. Gick ju lite bättre om man säger så! Börjar faktist gilla skolan nu. Är dock inte hel säker på om jag ska gå kvar ännu. Eller byta till sam? Får se hur jag känner efter at ha gått veckan ut. Nu blir det ju lite roligare när nollningen drar igång. Den startar imorn. Har lite blandade känslor inför det, men ser mest fram imot det. Förhoppningsvis är våra faddrar lite snälla! Aja, efter skolan idag träffade jag Lucas. Han hade fått en ny laptop på sin skola och var inte direkt den socialaste att umgås med om man säger så... Efter ett tag så var vi även med Lydia. Men nu har båda gått och jag ska väl börja ta tag i livet lite, duscha äta middag osv.. Har ju trots allt inte sommar lov längre. :/
 
 
 

Första skoldagen

Åh detta har varit en hemsk dag. Började med att jag och Tilda gick tidigt till skolan för att försöka byta klass, vilket vi gjort långt tidigare. Men det gick inte för att dom sa "ni skulle kommit tidigare", man bah men vi har ju det? Så vi fick inte byta.. Så fick börja helt själv i nya klassen, känner ingen! Haha forever alone. Hatar det! Så nu funderar jag på att byta antingen till sam på katedral eller ekonomi på tbs. Får väl testa katedral veckan ut och om det inte blir bättre byter jag!
 

Möjströjan

 
Åh köpte världens mysigaste tröja på hollister härom dagen. Så sjukt skön, skulle kunna leva i den resten av livet! Den går jag iaf kring i hemma just nu o myser.. Danne och Lucas gick för en stund sen, och jag sitter och väntar på att tvätten ska bli klar så att jag kan dra härifrån snart. Ska träffa Lydia!

Gårdagens

 
Gårdagens outfit. Ny tröja ifrån Zara som jag köpte i veckan! :)

Keep it loud

 
Kvällen igår var bra. började med att dra till Deler där typ klassen skulle ha förfest innan keep it loud och som en liten avskeds fest för oskar som flyttar. Vi var där en stund sen så gick alla till stan på donken och åt och efter det vidiare till keep it loud. Där vi även mötte upp Lydia som hade dansat med get involved på keep it loud men som jag missa :(. Vet inte riktigt vilka artister som spelade eller så men Norlie & kkv ägde ut iaf! Haha. 
Efter keep it loud gick jag Lucas och danne hem och sov hos mig hehe. 
 
 

Stockholm baby!

 
Igår bokade jag, Lydia och Jennie en lite random resa till stockholm över dagen! Vå åkte iväg tidigt på morgonen sen spendera hela dagen där. Åt gott och strosa runt på stan och kolla i alla affärer. Köpte två tröjor till hösten, kanske visar dem sen. Sen tog vi bussen tillbaka på kvällen. Mysigt! 
 
 

FINALLY

Så idag är jag äntligen hemma i linköoing efter att ha varit i Göteborg, Jönköping och i en buss i flera timmar! Självklart träffades jag och Lydia direkt. Vi köpte thaimat och har suttit o kollat på tv o snackat, nu ligger vi nerbäddade och ska sova för imorn ska vi upp tidigt. ;)


HELT kär!

Gick in i världens vackraste inrednings affär igår i frölundatorg, som att gå in i en dröm! Ville ha allt där inne, haga hem hette affären. Kärlek vi första ögon kastet där. Köpte några små saker med hem hihi.


Göteborg för en dag

-inlägget skulle pupblicerats igår men blogg appen vägra funka-

Har ju mellanlandat lite hos min mammas pojkvän i Göteborg där jag spenderat hela dagen. Vi började dagen med en sväng till stranden. Solade men badade dock inte, kändes lite kallt i sveriges hav efter att ha spenderat en vecka vid medelhavet om man säger så hehe.. Efter stranden tog vi en tur till frölunda torg och kollade i affärer och handla mat. Fick med mej en tshirt hem! Efter det vart de hem o käka taco :). Imorn kommer jag äntligen hem t linköping, har saknat några fina personer där! Även om jag helst skulle åka tillbaka till corfu känns det skönt att komma hem :).


Tillbaka till ett kallt Sverige

Landade i Sverige för ett tag sen nu och de första man möts av är kylla och löv som redan börjat falla, hemskt.. Ville bara gå in i planet igen och åka till aka till corfu! Saknar redan allt, till o med alla myggor som dödat mina ben varje kväll :(.


GREKLAND

Drar till Grekland nu ciao!


Akut

Har världens akut situation här hemma, MIN IPHONE LADDARE HAR SLUTAT ATT FUNGERA OCH TELEFONE DOG IGÅR! Ni hör väl hur det låter? Helt hemskt. Har typ inte kunnat sova på hela natten för min mobil varit död haha löjligt... Så nu har jag suttit uppe o väntat på att stan ska öppa så jag kan springa ner o köpa en ny. Mot kjell o company! 
 

TRUE WORDS

What are words
If you really don't mean them when you say them?
If they're only for good times then they don't?
When it's love
You say them out loud
And they never go away
They live on, even when we're gone
 

 
 

Just forget about the world and be young toonight

 
Dålig bild på dagens outfit, eller igentligen gårdagens nu då haha. 
Var ju med Lydia på ikano flrrut, men hitta inget najs :(. Taggar shoppa i Grekland nästa vecka ist om det finns nåt? När vi kom hem från ikano så bestämde vi oss för att ta en kvälls fika i stan med Lilly o snacka lite! Efter det var det typ kaoz... Haha aa men nu är jag hemma! När jag vaknar ska jag packa klart inför Grekland och sedan träffa Lilly på kvällen. Godnatt! ♥

Arg

Asså fyfan du är den falskaste människan jag nånsin träffat. Önskar jag kunde spola tillbaka mitt liv tills innan jag träffa dig och bara göra om allt.

Gårdagen

 
Igår var jag och lydia en sväng på stan som jag skrev, köpte lite saker som jag lägger upp senare! Efter det var det middag hos Jennie, gottgott. Sen efter det drog vi ut i lambot lite haha...
 
Idag blir det mer shopping (kanske) jag och Lydia ska i vilket fall till Ikano :). 

Gårdagens

 
 
Tröja Ginatricot - Jenashorts cheap monday - Nya marin blå converse!

AS LONG AS YOU LOVE ME

 
 
Justin Biebers nya musikvideo släpptes igår. Så grym, skulle gjort vad som helst för att få vara tjejen i videon!

Söta ungar

Förde över lite bilder ifrån Stockholm.. Saknar mina små sysslingar!

På schemat idag

{gammal bild från arkivet, men är på mammas dator så har inga bilder}

Idag står först en powerwalk/joggingtur, sedan hem och städa rummet och fixa mej sedan till stan med Lydia på schemat. Bäst o sätta igång så jag hinner innan stan stänger höhö.


NYTTIG SMOOTHIE

1banan + några frysta hallon + 2dl fryst mango Kör på en nyttig smoothie idag utan fet youghurt! Hardcore denna veckan innan jag ska spendera alla dagar i en vecka på stranden.