Lovebirds

Åh vad jag älskar vädret just nu! All snö har smält och det är plus grader nästan varje dag, våren har äntligen kommit! Har plockat fram skinnjackan nu, äntligen säger jag bara. Skön att slippa tjockis vinterjackan. Har till och med solat i två dagar irad nu haha, bara annsiktet dock skönt!


"I need to know should I fight for love?"

Jag idag, brun tröja från H&M och svart jeans från Cubus. Det långa halsbandet har jag gjort själv faktist och klockan vet jag inte vart den kommer ifrån, det var min mammas gamla konfermations present! :)


Earcuff, stavas det så?

Min fina earcuff som jag fick av fina vännen, Lydia i julklapp. Tur att jag har vänner med så bra smak! ;)

Älskar den! Dock har jag inte andvänt den så mycket ännu, men idag hade jag på mig den! Om någon skulle undra vart den kommer ifrån så kommer den från jfr.se men inte säkert att den finns kvar :).


Spetskofta

Denna fina kofta köpte jag på Hollister i Gallerian, Stockholm. En affär alla borde besöka, man kan nästa säga att det är en upplevelse att gå in där haha! Eller så är det bara jag som är kär i den affären.
Nu är lovet över och skolan har startat igen, känns lite tråkigt men har haft ett as nice lov! Hade kul med Lydia i Stockholm och fick träffa mina saknade små sysslingar. Blogguppdateringen kanske inte var på topp under lovet men men. Nu ska jag iaf se på min nya favorit film, Never say never- Justin Bieber, hehe.

BÄTTRE


dags att städa?

Haha vad jag ägnar främsta timmen till..


Barnvakt

Hejhej! Har varit barnvakt åt lillsysslingen hela dagen, stackarn e sjuk :(. Så vi har varit här hemma o lekt o gosat hela dagen. Och när de andra kidzen kom hem hade vi allihop fredagsmys såg film "ants" men chips, godis och popkorn!
På kvällen när alla barnen somnat såg vi (barnens föräldrar och jag hehe) "the tre musciters" stavas det så? haha skitsamma! Bra film, iaf den delen jag hann se innan jag decka ;). Nu ska jag sova är as trött! Godnatt <3


I sthlm

Har varit i Stockholm med Lydia sen i tisdags, i hammarby sjöstad. Vi har shoppat, ätit, sett bio och vart barnvakt! Shoppade dock inte så mycket en kofta från hollister (världens coolaste affär, ligger i gallerian) och en efterlängtad tonad dagskräm.
Men nu är jag hos mina släktingar i saltsjöboo :).


Seg dag

Vaknade gick och gjorde frukost, åt och spela sims. Bestämde mej för att inte va världens största nolifer och gick ut på en p walk, sen spela sims igen haha. Min dag, rullar på rätt så segt som ni hör ;). Men ny ska jag snart och äta hos min mormor som kommit hem från sjukhuset efter en opereration.


Ny design uppe!

Är nu klar med den nya designen! Känns som om jag gör om designen så ofta...Kanske för att jag gör de oxå, men tröttnar så snabbt! Men nu har jag iallafall ny igen! Ljusgrå denna gång, hoppas ni gillar den!

Hanna Widerstedt i big brother?

Åh nej ska denna människa vara med i big brother? Serriöst? Känns som mitt favorit program kommer bli en gnutta dåligare nu när man ska behöva se hennes tjat i tv:n varje dag! Och jag kan tänka mig att hon kommer bli tusen gånger kaxigare efter det här en vad hon redan är. Men ändå så tycker jag att det ska bli lite kul och spännande att se hur hon kommer att bete sig. Om hon kommer visa en sida vi aldrig sett av henne? En snäll och lite mänsklig sida kanske? För hon kan inte sitta i huset och tala om sina sjuka och rasistiska åsikter som hon gör i hennes blogg? Alla de andra deltagarna skulle ju hata henne. Och även tittarna, de som inte redan gör de så att säga... Åter stå att se ikväll. Tagga!

USA motiv!

Älskar kläder med Usa flaggans motiv på! Så sjukt snyggt.
Fick denna tröja i alla♥dags present av pappa i veckan, är helt kär i den!

Alla de fina tröjorna här nere kommer ifrån gina tricot, designerna för gina verkar gilla treden lika mycket som jag? ;). Igentligen gillar jag inte gina så mycket, alltid himla dålig kvalite på deras kläder. Men min tröja nya var så himla snygg!


Big city love.

Wuhu mitt sportlov kommer bli as gött! Åker till Stockholm med Lydia på tisdag till hennes morbror. Vi ska ha as kul, shoppa o kanske åka skidor? Sen på torsdag förflyttar jag mig från hammarby sjöstad till Saltsjöboo till mina älskade små sysslingar. Ser verkligen fram imot veckan!
Två bilder från förförra helgen då jag var hos mina sysslingar.
One piece (y)
Vilka hundögon!

Söndags morgon

Filmen jag och Lucas såg i fredags är verkligen att rekommendera! Jätte rolig var den :D. Han sov hos mig efter filmen och igår med. Och nu sitter jag i sängen medans han sover.. Jag vaknade vid åtta och var jätte pigg, konstigt? Aldrig hänt förrut på ett lov.
Mina planer för dagen är att träna och fixa min bloggdesign!

Haha hur gårkvällen spenderades, thaimat och melodifestivalen!


En gång i Phuket

Ska se denna förhoppningsvis asroliga film senare ikväll med Lucas! Hey Baberiba gänge minus Kristen, kan väl inte bli något annat är just asroligt?
BYTHEWAY JAG HAR SPORTLOV NU, KOMMER BLI AWESOME!

Wanties


21.43

Detta väder? Usch är trött på de nu! Är ju värsta träningpasset att bara gå/cyckla till skolan i all snö haha.
Var på stan med Lucas idag en snabbis efter skolanoch kollade på mass kläder, köpte dock inget haha. Efter det gick jag hem och har bara pluggat.  Eller försökt.

Alla ♥ dag

Haft en rätt lyckad alla hjärtans dag idag! När Lucas kom till skolan var de första han sa "tove vi måste ha ett allvarligt snack sen" och jag blev liv rädd typ haha! Men sen när han drog med mej för att snacka drog han ist upp en biobiljett o sa att vi skulle på bio idag för de var alla hjärtans dag. Sen när vi kolla när filmerna skulle gå så funka det inte för han skulle till sjukhuset.. Sen kunde han inte sova hos mig inatt heller för han skulle till sjukgymnasten imorn bitti. Så det blev inte riktigt som planerat... Lite efter att han åkt smsar han ist "Kolla utanför din dörr" så har han ställt min favorit choklad där, han är för söt ibland asså ♥.
Sen har man även fått godis, tårta och kläder här hemma. Snälla föräldrar har jag oxå :).
Hoppas ni också haft en bra alla hjärtans dag!

Nya tröjan

Mango, älska rosetten i ryggen därför jag köpte den haha :)


Måndagskväll

Gokväller! ÄNTLIGEN är jag klar för idag med allt detta plugg. Gjort klart två inlämningar nu och en läxa skönt!
Var lite med Hemen & Lucas tidigare haha random? De följde med mej hem o så åt vi o lite så o plugga haha... Alltid lika kul o se Lucas plugga, hopplöst. Aja måste fixa lite nu innan jag sova sova, var itne klockan typ sex nyss?!


NackaForum

Kom nyss hem med en söt liten tröja från mango (hahah hållde på att skriva mongo, humor).


No update

Har varit i Stockholm hos underbara sydslingar hel helgen, därav ingen uppdatering. Åker hem ikväll buhu för de :(.
Just nu sitter jag o får håret fixat av lilltjejjan med en trött liten sovande kille i knät, aw!


"Ta mig till kärlek ta mig till dans. Ge mig nåt som tar mig någonstans."

Ligger i sängen o typ fryser ihjäl och kom på hur sjukt nice de skulle vara om lydia och jag bara drog till baka till Kreta ett tag!! Men det förblir en dröm.

Var ett tag med lucas efter skolan förrut. Och sen dess har jag bara pluggat typ, kul jag vet. Imorn planerar jag kanske att sätta på datorn o ge er en riktig upp datering inte dåligt mobil inlägg! Haha har inte haft datorn på på fem dagar nu, rekord.
Aja ska sova nu puss!


tisdagskväll

sitter o glor på tv och väntar på lydia. Kvällen har vi planerat med mat, masSa gött och harry potter!!
random bild på alex o mina muffins idag haha.


Ensam hemma

Håller just nu på att kaga mat till mig själv, koktpotatis, fiskpinnar med smögen sås. Förrut var jag ute på en p-walk och sen bada. vad duktig jag har blivit när jag e ensam hemma (mamma e i sälen). Senare kommer Lydia hit vi ska drick milkshakes äta annat gott o se harrypotter! Det bästa med att va ensam hemma, vi får hela lägenheten för oss själva, soft!


Just nu

Sitter o äter muffins i klementiner o kollar på Grey's! Ska snart rulla ner till dansen kulkul.

Facelook


Nya sängen!


Starstruck


"Bra att ha" appar till iphone!

Tänkte dela med mej av några av mina favorit appar som alltid är bra att ha. Here we go..

1. Bikbok, Finns antagligen redan i varje tjejs iphone. Men för er som inte har den, ladda ner den gratis nu. Man får veta nyheter och får jätte bra erbjudanden varje vecka! 2. Skolmaten, haha andvända varje dag as bra! 3. Viber, men godmorgon lixom? Ja jagv et alla har den redan. 4. Ikea katalogen, haha kanske inte för alla. Men jag älskar att kolla på fint inreda rum osv..En inspertions källa. 5. Tv.nn. 6. Instagram, nya facebook typ? Följ @tovepaalm vettja ;). 7. Filter mania, jätte roligt redigeringsprogram. 8. MagicHour, i princip samma som filtermania men du kan göra egna filter :).

Ny säng snart!

Idag kommer pappa hem med min nya säng. Orkar knappt vänta längre, vill ha den nu! Ni får se den senare ;).
Insperation fårn weheartit.com. Skulle imte ha något emot att flytta in här.