Bio kväll

Jag och Lydia gick på en bio efter att vi kom hem, blev "cockpit". Rolig film! Nu är vi hemma hos mig och hon sover här :).


HEMMA

 
Nu var vi hemma igen ifrån Torpön, låter bilderna tala för sig själv. Vi har haft det as gött lite dåligt väder bara men det funkar ändå!

Torpön here we come!

Idag åker jag och Lydia till hennes stuga på torpön! För sol och bad (förhoppningsvis) fram till söndag. Har inget internet där ute så vi hörs igen när jag är hemma. Hejdå hare så bra! ♥
 

Chillkväll

Det här var nog den dåligaste bilden jag sett men det var mörkt! 
{chris, Daniel, jag, Carl & Calle}
 
Igårkväll skulle ju vi ha "klassträff", men det var inte många som kom men vi hade kul ändå! Vi träffades i hangaren och körde vollyboll o kubb typ. Sen drog vi till våran älskade gamla skola och satt uppe på taget och chilla, hehe mysigt. Men efter ett tagupptäckte vi typ att de tändes o släcktes lampor i skolan, och att det var nån skäggig gubbe där inne haha?! Så alla vart as rädda o flydde. Skräckfilm irl.
 

Prometheus

 
Det var denna film som jag och Lydia såg på bio för nån dag sen! Rätt så äcklig film men ganska sännande. Men inte min typ av film, är inte ett big fan of Sci-Fi. Men Lydia gilla den. Haha våran filmsmak är typ helt olika. Varje gång vi ska på bio tar det en evighet att komma överns om en film.. Men denna gång lät jag henne välja.

17.19

Cp bild.
 
Hejsan på er. Har spenderat hela min morgon med att spela sims tills min kära vän Lydia kom hem från Stockholm haha. Vi ksulle igentligen kanske åkt till en kompis senare idag men nu blev det inte så, så vi har bestämt oss för att gå på bio ikväll. Kommer inte ihåg vad filmen hette men nu ska jag typ klä på mig nåt så jag är klar sen. Hörs!

Så sant!


VR

Såg att JB var i veckorevyn förrut. Haha så himla söt var han och lärde sig att jag i love you på svneks atill sina svenska fans. Ah kan kanppt vänta till han kommer hit!
 
Nu ska jag ha lite "spakväll" typ fixa naglarna, hårmask, annsiktsmask och duscha osv.. :)

Myskväll

Hade myskväll hos Tilda igår. Hennes föräldrar var inte hemma så vi grilla massa mat och gjorde efterrätt och svulla massor! Göttgött. Sen såg vi på mamma mia som gick på tv haha. Åkte hem därifrån idag på förmiddagen när de skulle t Ikea, sen dess har jag typ glott på tv och vart ute o sprungit :). 
 
Lite kul på stuttsmattan hade vi med.. ;)

Saknad vän

Ska snart ta bussen ut till landet för en mysig sleepover hos min saknade vän Tilda!


Kan en tjej bli lyckligare?

 
Tror inte det va! Var o hämta mina JUSTIN BIEBER biljetter härom dan. 
Bara att vänta till den 23 april nu..

@my place

Anledning till att jag itne blogga något igår var att det var min tur att ha middag. Haha panik hela dagen typ! 
Så nu har jag och lydia haft våra middagar, bara jennie kvar sen får vi se vem som vinner ;). Så igår spendera jag dagen att stå o stressa i köket ungerfär! Och kvällen med mina fina vänner! ♥
 
jordgubb/Lime slush aktig fördrink.
Skagen toast till förrätt.
Skaldjurspasta till varmrätt. 
Efterätt hallon och choklad mousse med bär till.
Fejnisar.

Middag hos Lydia

 
Har itne bloggat något sen jag drog iväg på Lydias middag. Hon hade iaf jätte god mat och efter middagen spendera vi hela natten åt att kolla Glee typ haha. Helt beroende, älskar't! 

Dagens

{förlåt för lite halvkassa bilder}
 
Tröja från mango, jeans från cubus, pumps från nelly
 
Nu måste jag verkligen dra, hejdå ha en fin kväll! ♥

Favoriten

 
 
En av mina absoluta favorit låter just nu. Tycker den är as fin, både texten och så att den är akustisk, älskar't! 

Facelook

 
Kör på en ganska naturlig make idag med markerade bryn och rosa läppar! Också lockar på det. 

Tjejmiddag

Färdig fixad oxh ska snart iväg på middag hos Lydia. Jag hon och Jennie, tänkte köra en halv åtta hos mig  denna vecka haha. För er som inte sett programmet, har alla tre en middag hos sig (klockan halv åtta) sen sätter gästerna poäng för middagen. Den med mest poäng vinner, dock har vi inte bestämt pris ännu ;). Men idag är det som sagt Lydia tur att var värd. Hoppas att hon bjuder på något gott för jag har inte ätit något sen hon och jag åt frukost imorse! Om jag får gissa vad hon serverar borde det vara något med billys och marabou? Spännande haha :). 
 

Spring musik!

 
http://soundcloud.com/davesilcox/dave-silcox-autumn-big-room
 
Älskar denna remix av Dave Silcox. Perfekt att springa till man blir taggad och dessutom är den typ en timma lång så man måste inte hålla på o byta låt eller sånt, as bra ju ;). Dessutom är det gratis nedladdning på den på soundcloud, länkad under bilden! 

Grattis Evelina!

Hemma ifrån Lydia nu, eller för ett tag sen! Har hunnit städa rummet och nu ska jag ut på en joggingtur tänkte jag :).
{bild från grönalund, vi sitte i twister ;) }
 Och så säger jag även grattis i efterskott till min fina lilla syssling som vi firade på landet i onsdags! 7 år är hon nu.. Känns sjukt att hon blivit så stor haha.

Catch up

Hejsan på er!! Har inte bloggat på några dagar nu för haft så fullt upp. I söndags åkte vi till busfabriken med Leo och lekte tills vi va slut. Sen på kvällen kom Lydia och sovde över. Och på måndagen drog vi alla och badade i bjärka säby. Så det var full rulle båda dagarna med Leo så fann inte riktigt tid att blogga. 
Och igår åkte vi till landet och spenderade natten där, och därifrån finns det inget internet så gick inte där heller..
Men nu är jag iallafall hemma och har lämnat av Leo. Så är första dagen på över tre veckor utan barnen, känns tomt! Men ska till Stockholm igen i augusti så får väl klara mig ;). 
Ikväll blir det myskväll hos lydia med jennie och kankse lilly oxå! Ha en fin kväll!
 

Room tour?

Fick en fråga om jag inte kunde visa en room tour här på bloggen haha! Av en anonym så svarar väl här. 
Jo de kan jag väl göra nån gång snart. Håller på att måla mitt natthus bord vitt just nu och ska köpa en ny byrå men när de är klart så visst :).

Dagens

{snea shorts?}
jeans shorts-cubus  Skärp-?  Spetströja-lindex
 
En liten bild av dagens kalla outfit. Hållde på att frysa ihjäl i berg haha, jag som trodde det var sommar..
 

IKEA ♥

 
Efter berg svängde vi in på ikea en sväng. En av mina favorit affärer haha. Köpte lite nya blommkrukor och en till orikide. Fint det blev i fönstret nu va? Älskar att det ser ut som spets upptill! :)
Och så står även en fin bild på mig och Lydia där. Saknar henne massor, vi har inte träffats på en evighet känns det som nu när jag varit i sthlm i två veckor och hon är i örebro över helgen. Men imorn komemr hon ätligen hem! :D

Roadtrip

{instagrampic, dagens look}
 
Nu ska vi snart åka iväg till Berg med Leo, trots att de spöregnar? haha. Får väl hoppas att de slutat när vi kommer dit!  

spohielowes.se

Hittade denna smyckes sida förrut på instagram. Så sjukt mycket fina smycken det fanns! Funderar på att beställa något, korsarmbandet var en av mina favoriter :).

Sommrig outfit

 
Shorten och linnet är nya, båda två ifrån Zara ♥

MINT

 
Mitt nya nagellack. Gillar det skarpt. Älskar pastell färger, så det fick bli mint. 
{mintgrönt är faktist Daniel Adams-Rays favorit färg dessutom..}

NY DESIGN

 
Så där då. Då var den på plats och i stort sett klar. Blev faktist nöjd med resultatet, denna kanske får stanna ett tag. Vilket sällan händer på min blogg. Men vad tycker ni om resultatet då?
 
BTW om någon behöver hjälp med design grejjer så lämna en kommentar, hjälper gärna till! Och Lydia när ska vi fixa din design?

För trött för design

Jag hann en liten bit iaf.. Ny header fixad! Resten får ordnas imorgon, är för trött nu. Ögonlocken blir bara tyngre o tyngre framför skärmen.. Så säger godnatt!
 

Inlägget skulle ha publicerats tidigare idag...

 
Jag idag. (ser nu att det verkligen är dags att färga håret, typ tre olika färger?)
 
Hemma ifrån trädgårdsföreningen nu. Vi hade kul och lekte och åt glass! Nu sitter lillkillen inne med min bror och leker med lego haha. Så jag tänkte passa på att fixa lite med designen! Gjorde ju en ny för inte så länge sen men vet inte riktigt om jag blev nöjd.. Men kommer jag någonsin bli nöjd haha?

Pannkaks lunch

 
Nu har Leo kommit! Vi har precis ätit pannkakor till lunch och nu ska vi till trädgårds föreningen och leka.
När jag kommer hem kommer jag lägga upp resten utav shoppingen från sthlm! :)

New shoes

 
Mina nya svarta converse som följde med hem från Stockholm! Älskar dem. Om jag hade vetat hur skönt det är med låga converse hade jag köpt ett par för länge sen, älskar't. Ska få ett par marinblå också. Perfekt till sommaren. 

@home again

 
Kom hem till Linköping igår efter mina två veckor (lite till..) i Stockholm med världens gulligaste sysslingar. Saknar dem redan! Haha. Men En av dom kommer till mig idag iaf! Leo :). Föräldrarna ska till London så jag ska vara barnvakt åt honom tills på tisdag. Så ska hitta på massa kul med honom!! 

Nya tavlor

 
Fick med mig dessa två tavlor hem ifrån Stockholm. New York motiv, rätt coola ändå? Måste bara hitta en plats att hänga dem på hehe.

NEVER SAY NEVER

 
 
IT'S TRUE! I will.
För gissa vem som har biljetter i april i globen till Justin Bieber? Jo jag. Inte vilka biljetter som helst heller, GOLDEN CIRCLE längst fram! Helt sjukt har inte riktigt fattat det själv ännu. Min STÖRSTA dröm kommer att gå i uppfyllelse, vilket jag aldrig trodde skulle hända. Men det här händer verkligen JAG SKA FÅ SE JUSTIN BIEBER! Vet inte hur många gånger om dagen jag tänker på det.. Och det känns fortfarande så overkligt. Längtar något otroligt till april, det kommer absolut vara en av de bästa dagarna i mitt liv. En upplevelse jag aldrig kommer att glömma. My big dream.

X-men First Class

Brukar igentligen inte gilla den här typen av filmer,men denna var faktist riktigt bra! Var fast från början till slutet. Rekommenderar den verkligen, denb hade allt spänning, action, scifi, komedi och romatik! En film för alla helt enkelt. Och man behöver inte ha sett de tidigare Xmen filmerna för att se den heller. Jag hade inte sett någon innan men förstod allt. Skulle aldrig kollat på denna film hemma men mina släktingar här i Stockholm satte på den. Och den var super bra! 5/5
 
 

Big dreams

 
Sitter och drömmer mig bort lite på weheartit.. Längtar tills jag har ett eget hus. Inte för att jag vill flytta hemifrån så gärna eller inte trivs hemma eller så. Men älskar verkligen heminredning och vill inreda mitt eget hus! Tycker det är så kul. Nog en av de största andledningarna till att jag älskar sims så mycket..

This day

 
Min näst sista dag här i Stockholm, imorgon bär det av mot Linköping igen. Hart varit en sväng i Nackaforum idag. Fick med mig ett nagellack och en kofta som jag visar imorgon! Annars har jag mest passat barnen och lekt för fulla muggar idag haha. 

Believe

Where would I be if you didn't believe

Wouldn't know how it feels to tuch the sky if you didn't believe - Justin Bieber


I love this city

Stockholm så vackert, vill oxå bo vid havet! Blev ingen hemgång för mig idag haha. Istället åker jag hem på onsdag när familjen ändå ska till Linköping så slipper jag att åka tåg :).


French style

Jag och Evelina satt och måla naglarna förrut, hon hade fått massa nagellack av sin faster. Jag körde på fransk manikyr, nöjd. Förutom att högerhanden jämt ska bli fulare för man inte kan måla med vänster... #tjejproblem


Hemfärd

Imorgon bär det av hem till Linköping igen efter två härliga veckor i Stockholm, med lite bloggning desvärre! Åker troligen imorgon på morgonen eftersom att jag ska göra pass inför Grekland imorgon. Och upptäckte just en glad nyhet att blogg appen funcerar igen!


Sommartider

Uppdateringen här är lite halvknackig... men vad ska man göra det är sommar? Vem sitter inne vid en dator då, och blogg appen fungerar ju inte längre! Har det iaf jätte bra här uppe i Stockholm med barnen. Men på söndag ska jag hem. Men åker upp hit igen sen! Iaf här är några bilder från min instagram från de senaste dagarna. Den uppdaterar jag desto bättre haha! Har det jätte härligt badar, solar, hänger på stan och gymmet. Livet leker! hehe. 
Imorgon blir det in till stan för shopping med Evelina och sen gröna lund för hela slanten på eftermiddagen! :D:D