Strand häng

Är hemma med min äldsta syssling idag Evelina som är 6år. Vi har ätit frukost nu och packat ner picnik. Nu ska vi bara fixa i ordning oss och dra till stranden! Sooooft. 
 

New in

Typ världens dåligaste mobilbilder, men glömde kamerasladden. Så det får duga ändå! Fick med mig två rätt snygga saker från Nackaforum i tisdags. Ett svart lite oversize linne från gina & ett par vita spets shorts på Zara. Älskar shortsen! 
 

Lever livet

Sitter och solar på altanen just nu. Är hemmea själv med lill sysslingen Love, vilket jag har varit hela veckan. Det är helt underbart väder här! Men snart ska vi ta bussen till dagis och hämta storebror Leo tidigt och gå till en lekpark och leka. Sen efter det till skolan och hämta Evelina och åka hem och ha lite firande av Leo som har namnsdag idag. Jag och Love baka en jordgubbspaj imorse som vi ska äta! Gött. 
Förlåt för jag inte uppat någor härifrån Stockholm, har inte haft tid på dagarna och sen varit trött om kvällarna och inte orkat. Men nu ska jag köra igång!
 
Gammal bild.
 
 
 

Of to STHLM

Kom hem från Lydias mormor igår, hade en fin midsommar där. 
Idag bär det av mot Stockholm, ska till små sysslingarna i saltis under två veckor cirka. Kul kul. Mitt tåg åker vid fem så nu ska jag göra lite mat till resan och äta lunch. Hörs ikväll kanske ifrån Stockholm ;). 
 
 
 

Midsommar på landet

 
Lite snabba bilder på mammas webbcam. Har på mig min midsommar klänning idag haha. Ska Jätte snart åka iväg med Lydia till hennes mormorsland där vi spenderar midsommarhelgen. Men bad och sol. Ha en bra helg kanske inte blir nån update nu när man inte kan blogga med mobilen :(. Ceya!

Kvällens look

 
Dåliga mobilbilder, men vad gör väl det? Såhär såg iaf jag ut ikväll. Skinnjacka från veromoda, även blus från veromoda. Mörkblåa jeans från Zara och Glassögon från Rayban.
 
Nu kalla sängen på mig efter en kul kväll, sov gott folk. 
 

Grillhäng

 
Har spenderat kvällen med ett gäng vänner och grillat. Vi satt o grilla (det tog tre engångsgrillar inna vi fick det att fungera) och så har vi spelet kort och lyssnat på musik. Kvällen slutade med att vi gick till gamla skolan och tog oss upp på taket o kolla på utsikten och lekte ninjor hehe. Sen skjussade Calle hem mig på sin moppe, as kul!

Ändrade planer

Blev inget bad med de tre vännerna idag. Istället blev det bara jag & Lilly som åkte till Tinnis. Vilket var kul. Vattner var jätte varmt och skönt där! De hade även värsta vatten banan, typ som i de där tv programmet ni vet där de är i en waterworld? Kommer intee på vad de heter! Men as kul var det iallafall. Sen satt vi och käka bullar och stekte, måste jobba upp brännan lite hehe.
 
En lite minde charmig bild.
 
JUSTE JA WIPEOUT HETER DE!

Juni outfit

 
DAGENS- Skinnjacka från veromoda, Glassögon från Rayban, Linne från Bikbok, Shorts från cubus, Klocka från knokk.

Bad och sol

Godmorgon! Vädret håller i sig idag med, skönt. Lite molnigt bara men varmt och sol annars. Perfekt dag för bad! Ska åka iväg någonstans, inte bestämt vart ännu men Lydia, Lilly & Jennie för sol och bad. Ska bli najs!
 

Mys med fina vänner!

Var med Jennie och Lydia igår kväll, som ni såg i förra inlägget ;). Vi åt glass och såg film och hade en almänt mysig kväll. Haha läste bibeln gjorde vi  dom oxå? Haha Jennie var hel weird och satt och grubbla massa om gud och kristendomen, så tog fram min gamla bibel. Och det slutade med att dom satt och läste biblen halva kvällen haha! Så vet inte hur mycket jag har fått höra, gud välsigne dig det senaste dygnet.. Haha helt sjuka.
Idag spenderade vi hela dagen i solen givetvis. ÄNTLIGEN lite bra väder på sommarlovet, så här ska de vara hela lovet! Så härligt. Men nu ska jag krypa ner i sängen och kolla en film Godnatt!
 
Helt inne i biblen, söta.
 
 
 

Straw dogs: Bästa filmen på länge!

 
Såg denna film med Jennie & Lydia igår. Så sjukt bra och spännande film. Ett film tips för er som gillar action filmer. Men väldigt många starka scener i den, vi alla tre var lite smått i chock efter att ha sett den. Den fickl en att tänka lite... Haha kan man väl säga. Men definitift värd att se iallafall ;). 

Kläder By JFR

JFR har ju börjat med kläder, om det är nån som missat det? Kollade inte kläderna nyss, inte så snyggt. Deras smycken är tusen gånger snyggare.. Vart lite besviken. Men vissa snygga saker fanns det, as billigt var det dessutom. Här är tre av mina favoriter från kollektionen, är helt kär i bikinin, beställa kankse?
 
 
 

Värt att tänka på..


Ny design, coming up!

När jag såg att blogg.se gjort om hela sin design var jag sjukt sugen på att göra om min! Så det är vad jag kommer lägga de närmaste timmarna på. Så om nån skulle gå in på min blogg nu, och de ser helt koko ut är de troligt orsaken :).



Svartvitt or not?

Last night

Går kvällen vart ganska så bra. Hade massor kul, och så var det kul att träffa allt härligt folk igen! Synd bara att så få från klasserna var där och att kvällen sluta så tidigt! Annars var det en bra kväll :D. 

Lite bilder med massa folk igår. 





Frågor och svar

Blogg.se nya design kom upp nyss, och helt plötsligt kommer det upp massor kommentarer från månader tillbaka, som jag inte sett förrut? Har inte fått dom, kanske kan ha något att göra med att blogg.se hållde på att göra om. Men massor fina kommentarer iaf, blev jätte glad :). Det var två anonyma personer som skickat lite frågor, så får väl svara på dom här.

Hej .. Hur länge har du haft din iphone .. har du fått laga den nångång ?:) eller nått liknande ?

funderar du på o köpa ny ?

Svar: Jag har haft två Iphone fyra, minförsta hade jag i ett år men sen gick den sönder men fick som tur är en ny gratis! :) Och vet inte tror nog inte jag ska ha en ny på ett tag, det är mina föräldrar som köper mina mobiler haha.

Frågor till dej nu underbara Tove?

oh du är så vacker du seer ut som en barbie docka :)
1.Är du kär just nu?
2.Bästavänner folk du litar på mest ?
3.Vart köper du dina kläder typ?

Svar: Tack så mycket!
1. Nej de kan man väl inte säga direkt.
2. Lydia är den jag litar mest på av alla och hon är min allra bästa vän ♥
3. Olika, gina, bikbok, HM, vero moda, vila, på internet. Aa väldigt varierat, men min favorit affär är Zara, synd att den inte finns i Linköping :(.

Favoriten!

Nummer 77 från Isadora, bäst är den!

Vi är inte sånna som i slutet får varan.

Hejsan på er! Har precis fixat mig lite för dagen och ska få i mej nåt o äta sedan drar jag med Lydia till klass dag/fest! Vi ska va hos deler o grilla kanske o ha kul. Hade fest där efter skolavslutningen oxå då var det askul, hoppas det blir lika kul idag! Blir nog inte så mycket blogg idag eftersom vi kommer va där större delen av dagen, men ha en fin dag/kväll alla ♥.

20:45

Spenderat hela dagen med Lydia, bott tillsammans i tio dagar nu! Vi tog en rejäl sovmorgon, sen gick vi ut och sprang/gick. Och solade lite! Nu ska jag se film själv o somna tidigt idag haha. Känner mej as seg!

Snow white and the huntsman

Filmen som jag och Lydia såg på bio igår. Riktigt bra film som jag kan rekomendera! Trodde faktist inte att den skulle vara så bra som den var, inte riktigt min typ av film. Det var typ sifi (stavas) & äventyr, men spännande film. Och de delar som inte var lika spännande passade jag och Lydia på att kasta godis på folket nedanför, mogna? Haha ne men kul var det, bara jobbigt att inte kunna sluta garva inne på bion när man känner folks irritation... men åter till filmen! det var riktigt bra skådespelare med i, Kristen Stuart som är en av mina favoriter (andledning till att jag vill se filmen), hade ju huvudrollen och hon gjorde den riktigt bra! Det ända som var lite fail var ju att hon inte direkt är världens sötaste? Så drottningen var lixom sötare än henne hehe. Men filmen får 8/10, rekomenderas!

Lördag

Ligger i mitt rum och väntar på världens segaste vän (vilket jag gjort flera timmar nu) och typ tråkar sönder. Åh vill ha nåt o göra! Känner mej as rastlös. Gjort det hela dagen. Frågat pappa om vi kan köpa en koloni stuga? Köpa en häst? Åka till Liseberg? Åka till Gotland? Men han sa nej på allt haha! Men Lydia och jag fick iaf ett litet äventyr, fick helt random för oss att vi ville bada och cyklade 2 mil till Slaka! Haha sen när vi kommer dit så har vattnet blivit as äckligt och det var kallt så bada bara benen. Motion fick vi i allafall!
Nu ska vi snart se på Mirror Mirror, en annan version av snövit som vi såg på bio igår! Får se vilken som är bäst. Sen ska vi tjocka på mina cupcakes :). Ha en trevlig kväll! ♥

Hallon cupcakes

Bakade nyss lite hallon cupcakes! Har inte smakat ännu, men hoppas de är goda! ;)

Skön fredagskväll

Kom precis hem från stan med Lydia, hon ska sova hos mig ikväll. Vi ska ladda ner Hungerspelen och ha lajte mys hehe, första dagen på sommar lovet. Imorn firar även jag och Lydia 10dagars jubeleium, att vi har bott ihop i tio dagar haha. Min andra halva typ ♥.
Vi åt föresten mat på coffehouse by george, åt en as god bak potatis med skagen. Asfint väder var det oxå!

Första dagen av sommarlovet

Tjinixen! Skolavslutningen och hela dagen igår var typ heöt underbar, kommer sakna alla nior så sjukt! Mer om gårdagen och massa bilder kommer ikväll :). Nu snart ska jag och lydia ner till stan och äta och efter det se en bio. Mysigt, det blir Snowwhite and the huntsman! Kirsten Stewart spelar ju huvudrollen så ett måste och se den filmen haha. Puss.


Sväng till solariet

La mig en stund i solariet inför skolavslutningen imorgon! Måste ju vara lite brun i allafall, för Sverige bjuder ju inte på nån sol.

Avslutningsmiddag, bye Tornhagen!

God kväll! Har varit på avslutningsmiddag idag med klassen! Det var sjukt roligt när alla lärarna hållde tal och dansa o sjöng, men även sorligt. För man vet att det är sista gången man är där. Kommer verkligen att sakna klassen och skolan. Känns hemskt att lämna den, vill inte sluta! Låt mig gå om ett år? Haha ne men typ så känner jag nu... Men även fast vår klass kankse inte direkt är bästa klassen där alla är sams och så... Så har det ändå varit tre as roliga år på tornhagen och kommer som sagt att sakna det! ♥

As long as you love me

Ny låt! <3


Måndagsmorgon

Är påväg till skolan just nu. Har utklädnings dag så jag och Lydia ska måla oss helt blåa som smurfar med vattenfärg? Haha hoppas ddt funkar! Och förlåt att jag inte skrev något igår, men låg mest inne o klrde sims med lydia haha.. Ha en bra dag! <3


Home

Hemma nu, elller för ett ganska bra tag sen! Lydia är hos mig och ska sova här, men hon och Rasmus sitter o ser fotbolls em kul höhö... Kände mig lite lonley så drog till med en kladd kaka lite random som vi kan äta sen! Nu sitter jag o kör sims haha, när är den där fotbollen slut????


I stallet

Vi startade dagen med en stadig frukost sen åkte vi till stallet. Har skritat av suppe tildas häst nyss, så känner mej lite pro hehe. Vill oxå ha en häst!


Fredagsmys hos Tilda

Blev kvar his Tilda igårkväll. Vi tog en sväng t stallet sen hem och åt. Sen såg vi på tzatsiki!! Nostalgi, så himla bra. Och efter de gamla svensson svensson avsnitt tills vi somna haha så kul!


Med tilda hos tandläkaren

Japp rubriken säger väl allt? Sitter o väntar på att Tildas hål ska bli lagat. Skulle inte vilja byta plats med henne nu alltså! Vet inte riktigt vad som händer ikväll, får se helt enkelt.


@Lucas

Sitter hos Lucas och ska äta pizza snart. Har varit på stan en stund med Lydia nyss, hittade en klänning till avslutningsmiddagen, visar när jag kommer hem! Ska va med Lucas en stund sen hem och sova hos Lydia. Bye.

Haha kolla villen gammal bild, blond o grejjer. Från sjuan ;). Vicky, jag, Lucas och yussef.

Vädret är tillbaka!

Är så lycklig att sommar vädret äntligen är tillbaka! Ligger på balkongen och jobbar på brännan som inte finns hehe. Lydia stack nyss för en fika med sin mamma men kommer tillbaka snart. Hon sov hos mig, vi hade mys med vår kladdkaka och glass ! Nu ska jag forsätta sola för det behövs. Hejdå.


R.I.P

Sitter och kollar på desperate haouse wifes, SISTA AVSNITTET! Fan vad jag kommer sakna det programmet alltså! Sjukt bra... och så spännande. Min favorit fru är Lyndtte, min förebild hehe ;). Eller inte riktigt men typ haha!


Skol mjukis!

Åh skolkläderna har kommit! Är as nöjd med baksidan, speciellt byxorna! ;) Men framsidan vart dock fail... Dom tryckte fel tryck! De skulle ha stått "Tack för betygen.. Vi vet var ni bor!" men istället står det "Jag fattar ingenting jag gick på tornhagen". Haha så jävla dåligt, det var vårt första val men sen ändra vi till tack för betygen.. men ändå tryckte dom fel! Besviken, de är ju inte hela klassen som inte fattar nånting bara vissa...


Ballerina By Newyorker

Fick även med mig ett par söta virakde ballerina från Stockholm.

Today's

Tröjan är ny och kommer ifrån Vero Moda. Älskar spets detaljerna på framsidan & Baksidan!
Även Jeansen är shopping ifrån Stockholm, de kommer ifrån Zara. Ville ha ett par ljusa jeans inför sommarn har nästan bara mörka ;).

Go Hanna!

Kom igen nu, Hanna ska vinna ikväll!


På tåget på väg till linkan

Sitter på tåget påväg hem nu, tråkigt :(. Men bara två veckor kvar till sommarlov så åker nog tillbaka till stockholm
snart! Lucas möter mig på stationen när jag kommer fram så sover vi hos honom. Bb final ikväll ju!!


Stockholms mini marathon!

Var på Atockholms minimarathon på stokholm stadion imorse, och evelina och leo sprang. Superduktiga var dom
o fick medalj :). Riktigt impinerad på tjejen som kom först, 1100m på 5min med de små benen! Efter marathon var de kalas för Leo och när de var slut åkte vi t nacka forum. Inhandlade mig ett par jeans och ballerina, nöjd. Nu ska vi äta pizza innan jag ska hem :(.


@galna ungar


Fredagsmys i saltis

Uppa inget igår när jag kom fram, var full rulle hela kvällen om man säger så.. Var ju själv hemma med alla 3 barna! Vi hade myskväll, åt pizza, chips & dipp, popkorn, godis och allt. Tjockis här! O såg på draktämjaren. :)


Bussen till stockholm

Sitter på bussen påväg till Sthlm och dricker smoothie och läser vr! Hatar att åka buss, tåg, bil blir nästan jämt åksjuk.. Bara en timma kvar tills är framme nu! Blir hämtad på stationen och åker direkt ut till saltis. :)


Dagens

Nu- Stockholm!