Sommaren är kort..

... de mesta regnar bort, right? Ibland hatar jag verkligen att bo i Sverige. När vädret har sina humörsvängningar.. Förra veckan var det helt underbart sommar nästan! Och kolla nu vad hände, saknar vädret verkligen :(. Outfit från förra veckan! Sommarkänsla..


Sthlm imorn, tagga

sjukt pepp tjej här! Ska dra till Stockholm imorn till mina små älsklings sysslingar! Ska sitta barnvakt. Åker direkt efter skolan, imorgon ska bli så kul. Har packat klart nu och ska se Bb sen sova. Var hos Lucas den lille gullungen tidigare idag föresten hehe. Skojskoj. Nä nu börja bb puss!


Slut på allt plugg, äntligen!

Åh så skönt! Har gjort svenskaredovisning och fysik prov nu på morgonen, allt plugg är klart innan sommarlovet. Har bara en låt och film kvar men räknar inte det som plugg ;). Är iskolan nu som kanske märker, men har typ inga lektioner kvar vet inte om jag ska stanna eller gå hem.. Vi ska filma sen så får se men känns ju onödigt och va här när man ändå inte gör något.


Videofyme i mobilen!

Skulle testa om videofyme appen funkar i mobilen.. Som ni ser nedan råkade de bli två videor haha. Lite fail, men funka gjorde de! Nice. Videon är från helgen, när en liten söt unge som var hos tilda ville få henne att bada med henne. Lite kul tyckte jag iallafall :D.


Ida vill bada

Ida försöker få tilda att bada med henne


Ida vill bada

Ida försöker få tilda att bada med henne


You know you got me crazy, cause you were so amazing

God kväll! Sitter ny duschad och inväntar BB. Final vecka nu ju, sjukt svårt vem man ska heja på? Men tror nog ändå jag vill att Hanna ska vinna pengarna till hon och hennes barn. Hon verkar ju vara världens gulligaste människa med hihi! För övrigt så har jag vait en ganska stor nolifer idag och suttit hemma och pluggat. Älskar att vi måste sitta o plugga ända in i slutet medans alla andra skolors plugg är slut... Älska livet på tornhagen!!

JUSTIN BIEBER I OSLO

Ingen kan väl ha missat att Justin är i oslo nu och uppträder på operan? Åh vill vara där! Tänk att bara befinner sig några hundra mil i från, inte över atlanten som vanligt... Sjukt. Sitter och ser direkt sändningen från Nirge nu och typ dör för jag inte är där . :(:(:(:( /tönt


Tygkorgar

Sydde två tygkorgar på slöjden. Ena med spets och den andra utan. Vart as nöjd hihi! Lite dåliga bilder men från mobilen..


Wanties


I'm gonna live my life

Ligger i sängen o funderar på att sova redan haha. Somande när jag kom hem från skolan o har vart as trött sen dess.. O så sträckte jag ryggen när jag sov har as ont. Ingen bra dag idag!
Slänger ut lite bilder i från helgen då jag var hos tilda :).

Fredags-mys

Tjabba tjena! Förlåt för jag inte uppat på hundra år! Hade grillning med några sköna tjejer Lydia, lilly, lovisa 6 jenny i fredags! några killar kom senare på kvällen med. tänkte bjuda på några bilder.

Valeria Lukyanoa barbie look alike?!



Nej det är inte en Barbiedocka på bilden. Omg fick en chock när jag såg henne i VR idag!
Valeria Lukyanoa, en rysk modell vars ideal är att se ut som en Barbie?! Visst lyckas hon bra? Men det är ju inte snyggt tycker inte jag, o inte sunt för kroppen kan det inte va. Hon Fixar håret och sminkar sig som en Barbie, sen har hon förstorat brösten och fixat en as smal midja. Så sjukt cool men skulle inte själv vilja se ut såhär! Dessutom tycker jag inte att Barbie dockor är någon bra förbild... Vem vill att hela en liv ska gå ut på att se ut som en barbie docka? Nej tack. Googla hennes mer för fler bilder, man blir lika chockad för varje bild.



Video på hur hon sminkar sig! Någon som skulle orka ha det som morgon rutin? Haha inte jag, okej till maskerad kanske...


Solasolasolasola!

Vill bli brun nu typ! Har legat ute i solen ett tag nu, ska precis sätta mig o skriva ett so arbete.. Men vart så sugen på o gå ut o springa!! Får se hur de blir! Kanske hinner båda ;) Bäst o skynda sig haha.


22:40

Slänger in en lite fin random bil jag tog härom dagen när syernerna utan för kommit. Gud vad härligt det är nu, känns som sommar! Igentligen är det äckligt varmt går knappt att sitta o sola, men skiter i de för det är så underbart. Äntligen säger jag bara! Haha har tillomed "badat" idag, om man kan räkna hoppa i en fontän eller bli nedsprutat med slang som de?  Hiss till vädret!
Förutom för att glasa i solen idag har jag målat på en väggmålning i fiket på skolan till typ fem... Sen var det bara hem o plugga. Känner att mitt liv e så kul nu ;)

High heels High hopes

Idag gled äntligen mina finingar från Nelly in på posten! Jätte nöjd med dom, kommer bli as bra på skolabslutningen. Bara jag lär mig att gå i dem... Haha bambi på hal is eller 15 cm.

Use your smile to change the world, don't let the world change your smile.

Haft en allmänt chill dag i skolan idag. Tre rätters på hemkunskapen, skulle göra hemmagjord bea men faila totalt haha! Känns som om man typ inte gör nåt i skolan nu bara sitter o glor hela lektionerna... Onödigt, vi kan väl bara få sommar lov nu? Var med Lucas efter skolan, satt o drev med folk på chatroulette alltid lika kul. Sen när han drog hade jag en mindre trevlig dejt med min So bok. Nu sitter jag o drogar BB, Annika ska vinna right?

Spets shorts

Hade ett par gamla shorts som jag typ helt glömt bort idag. De kommer ifrån Nelly och det är uppvickt spets ner till, älskar spets! Haha dock satt det inte så fint på översta bilden... Lite uppkorvade hehe.

Nya skor på väg

Beställt dessa nu till skolavslutnignen. Fick dom av pappa, snällt ♥. Så nu är skolavslutnings outfiten komplett!

Sommar ♥

Bild från idag. Skönt att chilla i solen alla raster, underbart väder idag! Synd bara att det inte höll hela dagen.. Fick istället för att sola spendera eftermiddagen åt en powerwalk & massa tråkigt plugg! Är så sjukt skoltrött nu asså vill bara ha sommarlov NU.

Dagens

Struntade i att jag är blekast i Sverige och körde på shorts idag! ;)
Stickad topp - Topshop  Shorts - BikBok

Lekt lite med saxen..

Tog en gammal t-shirt o klipte om till linne med djup rygg och fransar nertill! Ganska nöjd med resultatet funderar dock på om jag ska folla in kanterna..?

BÄSTA


Pink

Nya shorts från Bikbok,ROSA! Har sällan färg glada kläder på mig men tyckte att dessa kunde va fina till brun brända ben i sommar.

Dansbilder

Inte de charmigaste bilderna men här är iaf några bilder ifrån dansuppvisningen!

Helg på torpön!

Några instagram bilder från helgen! Har min kamera sladd hos mamma så kan bara bjuda på mobil bilder än så länge. Har varit på Torpön men Lydia sen i fredags. Därför h jag ej har uppat något, finna ju knappt teckning där! Men har haft en jätte skön helg ätit massa gott, solat, badat (11grader i vattnent, KALLT!), spelat badmington och massa kort och allt annat som hör till på landet! Torpön är verkligen en av de bästa ställena på jorde, längtar till i sommar! ♥

Lååånghelg!

Bild från i höstas.
Hola amigos! Gud vad jag är seg med uppdateringen.. men men. Är ledig resten av veckan nu och sen helg, soft skola man går på! Gillas. Ska snart va med Lydia, gå ut på en power walk sen får vi se vad vi hittar på ikväll :). Buffy kanske? Standra ju haha. Imorn ska vi iaf till stan, ska leta avslutnings skor!! Om jag inte hittar några blir det dom från Nelly men stängd tå som jag la ut i veckan ;).

Håret idag

Lockat med locktången! :)


Dansuppvisning!

Har spenderat hela dagen på kulturskolan och konsert och kongress. Haft dansuppvisning och kollat på massa andra fina uppträdanden! Var sjukt nervös innan vi gick upp på scen att jag skulle få hjärnsläpp där uppe men det gick as bra känns de som! Vet ju inte hur de så ut men de kändes bra. Skönt att ha de gjort haha. Bilder ifrån dansuppvisningen kommer så fort jag satt in dem!


Arg

Åh är så iriterad och arg just nu och jag hatart med det är så det är. hatar när folk ska överiva allting helatiden, lixom varför göra en sån stor grejj av allt hela tiden? halsbfjejdbsäad åhh!!!! Aja skitsamma alla gör misstag ich mitt största var tydligen dej eller var det tvärtom om? aa trore va. idiot. var bara tvungen att skriva av mig lite!


Mina första cupcakes!

Bakade nyss cupcakes för första ången. Rätt lyckat vart det tycker jag nog! Vet dock inte hur de smakar än ;).

Avslutnings skor!

Sitter och leta skor till avslutningen... Vill ha ett par svarta höga pumps! Lutar mot nån av dessa två. Båda från Nelly. Frågan är bara öppen tå eller inte? Åh bestlutsångets....

Turn to you- Justin Bieber

Hade helt glömt bort att Justins nya låt skulle släppas idag såg det nu på facebook! aldrig hänt förrut?! Men låten är ju menad till hans mamma, mothers day song. Den var bra men han har bättre!

Längtar!

Åh vad skönt det ska bli, hit ska jag om cirka sex veckor Korfu i Grekland. Längtar sjukt mycket till värmen, solen, havet och lycka!! Ska bli grymt.

Now you're just somebody that I used to know

But you didn't have to cut me off.
Make out like it never happened and that we were nothing.

Grillkväll

Två bilder från igår. tog dom från Lovisas blogg, glömde min kamera :(.
Grillkvällen med nästan alla nior igår var as kul! Lyckat vart de, hoppas vi gör om det snart igen.
Lilly och jag tog första doppet igår med, i berg slussar. Fan vad kallt det var men tjäna tio kroner på det o något från fikcafe haha, värt? Ja.
Sov över hos Elin sen på kvällen men åkte hem rätt tidigt imorse, SOFT MED STUDIEDAG! Blir kanske bio med Lydia senare eller nåt!

Smothie

Gjorde lite smothie (stavas det med två o eller inte?!) när jag komhem från skolan. Älskar de, så gott!
Hade i Vaniljyoghurt, mjölk, hallon och kakao. :)

Orientering

Är klar med orientering provet vi haft imorse för ett tag sen, är hemma o har ätit o lite så ska snart tillbaka till skolan. Så skönt att ha de gjort Vg fick jag med! Hatar verkligen orientering, hoppas det var sista gången i livet nu när vi slutar nian?
Btw så började jag på desingen lite smått igår, vet inte om de syns? Om det inte syns testa uppdatera webbläsaren :).


Ny design på g?

Fick ett litet anfall nu helt plötsligt o känner att jag vill göra en ny design! Så skiter i plugget och spenderar kvällen till det istället! Är så trött på den jag har nu och så är den så vintrig. Kör på ROSA igen!

Sommertider hejhej?

Vädret har varit helt underbart iveckan. Känns verkligen att sommaren är på väg nu, tagga. Tog på mig shorts för första gången dett år idag med. Kändes bra!

Söndag

Denna bild får stå för större delen av dagen. Vaknade upp med Lydia och köpte frukost och glass och satte oss framför Buffy. Så beroende framkallande!

mysis

Ligger i sängen ljus överallt, glass och bigbrother på tvn kan knappt bli bättre. Inget plugg på hela veckan heller, livet äger just nu!
Var på stan en sväng med Kevin efter skolan keka lite glass oså. Sen när jag kom hem såg jag Lydia och Rasmus några avsnitt av Buffy, bästa serien ever hehe.


Kärlek till vädret!

Sitter ute på skolgården och solar. Så skönt. Hoppas att det inte är samt att det ska snöa i helgen?


Nytt halsband

Inte världens bästa bid kanske, men man ser ju ändå större delen av mitt nya halsband. Ifrån Cubus, love it.

Tatto

~Be your style and love it~
Drog på mig en tillfällig tauering ifrån Style på Tyra igår! Fint.
Vill skaffa en riktig tatuering nån dag. Inte på nyckel benet dock... Men en liten stjärna nån stans på kroppen, som jag och Lydia gjorde i hinna tatueringar på Kreta! Älskade dem.
Tatueringen kom som sagt från Style by Tyra, det finns massor olika och man får fem för bara 50kr! Värt.