ner mot stan

har nyss fixat mej oså ska snart till stan o möta tilda, o leta lite t nyår :). NYÅR IMORN WUHU!
Sov i natt över hos jennie med de andra två tjejorna. Såg lite av harrypotter igår o gjorde annat skojj bilket jag helst inte skriver... hehe. Men har inte så mycket mer o skriva nu hörs när jag kommer hem från stan får se om jag köper nåt :D.



Detta skulle va snyggt till nyår men nelly levererar nog inte så snabbt som till imorn ;)


bara älskar jullov

En liten kort resume om vad jag gjort de senaste 3 dygnen då ja inte bloggat.
E söndags efter stan kom lydia t mej o sov här. Vi såg massa family guy avsnitt som hon fått i julklapp..
 
På måndag var jag med lydia hela dan. Kommer inte ihåg vad vi gjorde riktigt.. heheh :o bara att hennes mamma sminka oss på kvällen o så tog vi lite bilder, hon jobbar som sån som sminkar typ.

I tisdags elr igår, var jag o lydia på stan o shoppa & keka på hakepi. På kvällen gick vi på bio med jenny & Tilda såg easy A as bra film!

Idag har jag sovit massa & städat eftersom vi får besök imorn... O ska snart till jennie o sova över med lydia, o lilly awsome.


lydia & jag i söndags o våra älskade ostbågar ♥♥♥



måndags

moi (a)


stan

Hemma nu från en iskall dag på stan. Börjar tröttna på snön nu asså även fast jag älskar snö.. Var på stan med familjen, fick en ny kardigan från solo som jag blev lite smått kär i as mysig! Skulle köpa ny foundation men självklart var make up store stängt då! Får ta de i veckan :). Idag blire sleepover med lydia, vi ska hyra film o byta julklappar! ;) undrar vad jag får hehehe..

                                                                            jag idag

                    
tröjan ♥ den ä värd 700 men kosta bah 350 på mellandags rean ;)


JULAFTON!!!

Hejsan, hann inte blogga något igår för efter att jag kommit hem från Sofia var jag tvungen att springa ner pås tan o handla alla julklappar & hjälpa pappa o julstäda massor! Sov hos sofia igår o vi bytte julklappar, fick en jätte fin ring som jag har på mej nu, tack! ♥ Sitter nu helt färdig fixad o väntar på att min mamma o morbror ska komma o hämta mej. Ska först fira hos mamma osen hos pappa. Kommer förmodligen lägga ut as mkt bilder imorn . GOD JUL ALLA!

Stan med fab5

Jul avslutningidag o nu är det jul lov! WUHU!! Känner på mej att de kommer bli ett bra jul lov..
Fick betyg för första gången med, gick väl ganska bra. Ska bli bättre till nästa termin :).
Vi slutade runt elva då startade jag, lydia, lilly, tilda & jenny vårt jul lov på expresso house (fast lydia drog). Sen på stan i typ 5timmar, ganska så g8. Köpte massa julklappar o så prova jag o tilda as mycket klänningar, hitta en skitfin på MQ som jag vill ha till jul afton men tror ändå inte jag kommer köpa den.. Den blev jag kär iett par skor med.. Men det ända jag köpte till mig själv var en liten ring, omtänksam som jag är köpte jag julklappar för alla andra pengar hehehe säger vi. Nu ska jag sova, imorn blire att sova över hos sofia. Puss


sötisarna


jag o tildis

var inte helt seriös med klänningen..

ringen jag köpte :)


jullov imorn!

sitter i mitt julpyntade rum & ser på julkalendern & imorn är det jullov & på fredag jul afton! LÄNGTAR!
Skoladagen idag var as slapp.. Först klass kamp tror inte vi vann, sen pyssel där jag gjorde två lite fina ringar. Efter skolan har jag typ inte gjort nånting, men imorn blire kankse fika på stan med fab five (eller inte alla men kankse några) osen julklapps shopping med felicia! Behövs verkligen, har bara köpt en! Nån som har tips på vad man köper till sin pappa? Kommer inte på nåt. panik


Ringarna, ganska fina ändå?


fab five

Inte uppdaterat på ett tag men har vart hos mamma en vecka o internet ät as segt där så palla inte.

Men i fredags sov jag o tre andra grymma tjejer över hos tilids. Vi såg på as många filmer & red på hennes häst haha! pallar inte skriva så mkt mer detaljerat för jag sitter o ser på ensam hemma tre hehehe.


jag & lydia med hästen ♥

jag & tildis


jag rider

tildas mördarblick på väg hem till tilda från stallet ;)


Daniel Adams-Ray

Bad update. Men i torsdag var jag o lydia iaf på daniels konsert i norrköping! Bästa dagen i mit liv... hehehe (A). Kan säga tt han är grym bättre live o snyggare i verkligenheten ;).  Måste gå på hans konsert igen snart asså!

Filmade lite, inte bästa filmen men ändå! 
 


För dej ska jag göra det tusen gåner om..lalala


Good morning sunshine


100% osminkad

Brukar aldrig vara så här pigg på morgonen? Kan för jag ska se på Daniel Adams-Ray senare idag? ;)
Nu har jag iaf precis typ fixat färdigft mej o ska dra till skolan strax, skriver mer sen XOXO.


Liiite shopping från förra veckan..

 



Ett linne jag köpte för ett tag sen, sa att jag skulle lägga ut de. Det kom ut nu för hade glömt de men hitta bilden nu på datorn ;).


Längtar..

Godmorgon , elr inte längre men ändå.
Igår kväll var jag o lydia o tittade på hennes farmors kör uppvisning haha! Den hållde på i typ en timma, var as kul o titta på alla tanter som sjöng o dansa.. Efter det bjöd dom oss på fika på santinis. Idag ligger jag hemma o är sjuk o hoppas på allt att jag är frisk tills imorn! DÅ JAG OCH LYDIA ÅKER TILL NORRKÖPING O SER DANIEL ADAMS-RAY! Längtar grymt mkt! Ska bli å himla kul :). Fast åker även om jag är sjuk förståd, min älskling som sjunger juh? haha :D. Puss på de hörs sen ♥


Pepparkakor

Lite bilder från pepparkaks baket i söndags.. :)







bodaborg

inte bloggat på länge men nu e de dags igen..

Igår var jag & lydia på Bodaborg med konfan. Haha vi ägde, o våra annsikten är as fina fulla med stämplar eftersom vi tappa stämpel kortet.. As kul hade vi oxå fick fribiljetter med så åker dit snart igen trorja.. ;). Hon sov över hos mej igår sen när vi kom hem, såg på sex and the city 2 hade hela lägenheten för oss själva, nice. & imorse såg vi på narnia 2 o åt frukost hahah! Sen gick hon för hon skulle ha julbak.
Är fortfarande ensam hemma funderar på om jag ska plugga lite, men njaaa tror inte de va :D.
När resten av familjen kommer hem blire o baka eppar kakor wuhu!