Gott nytt år!!


Cothes of last night

Gåragends val av kläder, allt nytt! Älskar känslan av att ha på sig nya kläder hihi. Btw tröjjan fick jag av världens snällaste pojkvän när vi var och shoppa i onsdags! ♥
Idag har jag bara vart hemma o myst i min nya jumpsuit. Tjejerna som sov här drog tidigt imorse till stan men låg kvar o sov, haha orkade inte gå upp. Men Lydia kom en sväng till mej när de var klara :).

Julmys

En bild från igår då jag, Lydia, Lilly & Jennie firade jul. Vi åt julbord (som vi lagat själva, cred?), körde nån tävling om en julklapp, körde paket hazard o lite annat skojj ;). Oturligt nog fick jag bara en marabou, men de är väl inte så fy skam ändå.
Det var ett tag sen hela gänget var sammlat såhär så det var jätte skojj!

Mot stan

Lucas åkte nyss hem och jag ska nu en snabbis till stan med Lydia. Vi ska köpa lite grejjer till ikvl. Jag, Lydia, Lilly o Jennie ska fira jul, julbord o pakethazard, mys! :D


The sims 3 pets

Hehe Lucas sover nu så bloggar lite...♥
Fick detta spel av min morbror i julklapp! Älskar de haha. Har blivit as beroende av de... Det är nog enligt mej ett av de roligaste sims 3 spelen, ni som kör sims 3 köp de! Ni kommer inte ångra er.
Fan nu vakna lucas igen hejdå.

20.30

God jul! Lite sent sådär... Hehe glömde bort lite grann att jag hade en blogg under julen har vart upptagen o inte tänkt på att blogga. Tur att vicky påminde mej idag haha!
Iaf Lucas sov hos nej igår. Och idag har vi hjälp till när min mormor flytta och vart en sväng på stan på mellan dags rean ;). Hitta massa najs är sjukt nöjd! Bland annat en rosa jumsuit från JC :D För bara 300!!! Kanske lägger upp resten av de jag köpte snart...
Lucas ska sova hos mig inatt igen, vi ska äta chips o dipp o se film me min lillebror snart, mys hihi :).


Julklappar..

Nu har jag äntligen handlat klart alla julklappar! Skönt. Nu återstår bara att slå in allt....
Haha jag, Lucas och min lillebror har sprungit på stan i timmar idag o letat julklappar, as jobbigt! Så väldigt skönt att ha det klart för iår!! Känner mej typ helt död nu, skulle kunna somna på stolen. Plus så sprang jag runt i klackar så har jätte ont i fötterna. Men de är de värt ;).

Godnatt

Godnatt, nu går jag o lägger mej är as trött. Och idag har vi allt plugg klart för det här året! Har haft prov både måndag o tisdag, tortyrskola.. Så har haft fullt upp med plugg de två senaste dagarna, men nu slipper jag skiten för ett tag.. :D. Så nu ska jag gå o lägga mej utan att tänka på plugg eller hur det kommer gå på provet imorn. ♥

Droppar


Red for Xmas

Vad jag sysslar med just nu!

Made by me

Hihi vi har jobbat med broderi i slöjden ett tag... Och nu är mitt arbete klart. Daniel Adams-Rays annsikte på ett linne! Broderiet är mer likt bilen irl. Men bilden vart inte så bra, skulle zoomat mer haha..

Todays choice

Dagens val, Stor stickad tröja BikBok, svart shorts pieces.
Och så min söta klocka från Frankrike. Köpte den i sommras precis efter jag va uppe i eiffeltornet som en liten sovenir :).

Ny klocka

Min nya Klocka som jag fått av mina släktingar i Stockholm. GR8
Tips: Klockor passa ju ofta inte till handleden när man köper dem. Men det är faktist ganska enkelt att ta bort länkar själv hemma, istället för att slippa gå till en urmakare.. Det är bara att sätta en nål på "spikarna mellan länkarna" och sen slå till med en hammare! En viktig sak om ni ska göra det hemma är att ni slår på rätt sida bara! Slå på den sidan som "spikarna" inte riktigt når ända upp till kanskten om ni fattar... Det var lite svårt att förklara haha!

Fjärde Advent


17/12

Go kväll! Eller igentligen är det ingen god kväll. Saknar en person jätte mycket just nu och det är typ de ända jag kan tänka på. Och om han läser detta vet han nog vem han är..
IAF.  Var på stan en snabbis med Lydia idag, när vi vaknade. Hon sov här i går kväll. Vi åt kebab och såg på dracula, men den sög. Så jag somna.  Sen vakna jag av att hon som vanligt är jobbig o ska peta mig på ögonfransarna tills jag vaknar, så jag råka knocka henne med armbågen i huvet sen somna jag igen hahaha.
Vi köpte lite saker på stan och fika, tills hon skulle hem för hon skulle till släktingar i Örebro. Sen dess har jag bara sett på tv o inte orkat röra mig. Hejdå.
Älskar dej bästavän! Du får en alltid på bättre humör när livet suger ♥

Justin's nya jul låt!

OMG, dog lite när jag hörde/såg denna. G R Y M T B R A!
I'll bee under the mistletoe too justin! Hehehe.

Svart, vitt och allt därimellan

Snyggt! Skulle inte säga nej till detta just nu.

Mer otur

Kom just på lite fler olycks grejjer
1. Brände all knäck på hkn
2. När jag skulle åka hem från skolan var min cykel upphängd i ett träd, tack kevin!!
3. Jag snubblade just för trejde gången idag.


Lucia

Hade Lucia idag i skolan gick rätt bra förutom att de inte lät så mkt då... Men de var böttre än förra året iaf! Ramlade inte in i en gardin den här gången iaf... Men vi hade iaf kul och det har vart sift med lucia träning varje dag på lektionerna. Kommer sakna de! Dock lyckade jag snubbla på nattlinnet efteråt så ny går jag på kryckor, sweeet.
Efter skolan bakade jag och rasmus pepparkakor, med lydia som publik. Hon satt o asgarva när vi bråka, hade sönder alla peooarkakorna och brände en plåt haha! Lite av en oturs dag för min del ;).


Helgen

Gammal bild, men bild brist som barre den!
Tänkte skriva om helgen efter som jag inte bloggat något i helgen!
Fredag: En runda på stan med Lydia för lite julklappsöetning och en fika. Kunde dock inte köpa några julklappar tack vare en äckel gubbe inne på gränden! Sen idol final, OCH AMANDA VANN! :D
Lördag: Hälsa på hos mormor med familj o morbror, lagade tacos och åt tårta :). Sen hem och möte lydia, träffa Lucas, danne och hemn oxå. Sen såg jag och Lydia på film till typ fyra o sen somna...
Söndag: Lydia och jag vakna vid halv tolv. Då åt vi frukost o såg film, Valentines dag, as bra film!! Sen skulle hon på julbord o gick hem. Och min morbror kom hit och hjälpte oss med internet, som inte funkat! Därav inget bloggande ;). Men äntligen funkar det! På eftermiddagen gick jag och mamma ut o gick o åt på sibylla, gott :). När jag kom hem satt Lydia i soffan med Rasmus haha, så såg vi lite mer film :D.

IDOL FINAL

KOM IGEN NU AMANDA FONDELL! KOM IGEN NU FOLK RÖSTA, 09941402

20.26 bra fantasi?

Har inte bloggat så mkt på senaste pga mkt i skolan just nu! Men ska blogga bättre i helgen :D Hehe hoppas jag!
De två senaste dagarna har jag varit med Lydia och övat på vår spanska redovisning. Som är imorn..Hatar spanska haha, längtar tills jag börjar gymnasieet så jag kan sluta! Men tror nog våran spanska lärare får alla att hata spanska....? Hoppas inte hon ser det här, men tror inte de är någon risk hehe.

Peppar kakor

Hej. Tar en liten paus i mitt kemi pluggande, fick igår reda på att kag har ett fett kemi prov på onsdag trevligt! :) Åh saknar min prao jätte mycket, det är mycket i skol just nu, de va så soft på förskolan inget plugg!
Men ganska soft att ha hk på elevens val nu, fick baka peppar kakor idag :D. Dock modades mina på vägen hem, men lite fina är dom
ändå haha.


All I want for christmas

Min önskelista, längtar till julafton!!

Tillbaka till skolan

Godmorgon, vakna typ nyss och sitter i gör min önskelista haha.
Usch kom just på att vi börjar skolan imorn efter två veckors prao. Åh vill inte, vill tillbaka till praon. Kommer verkligen sakna praon o alla barnen!Praoade på dagis. Men ska dit o hälsa på o kanske sommarjobba på dagis ;).  Haha på sista dagen på praon fick jag tårta, en massa skumtomtar och ett hals band :D.

Livstecken

Har inte bloggat sen i onsdag, inte bra... Men har inte haft någon blogglust.
Sov över hos Lucas igår kväll. Åt taco o spela massa sims med han lilla syrra haha. Sen somna jag framför twilight.. (a). Idag har vi varit på Ikano, skulle köpa julkklappar till mamma o Lydia men hitta bara till Lydia. När vi va klara på ikano tog jag bussen hem och träffa Lydia en stund, nu ska jag se Så mycket bättre! :D