Presenter

Här är presnterna jag fick, fast fick mest pengar men lite grejjor oxå! + Så kommer min pappa hem med en mobil till mej snart!!! Hoppas på en iphone 4 hehe.... :D:D:D:D Shiiiiit kan inte vänta längre får damp?!?!



Frächa vita converse!

Lite av pengarna o choklad!

Mascara (frächt mitt finger blivit efter ringen ;))


Sims 3 kvälls nöjen & drömjobb!

Tröja från gant :)


Lördags

Fyllde ju år igår! Fast vi firade min födelsedag i lördags då släkten kom! :) Så nu mera är jag 15 o får cykla utan hjälm, köpa energi dryck o...
Här kommer lite fina bilder .




Hihi jag öppnar paket :D, observera hur "snygg" min brosa e på allt bilderna ;)


earth hour..


lille brosan


Daniel Adams-Ray!

Ifredags var jag med om en av de bästa dagarna i mitt liv o en av de bästa föelsedags presnterna som finns!
Såg Daniel Adams-Ray live :D:D:D. Dagen började som så att jag o tilda tog en snabbis på stan efter skolan sen drog vi hem till mej o fixa oss i typ 3timmar o käka. Sen vid sju tog vi en taxi ner till cupan där han spelade, men dom släppte in 20.20 så stod 1h o 20min ute o väntade. Sen kom vi in o vi sprang in för o få dem bästa platserna, inte för de var så mkt konkurens men var ju tvungen o stå längst fram i mitten. Haha det vara bara jag tila & tamara som satt där framme annars var de helt tomt alla andra satt i baren o resturangen o väntade, för sen fick vi reda på att han skulle uppträda klockan tolv, fattar inte vrf de stod att insläppet var 20.00 då? Men iaf så satt vi där på de stengårda golvet i 2h i väntade. Klockan 22.00 började några förband spela. Men sen när vi väntat i totalt 5h så kom de. Världens bästa Daniel Adams-Ray men världens bästa band! Det var så värt de att vänta i 5h skulle kunnat vänta i 10h om de vore så, men för dej ska jag göra de tusen gånger om (a). Han var så grymt bra så de inte går o beskriva, låtarna var ganska mycket omgjorda! Alla som gillar hans musik o inte sett han live, GÖR DET!! Haha en liten rolig grejj som hände.. Aksel han som spelar keyboard i bandet, han byxor spräcktes mitt under konserten mellan bena o han märkte de inte förens ett tag men sen märkte han de då stod han typ med benen i hopp limade haha! Men måste bara säga de här, att jag rörde hans han 4 ggr o han ben 1 ggr ! O han drog även en snook låt inga problem, och en freestyle där han sa i slutet "kärlek till linnros".







Älskar den här bilden när han ler så fint!





morgonblogg

Godmorgon!
Har inte bloggat något i helgen men bloggar om det senare!
Sitter o äter frukost nu ska snart iväg till skolan :)
Efter skolan ska jag va med lydia som nu mera är 15år grattis!!


Ingen shopping här inte...

Va på stan med Felicia idag :).
Hade mkt skojj förrutom att jag glömde bort min bank kod så kunde inte köpa nånting.. Försökte 2ggr men dom tar ju kortet om man failar på den tredje och min mamma vara inte särsklit hjälpsam är jag ringde o fråga *ne jag har inte tid ska o träna*.
Kollade iaf på jackan på H&M den var inte lika snygg i verkligenheten kan jag säga! Och jackan på gina var helt slut, så blir o börja söka på nytt. Va inne i typ ALLA klädaffärer men hitta ingen snygg får leta runt på nätet. Fattar inte vart alla som går emd snygga jackor på stan fått dem ifrån?! Men ska hitta min jag med hihi.



Bjuder på 2 bilder på mej o felicia o sen en snygg bild på mitt klotter på spegeln i provhytt ;).


teater

Var på en as rolig teater idag med skolan, "Vi mvg och adhd barn" som handla om en klass som hetter 8B som vi då ;). Den var som sagt as rolig men fatta ingenting av handlingen! Men de var en snygg skådespelare med " Emo Olle" hahah :D.



Tisdagens inlägg


Hann inte blogga igår men här får ni tisdagens inlägg!
Va i skolan som vanligt, på tisdagar slutar vi fyra men eftersom att vi har världens bästa mentor ( Ann-sofie ♥) så fick vi sluta en halvtimma tidigare o leka lekar sista lektionen! Efter så gick jag o lydia hem till henne, keka lite framför Family guy & nördade strtris haha! Sen gick vi til.... och satt o plugga där, buhuuu hatar revulotioner!
Kom hem runt åtta då åt jag middag o sen drog direkt till Lydia igen. Vi såg på säsongs starten av Despret Haouse wifes och couger town. Skit kul att de har börjat igen saknat de!


Va snyggt

Dagens snygg outfit ;).
Chelsea är bäst! Dock skulle de va bättre om de stod Torres på ryggen menmen..


vårjacka på g


Måste verkligen köpa en ny vårjacka! All snö har ju smält o de är + grader ute, så skönt.
Hittade denna på H&M hemsida tycker den är as söt! Men har även hittat en på ginatricot men den fanns inte på deras hemsida.. Får dra mej ner på stan nån dag o se om jackan är lika söt irl! & om gina jackan finns kvar... Om inte leta nya jackor :).
Vad tycker ni om jackan?


Hemma från skolan


Kom precis hem från skolan! Stod i pratade med Lydia en stund innan jag åkte. Vi pratade massa om våran Kreta resa i sommar, längtar så sjuuukt mkt de kommer bli awsome!! Skolan idag var okej, vårat schema på måndagar är as chill! Men som sagt nu e jag hemma... Vet inte riktigt vad jag ska hitta på :D Ska nog spela hehe.


ministrant

Tjenare !
Kom hem runt halv 2 igår o somna direkt :).

Imorse klockan elva (!!) var jag ministrant i kyrkan, det tillhör min konfermation och de är grymt tråkigt!
Pappa var där o tog massa bilder haha...
Kom hem därifrån typ 12 osen har jag mest pluggat o städat rummet :).


Foto: Björn Palm
På bilden: jag när jag delar ut nattvarden, står med ett ljus o sen två präster :).


Melodifestivalen!

YESYESYESYESYES!
Min snygging gick vidare elr nejj... han vann hela svenska skiten :D.
Omg var så närvös när dom satt och berättade rösterna satt typ o hoppa hela tiden kunde inte sitta still, men han vann iaf!
GRATTIS <3


19.11

Sitter just nu hos mina plast syskon, fast min syrra har gått så fick låna hennes dator i sitter i alex rum. Han lanar wow (tönt), rasmus tittar på o jag läser facebook... Trevligt trevligt :).
Vi ska äta middag här osen se melodifestivalen! Har inte så mycket mer o säga just nu har mest suttit o pluggat idag hörs senare! :*


HAHA! 3-4 år gammal bild, shit va ful
bild min brosha hade


go' kväll

sitter o ser på bigbrother o tänker på hur länge jag ska sova imorn...
Idag vare sjuukt jobbigt att gå upp ville bara ligga kvar o sova men kom upp sen ändå o begav mej till skolan. Hade eng prov, gick ganska bra trorja.. Efter skolan var jag med Lydia, köpte MASSA glass o satte oss o såg på burlesque :).


Hemma från bowlingen

Hihi bowlingen gick ganska bra! Första serien gick sämst för mej, o kom typ sist trorja? Men Andra serien gick de mkt bättre o kom 2:a, jenny vann... O precis i slutet fick jag en strike, men precis då stängdes de av så den räknades inte, grymt irriterande! Men vi hade as kul iaf ;). Måste bowla snart igen :D.






STUDIEDAG!

Hejsan! :D
Har haft studie dag idag!
Lydia sov över hos mej igår efter bowlingen, visatt typ uppe ass länge o såg på film ( Mean girls 2 & Gullivers travels). Men somna under sista filmen o vakna igen typ 6 fast stängde av o somna om. Sen gick vi upp runt 10 o åt frukost såg en till film tror jag? :o kommer itne ihåg. Sen åkte hon hem. 
O jag plugga till egn prov som är imorn omg! Men gick inte så bra för jag somna hehe.  
Men kunde inte sova på morgonen för lydia låg o stirra på mej..
O senare på kvällen hade vi movie time med konfan, en film om Martin luther som vi redan sett as tråkigt! men man fick bullar (a). Aja de var typ hela dan orkar inte skrive mer hejdåååå.


bowling

Tjena tjena! Har inte uppdaterat så bra denna vecka för har så himla mkt plugg just nu! Men har studie dag imorn, så ikvl skiter jag i o plugga. Ska ner t stan o köra bowlin med de bästa snart, ska bli kul ;).
Nu måste jag äte fort o sen dra! Byyeeee ♥


nice


kolla så himla snygg min hylla vart helt plötsligt!


blaaablaaa

yeey är äntligen klar med min svenska nu! Har bara en liten grejj kvar som jag gör på lektionen imorn.
Haha det har typ tagit tre timmar för mej att skriva 4 sidor, men går juh inte att plugga när man har en dator brevid sig? Blir bara att man fastnar på facebook hela tiden :O.
Nu ska jag iaf fixa mig, ska möta lydia fem i sex sen ska vi gå till kyrkan ^ ^.


älskar min mjukisdräkt ♥


FB banners.com

Kolla vilken himla snygg banner jag gjortde till min fb nyss! Typ snyggaste facebook profilen?
Kände att jag bara var tvungen o visa något sådant vackert..


vår!!

God morgon, hihi älskar vädret äntligen vår nu ju?!
Vakna för en dryg timme sen o håller på o städar mitt rum.. Osen har jag as mkt plugg o göra idag, inte kul. Osen i kvl måste jag på nån mässa i kyrkan med konfan, awesome? Not.

Iaf så var jag hos mina plast syskon i går när dom hade flyttat. Hjälpt min syrra att skruva ihop hennes möbler, bäst är vi som fick i hop en hylla! Hennes rum kommer nog bli as nice tror jag ;).

Haha på kvällen kom mamma hem med världens största pizza.


oups..

Glömde att skriva att min lillebror fyllde år i tisdags! Vi hade lite släkt fika då o hon fick presenter, jag köpte boomerang strumpor till han, vilken snäll syster jag är. Haha nu är han tretton tonåring o grejjer, omg tänk när han blir större än mej? Näää juste de kommer juh aldrig o hända. LilleN. Grattis t han iaf :).




godnatt bloggen

"Some things we don't talk about
better do without
just hold a smile
we're falling in and out of love
the same damn problem"


4 mars

ÄNTLIGEN FREDAG! Inte för de händer nåt speciellt idag men ändå :D.
Var hos lydia e stund efter skolan, vi slutade grymt tidigt för idrotten var inställd, ganska nice! Hade spanska prov sista lektionen, tror de gick ganska bra faktist, får väl se när vi får tillbaka dem :).
Kom hem till min mamma för en stund sen, åkte till pappa o packade lite efter jag var hos lydia o nu sitter jag alltså hos min mamma. Händer nog inte så mkt mer idag så vi hörs imorn! Då ska jag till mina plast syskon som ska flytta till linköping, där jag bor skojsigt :D.


tre små söta barn på legoland för ganska många år sen.


du är bäst


Dagen har spenderats med min bästa vän, hon är verkligen typ den bästa vän man kan ha även om hon kan va väldigt cp ibland, men det är på ett posetivt sätt, har alltid kul med henne!
Vi va hos henne o såg buffy hela håltimman, älskart! O dom som inte gillar't e liiite sjuka i huvet.. Kevin jag syftar på dej. Sen efter skolan åkte vi hem till henne först en stund osen till mej o skulle plugga men vet inte hur mkt vi plugga hehe :). Nee.. nu måst ejag plugga lite till för spanska provet imorn osen äre bigbrother! :D

tisdags


hihi (asså jag skriver hihi hela tiden får damp?) här är en liten putfit bild från i tisdags :)
Ser ni hur cp mina ben o min vänstra arm ser ut? men skitsamma! :D