Ord betyder ingenting



Mina två favorit låtar just nu, nu ska jag lägga mej i min säng tills jag sommnar, hejdå.


Tar de aldrig slut?

Allt detta plugg, jag orkar inte mer! Kommer sitta fint med sommarlov om två veckor, skulle inte klara mer :o.
Har suttit ute i solen o plugget hela dan.. Eller pluggat o pluggat... mest sovit, sett  på tv & spelat sims, men de kan räknas som plugg ;). Imorn ska jag iaf plugga då jag o Lydia drar oss till bibblioteket efter skolan eftersom att vi aldrig får något gjort hemma :). Har en so inlämning på onsdag & ett as stort no prov... Imorn är det även cooperslöptest, har inte tränat kan jag säga så kommer nog inte gå så bra men får hoppas på de bästa ;).

Nu ska jag kika lite bigbrother, ciao!


Bild på mej o bästa vän från förra veckan när vi var o paddla med klassen, sorry för jag inte blogga förra veckan btw, hade fullt upp så han inte med (inte plugg då). Men har försökt att blogga vissa dagar så här lite på efterhand :).


Onsdag 25 maj

Hej hej, efter skolan följde alex med mig hem. Packade allt till paddlingen imorn med klasse, när jag packat klart gick vi hem till honom o var där ett tag. Sen följde jag med honom o handla massa godis till paddlingen ;). Efter de gick vi hem till honom, var där till han skulle åka på träning. Drog mej ner t stan o satt där ett tag o vänta på lilly & jenny. När dom kom gick vi runt lite i affärer, köpte en mjukis jumpsuit på bibok, den är as sköööön! Vid sex skulle vi på Lydias dansuppvisning, hon var jätte bra. Som alltid. När den var slut åkte vi alla fyra o handlade på coop extra, köpte as mkt godis o allt som finns o köpa till paddlingen. Vi köpte snacks o sånt för över 400 tsm tror jag.. haha tjockisar? Kom hem vid 10 då åt jag osen gick o la mej!


nån cp bild


Tisdag 24 maj

Idag efter skolan kom Lucas t mej. Vi va hos mej osåg på film, såg på nån it's a boy girl ting, nåt sånt vet inte vad den hette :D. Den var bra iaf hehe.. Vi såg klart den vid 6 elr 7 nånting, då drog vi till hans träning. Satt o kolla där i över en timma på när han träna o typ frös ihjäl :o. När den var slut åkte vi hem t mej igen, han bytte om osen åkte hem :).


hahah söt bild.


Måndag 23 maj

Tjenare! Denna måndag spenderades med Sofia :). Drog till hennes skola efter jag slutat o satt där utanför o vänta med min longboard, de första hon säger när hon kommer ut *åhh säg inte att du oxå skaffat en såndär nu* haha. Sen gick vi ner t stan en stund, elr hon drog mej :D. Fast vi gjorde inget på stan var typ där i en halvtimma sen drog vi hem t henne ist. Keka popkorn, hoppa stuttsmatta, hon plugga lite på hennes omöjliga prov o jag satt o fatta ingenting, laga mat o satt o snacka lite typ :D. De var kul o träffa henne, hade typ inte träffats på en månad :o.


Hehe har bara massa gamla bilder på oss från förra sommarn på gotland bland annat :(.


konfermation, sön 22 maj

Yes nu är man konfermerad! Inga mer gudstjänster, "konfalektioner" varje torsdag, skönt men ändå lite tråkigt att inte träffa alla mer :(. Men vi får väl ha en återträff nån gång ;).

Hälften av dagen spenderades i kyrkan på konfermations gudtjänst, var där från 10.15 till 13.00 typ.. Efter det var jag konfermerad. Gick hem till alla släktingar som redan väntade hemma. Fickade massor goda kakor o tårta o fick fina presenter hihi. Presenterna bestod mest av fina smycken men även en longboard o ett par joggingskor!

Efter kyrk kaffet kom kevin o marcus till mej. Spenderade hela eftermiddagen med dom o även med alexander, åkte runt på longboarden o chillade. Och så han dom äta upp allt mitt godis på den korta stunen då vi var inne..Men men :). 

Här har ni massa bilder ;). 

 



¨


yeasterday

Igår firade jag, lydia och lilly jennie! Först gick jag lilly o lydia på stan o köpte lite fina presenter, hitta en bikini, ett linne & lite annat stuff till femtonåringen :D. Tror hon gillare..

Sen åkte vi t henne, hon hade lagat jätte god lasange & Choklad mousse t efterätt :D. Vi satt o åt, snacka o öppna presenter ganska länge tror jag.. Sen försökte vi ladda ner en skräck film men de ville inte funka.. (jag vet att du ler nu lydia). Så vi såg bara en film, Water for elephants med världens snyggaste skådespelare, Robert PAttinson! Den var bra, iaf den delen jag han se innan jag råka somna :D. Missade slutet men får väl ta o ladda ner den o se den ;). Vi spendera hela natten hos jennie.

Åkte hem runt tolv imorse, kyrkan väntade. Konfa redovisning idag :). De gick jätte bra, ser fram imot imorn nu! Då jag konfermeras o släkten kommer o jag får tårta o massa paket! hihi.

BILDER KOMMER IMORN!

Torsdag den 19 maj

Uppdaterade inte i Torsdags så gör de nu ist, bättre sent än aldrig!
I torsdags var jag iaf i skolan, suprise? Efter skolan gick jag hem o spela lite sims hihihi. Tills de var dags att dra till konfan med lydia :). SISTA konfa"lektionen" var det ! Känns lite konstigt.. men skönt :). Min konfermering är imorn (söndag). Stanna kvar i kyrkan efter lektionen o gick på en gudtjänst, min sista. NU har jag gått 15 st under dessa nio månader som man måste för att konfermeras :D.

Haha hitta lite fina bilder på mej o konfagruppen i ett skåp som jag tog kort på (a).





Det är inte hela gruppen utan en tredje del från när vi var på nån vandring :D.


Benny hill

Tjenare :D
Dagen i skolan har vart helt awesome! Körde Benny Hill (alla som sätt bigbrother vet vad jag menar) Men the Fab 5 hela resterna, vi är som vi är.. Iaf jag leder just nu ;). Tänker inte förklara vad de är ni får helt enkelt börja titta på bigbrother! :D

Efter skolan följde Felicia med mej till stan, skulle ta kort på de jag önskar mej till konfermationen i helgen och göra en önske lista, hittade ett par fina grejjer! ;). Lägger upp önske listan senare :). Sen köpte jag en kräm med.. Och årets första jordgubbar, grymt gott kan jag säga! När man börjar äta jordgubbar och folk står ute på gatorna o säljer är det sommar :D. När jag kom hem var jag tillomed så duktig o tog mej ut på en liten spring tur (a).

Nu ska jag sätta igång med min önskelista!




Nytt linne

Kolla vilket gulligt linne jag fick av mamma innan lopet igår när vi kika in en snabbis på NewYorker =D. Synd att inte den affären finns i linköping! Såg as mkt fina bikinis o shorts där :(.


Vårruset 2011

Det gick jätte bra att springa igår! Bättre än jag trodde, sprang de 5km på 36min, allså 1km på 7min. Och så sprang jag hela tiden stanna aldrig! Trodde inte jag skulle klara de för har inte tränat ås jätte mkt, o har inte tränat at springa långt, bara 2,5:an i valla skogen lixom ;). Så är ganska så nöjd! Men det går ju mkt lättare att springa där med, eftersom att det står folk längst hela vögen o hejjar då blir man lixom peppad o vill inte stanna.. Blev knappt ens trött, men när jag springer hemma i skogen blir jag as trött haha!


Norrköping snart då!

God morgon :D.
Sitter med Lydia i soffan med varsin dator o ser nåt äckligt bantningsprogram nu. Vi ska snart laga mat för jag måste bege mej ner till stationen snart. Jag & min Mamma ska åka till Norrköping för att springa vårruset, de är 5km. Sprang det förra året oxå, de ska bli kulit ;). Dock visste jag inte att det var den här veckan så har typ inte tränat nånting! Men hoppas de går bra iaf :D. Tåget går vid fem nångång tror jag, de blir nog inte mer blogging idag eftersom jag kommer hem sent i kväll. Så vi hörs imorn! Ett lycka till kanske? ♥


Efter förra årets löp, valde att sudda ut våra face, man är inte alltid så fin efter man sprungigt.


Lydia här nu


Tummen upp för de.
Hon kom hem för ett tag sen.. Då åkte vi t hennes pappa o hämta hennes dator, hon cyklade jag skatade, tog år ;). Sen köpte vi lite glass oxå, mumsigt.
Nu ska jag snart fixa hennes blogg, så kika in där sen -> http://lydiawk.blogg.se.

Btw, hoppas ni såg på bigbrother o inte den där jävla hockeyn som alla tjajar om på facebook? SARA ÄR KVAR! :D


Ingen glömmer att rösta nu va?


Här har ni nummret 099-418 01
Jag vet att ni vill rösta på sara så gör det bara! Själv har jag ringt två gånger nu.. få se om de blir mer sen ikväll.
Alla är nominerade denna vecka utan martin, och om inte martin ska ut så ska inte sara de heller, tycker jag så ring ring ring! :)))
Tänk er själva ett bigbrother utan Sara & Martin?


Skate board

Var just ute med min lillebror o testa åka skteboard på hans skateboard. Ville testa om de var kul för funderar på om jag ska önska mej/köpa en longbord, det är ju mkt lättare oxå! Tänk va nice i glida omkring på den och kul, roligare än att cykla iaf. Får se hur de blir ;).
Sån vill jag ha!


 


Daniels Adams-Ray, var är du?

Läste att musik videon till Förlåt att jag aldrig sagt förlåt, skulle ha premiär idag på nyhetsmorgon. Sitter o kollar men han kommer ju aldrig? :( Eller har jag missat de för jag råka vakna kl tio..?
Så sjukt kul om den kommer iaf! Annars har jag gått upp tidigt i onödan...

Älskar den här bilden ♥


Godmorgon!

Det är verkligen en god morgon! Alla som så melo igår fattar, Eric Saade tog vårt land till en tredje plats! Sverige som alltid har kommit typ sist alltid, ÄNTLIGEN säger jag bara. Inte helt fel oxå att jag pga det kommer få en Ben & Jerry! Jag och min vän Jenne slog vad om att Eric Saade skulle komma topp tio, jag trodde de & hon inte, därför måste hon nu köpa en Ben & Jerrys till mej ;).
Iaf min lördags kväll såg ut som så, taco framför melodifestivalen (var ju tvungen att kolla efter vadet) med min lillebror, och mamma bortrest.


Idag ser dagens planer ut som så att plugga & fixa till designen lite på dagen, senare ikväll kommer Lydia till mej o sover över vi har nämnligen studiedag imorn :D.


Till Lydia WC

Lydia hade en lista med bilder som hon gärna ville att jag skulle lägga ut, så varsegod här kommer de Lydia!

Remember att de inte är jag som skrivit denna handikapp lista!


1. En bild som visar något vått någonstans på bilden.
Aaa du Lydia tkr din tröjja ser ganska blöt ut på denna bild från torpön förra sommarn ;).

2. En bild som visar en bild på någon som har Bieber Fever.

3. En bild på dej o din bästa vän.
hahah, vilka fina minnen man får av den bild! (fint finger oxå)

4. En bild på någon som e förrvirad.
Svårt att hitta en.. Tyckte de såg rätt förvirrade ut iaf?

5. En bild på någon med krut imun.
Hon tjejen som sticker upp huvudet ovanför Lydia.

6. En bild på den mongolidigaste tjejen du känner.
Men de r väl klart att du ska va här!

7. En bild på något du aldri skulle vilja äta.
Hund skit, då tänker jag på den där kvällen när vi var ute med lemon o jag tvingade dej.. o sen jaga du mej..du vet  hahha.


8. En bild på någon du önskar inte existera
usch på henne som tar Daniel Adams-Rays priser sådär..
  
9. En bild på någon med munnen full av ostbågar.
(mariam bli inte arg på mej de var Lydia som ville)


tjockizzzarna


haha mitt, Lydias & lillys fika idag på håltimmen! Vi har en torsdagstradition, varje torsdag då vi har aslång håltimma går vi o köper asmkt fika o tjockar gärnet, tjockizarna..

Gick upp as tidigt idag, för jag glömde att vi börja halv nio som alla andra torsdagar.. Skoldagen var rätt slappen asfet håltimma mitt i lunchen oxå! Ocksen So prov som jag var as orilog för för hade inte pluggat så mkt men de gick bra ändå tror jag! :)
Efter skolan satt jag o Lydia o spela bubble spelet va de nu heter hon tkr de är as kul o jag tvärtom så hon vann alla gånger.. Efter ett tag vare dags för konfa så begav oss till kyrkan. Provade såna dära fula dräkter man måste ha ( jag vill ju ha min as snygga klänning ) och övade för redovisningen.
När konfan var slut åkte jag hem o gav mej ut på en liten löptur o väntar på att min lillebror ska komma hem så vi kan köpa mat är as hungrig!


Klänningar

Den vita klänningen köpte jag idag på MQ & den rosa/svarta är från nelly.com fick den i måndags. Ska ha nån av dessa på skolavslutningen iår. Själv tycker jag den vita, den andra såg mycket snyggare ut på bilden på nellys hemsida en vad den gjorde irl. Men vilken tycker ni e snyggast?
Jag tycker lätt den vita!


La dia

Min dag då! Börja med att jag fick gå t skolan för min cykel var i stan, ftt jobbigt tog en hakvtimma, och mina ben är redan döda efter att jag var ute o jogga & orgenteringen! Sen när jag kom till skolan messar lydia bah "var e du?!" jag "i skolan?". Hahah brukar jämt komma och hämta henne för vi bor grannar, sen åker vi tsm t skolan, men var helt säker på att hon var hos sin pappa så gick direkt till skolan. Så stackarn stod o vänta på mej och fick snabbt åka t skolan 5min innan vi börja.

Skolan var as chill för alla nior hade nationelt prov så hade vikarie över allt, nästan.
Efter skolan träffa jag felicia i vi gick t stan! Fick med mej en as snygg klänning hem t skolavslutningen, lägger upp den sen har nämnligen ett problem! hehe kan inte välja vilken.. elr jo. Köpte även ett as coolt skal t min älskade iphone.


hihi


Hampus Ekström mitt fan, har tillomed bloggen uppe bland internet verktygen! ♥


tjena!

De var ett tag sen kan man säga. Har inte orkat blogg näre e så fint väder hehe.. Osen i hlegen så var jag på världens underbaraste konfaläger. Såsjukt kul ville inte åka hem!
Iaf idag har vi haft "frilufsdag" elr vafan de är iskolan :). Började halb tio med orgenterings prov, hann klart på 40min snabbast av alla tjejerna i klassen hehe. Efter det lunch på donken, I'm lovin it. Sen drog vi till golf bannan för att prova på golf. Att putta var as tråkigt men att slå ut på en bana långt var fan askul! haha vart överlycklig varje gång jag lyckades få min boll att flyga en meter :D.

Nu e jag helt slut! Känner bara för att sova men måste plugga lite till SO provet iaf.. tjingeling haha.


Fredags

Sorry att jag inte uppdaterat i helgen men har haft annat för mig hehe...
Iaf så var jag på ikano med Lydia i fredags :D. Shoppa o fika på ikea! shit vad billigt de är på ikea asså :o. Fast smarta som vi är gick vi vilse på ikea, efter att vi fikat klart hitta vi inte ut! Fick nästan panik då vi gick runt allt säkert ggr, men ill slut hitta vi efter en kvart kanske haha. Fick med mej lite snygga saker hem oxå :). 
Här är lite bilder på grejjerna, haha ursäkta för de dåliga mobilbilderna men pallar inte ta fram kameran, bigbrother börjar ju om  7 min ;).


Nya shorts, från pieces, nyss öppnat på ikano!
Nytt halsband från pearls for girls :)
Ny dagskräm + vax ( vill se om de gör så ont som alla säger haha)
trenya nagelack oxå från pieces..