Nya jeans

Är hemma från Nacka forum nu. Hämtade min syssling i skolan på vägen hem med, vi har ätit pepparkakor och sett på barnprogram! Haha vi bakade pepoar kakor igår, tidigt? ;)
Fick med mej ett par jeans från zara hem och en julklapp till Lydia från nackaforum visar dem sen elr imorn !


Bikbok shoes

Fick ett meddelande om att bikbok släpper sin sko kollektion idag! Såg några bilder på facebook och om jag itne fattat de fel släpps de även i butik idag! Får väl kolla in dem sen... Här är mina tre favoriter från de bilder jag såg på fb, som ni ser gillar jag mocka skor med klack haha. ;)


Mot Nacka forum!

Har inte bloggat på ett tag nu! Men höstlovet har börjat och jag befinner mej i Stockholm hos min söta små sysslingar. Kom hit i lördags!
Nu snart ska jag ta bussen till Nacka forum, medans alla är på jobbet/dagis/skola. Får se om jag kommer hem med något fint, hoppas! :)


Kenza och angelica blick!

Träffade min plast syster tidigare idag på stan, kollade runt lite o tog en fika på chokolata! När vi va på jakt efter ett solarium gick helt plötsligt två välkända annsikten förbi. Min plast syrra bah helt plötsligt - Kolla Kenza och Angelica! Och så kollar jag upp o får se kenza & Angelica blick! Haha ganska coolt att helt plötsligt se KENZA i LINKÖPING! Ville gå fram o fråga om jag fick ta en bild med dom, men blev så chokad när jag såg dom så bara stod o gapa o kunde inte säga nåt elr gå, men jag kunde tydligen nypa plastsyrran i armen ashårt berättade hon efteråt haha!  Ganska lyckas studie dag. ;)


Studiedag!

Har studiedagidag, ganska så soft!
Lydia sov hos mej igår, vi vakna ganska så nyss o ska snart äta frukost. Sen ner till stan o köpa en grejj. Sen har jag ganska mkt o göra idag känns de som..Har en skriv uppsats tills imorn som måste skrivas & en prov imorn som jag mst plugga till. Sen så ska jag till Stockholm på lördag så jag måste packa och så även lite annat små fix... Imorn får vi alla fall höstlov, så inget mer plugg på ett tag då! :D
Nu ska jag fixa frukost hejrå!


PLUGGPLUGGPLUGG

Vet att min blogg är ganska tråkig just nu för det ända jag gör om dagarna är typ att plugga! Men det sä sjukt mkt just nu...Känns som att plugga typ är det ända man gör, men taggar höst lov nästa vecka strakt asså! Stockholm en vecka, ska bli kul! :D
De senaste två dagaran har iaf spenderats med min pojkvän och en fysik bok, och vi har pluggat gärnet! Nu ska jag iallafall fortsätta att se på en av de bästa tvserierna som existerar o äta lite äppelpaj som jag bakade tidigare ;).

min skillade äppelpaj


ELSAS MODE

Har precis läst ut den bästa boken jag nånsin läst, Elsas mode av Sofi Fahrman! En helt underbar bok, alla tjejer och såväl killar om de vill som ej läst denna bok måste läsa den! Läste ut den ganska tjocka boken på 300 sidor på mindre en än vecka, man kan inte sluta. Så nu är jag lite almänt depp över att den är slut...


Höstmys

Inhandlat lite nya mjukiskläder! Mjukisdräkte är jätte skön o mysig att gå hemma med! Har flyttat in i den nu ;).  Båda grejjerna kommer från bikbok, va bara tvungen att ta kort på deras ny påsar! haha.





Smycken!

Lite smycken jag gjorde förra helgen :).




Armbandet & halsbandet är snyggare på.


Paranormal activity tre!


Såg denna film på premiären med Lucas i fredags.
Bland den äckligaste/läskigaste skräckfilm jag nånsin sett, mycket värre än ettan & tvåan! Efter bion sov Lucas hos mej, och han var as rädd o kunde inte sova haha! De två roligaste grejjerna under natten var, först när Lucas inte vågar gå på toaletten själv för det var så mörkt. Jag förslog att han skulle ta sin mobil att lysa med, då sa han "men det påminer ju om när de går i filmar med kameran i filmen!!", sen försökte han gå ut två gånger men så fort han öppnat dörren sprang han tbax t sängen men på tredje försöket kom han i väg på toaletten.
Lite senare baknar min pappa på vägen till mitt rum för hans rum e brevid o han försökte sova, så han bankar as hårt i vägen o bara "tysta!". Båda blir as rädd o skriker, men sen Lucas bah "Tove är du säker på att det där var din pappa? Du vet demoner kan härma röster" Och var as rädd, hahaha!


Mitt mästervärk

Har gjort det bästa jag kan för att teckna av ett porträtt på Daniel Adams-Ray till mitt bild projekt! Kanske inte så jätte likt, ögonen & näsan är lite sådär... Men hoppas ni ser nån likhet!


Angående designen

Gjorde en snabb ny design på bloggen igår! Dock är den inte klar ännu :). Ska sätta in en ny header, men måste ut & fota lite först. Nu vet ni de! Ville bara säga de så ni inte tror att jag ska ha den här fula designen nu, headern är allså tillfällig.

trött


Tjena! Sitter o ser på bonde söker fru, GOTLANDBONDEN ♥ hehe kände att jag bara var tvungen att skriva de!
Iaf så skulle jag träffa Felicia idag men när jag kom hem så somna jag o vakna typ sex! Lyckat. Men hade typ cirkel träning på idrotten, o var med Lucas..Så var helt död när jag kom hem :). Haha så nu kommer jag inte kunna sova ikvl bara för de...Men har ett bild projekt att jobba på så det är väl de jag lär sitta med ikväll. Nu e reklamen på tv slut så ska fortsätta titta ;).


HÖST

Snacka om typisk höst dag, regn o molnigt hela dagen! Och just denna mysiga dag så har självklart min skola bestämt att vi ska gå på vandring, en mil. Jag och lucas fick en grupp med femmor som vi skulle gå med. Och dom roliga ungarna gjorde det iaf lite roligare att gå en mil i en skog i regn :D haha. Sen har jag även vart på
min prao plats,dagis. Och hälsat på o planerat allt, barnen var jätte söta längtar tills jag ska dit!! Och så har jag hämtat en ny bok på bibblan som jag har suttit o läst en stund o druckigt min nya drog hallonte (tönt).


Chokladbollar!!

Har bakat chokladbollar med min lillebror :D. Ska bli gött sen! Det ör typ de ända jag gjort idag sen jag kom hem från skolan förutom att se på andra avenyn haha. Nu ska vi äta alla choklad bollarna så ciao!


Födelsedagskalas

Sitter just nu hos min plast syrra som fyller tjugo, o har ätit god
mat o sen blirre kladdkaka!! :)
Är astrött sen igår kväll. Vi satt o kolla igenom alla scary movie filmerna och tjocka chokladpudding, glass o chips me dipp. Vi gick o la oss typ 3-4 tror jag. Både Lydia o Lucas sov hos mej och idag har vi bara segat his mej tills jag va tvungen att gå :).


FIXAR OM DESIGNEN

-

SÖT MAN KAN VA


HEHE

Har precis ätit laite lunch och vet inte riktigt vad jag ska göra.
Lite senare kommer Lydia o Lucas hit, vi ska se film o tjocka med min lillebror oxå! Nice.


BÄST I GÅRKVÄLL


Emil var helt klart bäst i idol igår. Fan vad grym han är, o hans röst!! Håkan Hellström #2.  Denise, Amanda & Robin var oxå grymma igår, Synd att Denise åkte efter ett sånt klockrent framtränande... OCH SÅ FÅR MAN JU INTE GLÖMMA ANDRE, han glömde texten till Lilla lady?! Inte okej, såg ftt mkt fram imot att nån skulle framföra Daniel adams-Ray sen glömmer han texten, han borde åkt!


idol!

Blev inte att åka till Lucas idag, ska va med han o Lydia imorn o sen sova hos han på kvällen istället :). Köpte inget spec på stan bara lite sminkborstar o sånt man behöver! Sparar pengarna tills nästa vecka då jag o Lydia ska till Norrköping o shoppa :D. Nu ska jag se på idol. Alla röstar på dessa två grymma människor tycker jah, mina favoriter 2011 (a).


FREDAG


Sitter o väntar på att Lydia ska bli klar så vi kan dra ner t stan. Behöver köpa lite suffs & så ska vi fika tror ja! Mys. Senare ikväll ska jag till Lucas o sova där. Han e ensam hemma så vi ska laga mat kankse haha! Får se hur de går... Tar med mej datorn så hörs senare! För man lär väl inte kunna blogga från mobilen där ute på landet... ♥


skola

Godmorgon är på väg till skolan nu o de är svinkallt ute! Känns typ som vinter, haha jag har redan börjat ha vinter jacka tom. Vart tog hösten väg lixom?
Efter skolan blire en sväng på stan med Lydia trorja! :)


BLOGG.SE IPHONE AP!

Omg, såg nyss blogg.se skaffat sig en iphone ap! Äntligen säger jag bara. Nu skare bli riktigt bra uppning här på bloggen, för detta förenklar de hela MYCKET! :D


MVG

Hejsan! Sorry för jag ej blogga igår, försökte via mobil men de funka inte! :( Var med Lydia hela dagen igår vi bakade kladdkaka, som smakade skit o de visade sej att mitt kako hade gått ut i maj! Men vi åt upp den ändå, för den smakade ganska normalt efter en stund!
Fick även prao plats igår, på ett dagis, soooft! 1-2 åringar avdelningen gud vad gulligt, Längtar till att tillbringa två veckor där asså med alla söta bebisar! :D
Dagen idag har bara rullat på, fick MVG på matte provet o jag är jätte glad hihi. Efter skolan var jag på stan med KEvin en stund o snacka lite så där :D. Sen dess har jag lekat o sett på tv hela dagen. Äslakr de dagarna då man ej har något plugg.

De här inlägget kankse var lite krångligt..Eller vad man säger, men de får duga!


Hehe bad min pojkvän skicka en bild vad som helst. För jag hade inga bilder o hatar inlägg utan bilder, så den här bilden får ni.


MOBILBLOGG, tjo en liten bild från sista l...

img_0344 (MMS)

MOBILBLOGG, tjo en liten bild från sista lektionen, golf! Hehe har de på elevens val och jag hatart ;). De ända bra var att lärarn bjöd oss på fika idag, schysst lärare!  Har inte gjort mkt efter skolan idag än att plugga. Alla proven BOMBAR nu så mst plugga nästan hela tiden... menmen. Ska snart ut på en liten spring tur med Lydia hörs senare elr imorn ;).


Helg med Lydia!

Go kväll!
Kvällen igår var pretty g8 ! Vi tog de barre chill satt o nörda med våra laptops o såg lite film o fläska godis! Såg yes man..iaf en bit av den innan båda decka i soffan & flickan från ovan, äcklig men as bra film! :D Dagen idag har sett ut ungefär lika dant. Drog hem vid sex nån gång trorja :D. Sen dess har jag typ pluggat lite duschat gjort hårinpackning & annsiktsmask, nice de känns! Nu ska jag keka bj puss.

 

Kreta bomb kommer!


En bild på mej o Lydia på Kreta från i sommras..Kom på att jag inte lagt ut några bilder därifrån än!! Men Lydia den sega ungen har inte skickat dom, men ikväll ska jag ha dom, sisådär 2 månader efter om itne mer..? :) Så kommer en fet bild bomb imorn elr på måndag! Ska snart iväg o sova hos Lydia så fort pappa är klar med maten. Vi ska iväg o köpa godis sen busa hela kvällen hehe.


11:43

Godmorgon! Ska snart åka till min mormor i Ljungsbro och hjälpa henne att packa upp lite.. Hon flyttade igår :). Ska bara äta o fixa mej.
Sen ikväll ska jag träffa Lydia awesome :D.



Haha två gamla bilder hos mormor, på mej, min lillebror och mormor!


7/10-2011 ♥


Helg på landet


Baxar en bild från bästis blogg för jag inte har nån att lägga ut, hoppas det är okej? hihi.
Har spenderat hela helgen med bästabruden ute på landet hos henne mormor! Har haft de ftt mysigt, ätit massa tjockt gott, gått skogspromenader med söta lemon, lekt massa med hundarna, sett på tv, solat osv. Kom hem imorse, så plugga vi lite till ett prov imorn sen satt vi hos mej o chilla med min lillebror med lapptopsen haha! Nu ska jag spela lite sims 3 osen sova, Nörd.