Hej vi är konstiga, we know



Dagen har spenderats med bästa brur i lokalen och övat på dans. Vill inte skämma ut mej alltför mycket på torsdag.


Forever21


Någon av dessa finingar ska snart beställas! Men kan inte bestämma vilken, lutar någo mest åt den till höger.
H a t a b e s l u t s å n g e s t !


Man tackar man tackar!


Look of today


Jag under 2011!

Tycker alltid att det är så kul att titta på andra bloggar när bloggarna lägger ut bilder på sej själva från hela året, och se hur man har förändrats. Så tänkte oxå göra ett sånt nu. En kul grejj lixom.

♥Januari. Haha kommer ihåg att jag försökte blondera mig här, men det misslyckades och jag satte i en brun toning vilket senare resulterade i lite halvt ginger halvt ljusbrunt hår.. Ganska kort hår hade jag oxå.

♥Februari. Var ett big fan av "sovit med flätor lockar" och måsskit i ögonvrån!

 

Har förändrats så mycket.. Hur kunde jag gå med den här hårfärgen?! Kanske inte ser så ful ut på just dessa bilder men usch.

Mitt hår blektes lite i början av sommaren men färgade mörkbrunt istälet! Vilket jag ångrar i efterhand...

Åkte till Kreta o blev bruuun! Dock ser jag mest röd ut på denna bild haha.

Va fortfarande lite brun efter Kreta, åh saknar!

Fått ganska så långt hår nu! För de här bildern är inte så gamla... Körde mycket lockigt runt jul ser jag haha.

 


Nytt i mitt rum


Mot ikea

Ska snart åka till Ikea och kolla på en ny säng till mig, en vit! Gillar verkligen inte min nuvarande säng.
Förresten har jag bredat ut bloggen och bytt bakgrund, måste ställa in headers till det oxå.. Så ni inte tror att det ska se ut som det gör nu.

Hallonmuffins

Recept till världens godaste hallon muffins finner här.

Outfit från veckan.


Bakar!

Håller på att baka vanlij och hallon muffins, som jag och min lillebror ska gå till mormor med!
Nu ska dom ut hörs senare.

Mission impossible

Var på bio igår med Lucas, Jacob & Ellinore. Såg misson impossible, inte min typ av film, gillar inte action. Men lite rolig var den ändå. Mikael Nyqvist var med i filmen rätt kul när de börja prata svenska i mission impossible, men tom cruise (stavas?) lixom haha. Efter filmen ick jag o Lucas hem till mig och han sov här :).

sweeet

Bär+musli+mjölk+O.C <3


Hemma efter dansen

Asså guud... det gick verkligen inte bra haha! Kordinations förmågan svek mej som barre den. Hängde inte med o fatta 0. Men detta var ju första gången, ingen är proffs då right? Bara att börja öva!


VinterTrött

Jag vill att vandra omkring i shorts, bli brun, blodera håret och att det ska vara sommar.
Men istället bara fortsätter det snöa.. NU. Det kunde väl kommit i December? Åhh...

Ska börja dansa!

(ska inte börja i balett bilden var bara fin)

 

Nu har jag bestämt mig för att börja i dans igen! Har anmält mig på kulturskolan och börja förhoppningsvis på torsdag. Dansade för 3-4 år sedan och har länge tänkt på att börja igen. Hoppas det är lika kul som då och att min korografi(stavas)förmåga inte är allt för dålig.... Haha men ska inte direkt börja i nån elit grupp direkt, så jag får suga om de nu är så? Bara det är kul så! :D


Söndag

Var nyss ute o gick/sorang med Lucas. Haha nu har jag gjort annsiktmask på honom, söt!


Ikano

Var på Ikano med Lydia igår. Det ända vi köpte var varsin annsiktmask för kvällen och varsin korvmeny+extra korv+ mjukglass på ikea. Haha känns lite onödigt att vi åkte ända dit för det... Men ikeas mat är värt det!
På kvällen köpte vi hem mat och såg film Chloe (phsyk film!!), La gigalo o sällskapsresan haha, klassiker. Sen gjorde vi annsiktmask, på min lillebror med. Sen sov!


Nya lakan

Hihi mamma kom hem med nya lakan till mig igår, så nu är min säng fin. Älskar min säng!


ROMME IN MY <3

Romme idag med klassen var så sjukt kul!! Gick bättre för mig att åka än jag trodde oxå. Ville bara fortsätta åka när vi skulle därifrån.. Måste återvända dit någon gång! hihi :)
(hej mariam jag snor din bild)


Kan inte sova

Försöker sova. Borde sova om jag ska orka upp fem imorgon. Men går inte o mobilen verkar mer lockande för tillfället haha. OM NÅGON UNDRA LIXOM.


Tagga romme!

Åker till Romme imorgon över dagen med klassen, ska bli så sjukt kul!! Vi åker vid sex på morgonen är där tills liftarna stänger sen åker vi hem igen och kommer fram vid nio. Har inte åkt skidor på LÄNGE så ska gå i skidskola hihi. Hoppas jag inte suger.
Nu ska jag baka choklad mouse som jag o lydia ska ha o äta i bussen, haha har redan bakat kladdkakemuffins med choklad praliner. Men man kan inte få för mycket!

GYMNASIEVALET

Tror att jag hittat den rätta skolan för mig! Var på Klara gymnaiets öppet hus igår och tycker det var en as bra skola. Klara Ekonomi blir nog mitt första val 90% säker, om inte katedral visar sig bättre när jag ska dit o kolla. Men känns skönt att gå på en lite mindre skola, på klara går det bara 390 elever. Känns som man får ut mest av sin utbildning då eller hur man säger... Svårt att förklara. Men på en mindre skola har lärarna mer "tid" för en och mindre elever att "hålla koll på", så det känns som man har en större möjlighet till att utveckla sig o förbättra betygen.  Igemförelse med Katedral, som är en jätte stor skola! Känns även som pressen på en är större på karedral. + så är Klara en friskola, o lunch på resturang varje dag och idrott i gym låter inte helt fel ;).

IPHONE SKAL

Bara för att jag älskar mitt senaste iphone skal! Kjelloch co endast 69kr ♥

Nya tränings byxor!

Vart stan med Lydia idag. Fick med mig en annsikt mask (ska ha lite spa här sen hehe) & ett par träning byxor från ginas träning kollektion! Kan va bra att ha, med lite snygga tränings kläder kanske jag får upp motivationen för att börja springa igen... min kondis är inte på topp har jag märkt haha.  Nu ska jag duscha ciao!
Snygga ros blixtlås i vristen och rumpan!

Pälsväst

Hade på mig denna underbara pälsväst från newyorker idag! Fick den av mammi i julklapp. Igentligen passar den bäst att ha utomhus med typ en skinjacka under elr liknande.. Men orkar inte vänta till i vår haha, men den funkar inne med. Jätte mysig o skön är den!

Tisdag

Drar mig mot skolan nu, sjukt trött!


Tubtopp

Sydde en ganska söt tubbtopp idag på slöjden. Kanske kan bli fin till sommaren, lite basic alltid bra o ha. :)


Lösögonfransar ♥

Har fått prille på lösögonfransar!! Köpte ett par förrut... För de var en sån bra grejj som hjälper en att sätta på dom i så var tvungen. Sen fick jag två par nya av Lilly härom dagen med, fintfint!

The moment I met you that moment I forgot about everthing i been through

Tjena. Tog en snabbis på stan idag efter skolan, SJÄLV. Eftersom att Lucas dissa mej.....Men behövde en grejj snabbt, så gick o köpte den grejjen snabbt. Haha hatar att gå på stan själv o man känner sej forever alone.. Efter det gick jag hem o åt o såg på greys anathomy, bästa serien ♥. Nu väntar biologi boken på mig, kul?

Ny kofta

Dagen outfit! Ny kofta från gina och nya örhängen från uropenn, köpte det under jul.

<3

Lucas åkte nyss hem.. Han kom hit igår kväll efter att jag hade varit hos mormor. Vi åt taco o såg film, one day. Sorlig film o lite tråkig haha. Idag har vi pluggat haha, hjälpte han med biologin sen bara chillat!

On we♥it

Joina just we♥it! Så mycket fina bilder o insperation! Fatta inget först hur man gjorde men nu börjar jag få ordning på det, men lite no0b still.
(bilden är en länk)

Veckan som gått

har inte bloggat så mycket iveckan. Har inte orkat för har varit så trött efter lovet och så.. När man ställt om dygnet helt o sen helt plötsligt ska man upp sex igen.  Men har mest sovit, pluggat och spenderat tid med Lucas! hihi ♥.
Men nu är det fredag och helg! skönt. Har inte planerat något spec... Ska hjälpa min mormor med nya lägenheten imorgon och sen åka skridskor med Felicia för förra gången vart så fail...
Nu greysanathomy.

Tips för er som sparar ut håret!

Tänkte dela med mig av lite bra tips till er som sparar ut håret. Hur jag sköter mitt hår osv. Det mesta av det vet ni nog redan men något tips kanske ni får!
  • Tvätta ej håret för ofta, det sliter. Kanske  ggr i veckan.
  • Andvänd hårmask/inpackning nån gång i veckan.
  • Borsta inte håret för mycket, det sliter.
  • Håll ej på med dina fingrar i håret, håret blir fettigt av fett man har på fingrarna.
  • Olja i hårtopparna är jätte bra!
  • Själv klart ska man inte andvända för mycket värme verktyg, och om ni gör ALLTID skyddspray! Jag använder det kanske bara  gång iveckan, och i nödfall.. haha.
  • Helst ingen metall på hårsnoddar.
  • Vet ej om det här är för alla. Men mitt hår är beroende av ett speciellt schampo! Om jag andvänder något annat märke så blir det jätte tort o frissigt! Så håll er till ett märke på hår produkter, mitt hår belv mycket friskare o starkare av det :). Jag har tresemme.
Lite saker jag kom på nu bara. Om ni har några hår tips skriv dem!!

High heels high hope

Dagens, tröjan var en julklapp från lucas <3. Och nya örhängen jag köpt på uro penn :).

 


Förra årets vinter

Såhär såg det ut förr året just nu, vilken skillnad! Haha men rätt glad över det.
Sitter just nu med Lydia i min säng med varsin dator, chill. Mycket mer än så händer nog inte idag förrutom lite plugg senare.... Inte glad åt att vara tbx i skolan!

SKRIDSKOR

Gick upp tidigt idag och begav mej till ishallen för lite skridsko åkning med Felicia. Men det hela vart fail när jag märkte att jag tagit fel skridskor! Lyckades få med mej mina gamla i storlek 34, men ändå lyckades jag få på mig dom och åka lite innan jag märkte något. Fattar inte hur det gick till? Lixom 34?! Haha så vi åkte hem igen, får bli en annan dag när jag hittat rätt skridskor!

Bowling

Åker ner till stan för bowling med lite tjejer nu!


TvåFilmtips

En ganska konstig film, men jätte spännande! Som man verkligen fastnar i. Typ en sån film som man vill se mer av när den är slut. Ni fattar? haha helt värd o se iallafall. Bra skådespelare oxå framförallt Björn! ;)
Filmen jag och Lucas såg på bio i veckan. Inte jätte bra bara bra hehe! Det finns bättre filmer om man säger så... Hade förväntat mej att den var bättre. Men Ashton Kutcher är med, de var ju jätte bra haha.

Flytt hjälp

Go kväll! Har hjälp min mormor att flytta hela dagen. bärt kartonger fram o tillbaka, möbler o paket upp saker osv... Är helt slut nu. Och otroligt hur mycket grejjer man kan ha! Det tar aldrig slut. Haha mormor har hur mycket som helst, åker kanske dit imorn med om jag inte har något bättre för mig o hjälper henne lite.
Nu ska jag sätta in en efterlängtad header! Bloggen ser så tråkig ut utan en, men har haft lite bild torka. Sen ska jag se klart på kronjuvelerna o sova!

One word, WIERD!

Några få av de bilder jag o Lydia tog igår. Meningen var att vi typ skulle ta "80-tals bilder", klä oss o sminka oss 80tal. Men vet inte vad som hände sen haha, 80 tal blev de inte iaf. Men de kan ju gå lite hur som helst med mej o lydia!!

Bio med Lucas!

Väntar på att Lucas ska komma hit, hehe ringde o väkte honom förrut. Älskar o ringa o väcka folk o höra deras nyvakna röster typ haha, okej de där lät konmstigt men ni fattar! Vi ska till stan o köpa biobiljetter sen. Ska se New years eve, hoppas den är bra! Men Ashton Kutcher en av världens snyggaste killar är med så den är nog rätt okej!

Outfit 3/1


Eye lashes 2

Testade ett nytt par av hm lösögonfransar idag! De längs ner. Riktigt långa, nästan för långa men det blir en cool effekt. Ser inte direkt naturligt ut om man säger så. Men snyggt var de ändå!
Imorn lovar jag er en riktigt bildbomb av de weirda grejjer jag o Lydia hittat på idag!

JUST NU

Hahaha snyggt?


Slut på första dagen av 2012

Då var första dagen av året slut, nöjd med dagen. Ser faktist riktigt fram imot detta år nu! Fast igår vid tolv slaget vill jag inte att det skulle bli nytt år. Haha för den där filmen 2012..Serriöst tänk om jorden går under, jag har panik för det!
Men nu skajag sova. Ska försöka vända tillbaka dygnet lite i alla fall. Vill inte sova bort alla dagarna på lovet. Godnat ♥.

Stig Helmer story

Såg denna på bio med Lydia! Haha skönast filmen, alla som gillar stig hemler o sett de tidigare filmerna måste se denna! Klassiker ju.  Men bästa scenen var dett! När stig Helmer bli haffad av polisen. Kolla slutet de är bäst, NEKA FARFAR NEKA!

Favorit bloggar under 2011!

Tänkte välja ut de bästa bloggarna av de bloggar jag följt 2011! Stora som små här kommer de, alla är värda att kolla in tycker jag ;). Obs jag skriver de ej i ordning.
Denna blogg är full med insperation och fina bilder! Älskar hennes bilder sjukt fina.
Hon har även massor med bra tips om allt möjligt kul på bloggen :).
Jätte cool tjej som går i frisör skola, hennes hår är skit coolt o snyggt tycker jag! Hon visar många fina frisyrer och sminkningar, mycket insperation här med!
Om ni är som jag o älskar smink så lär ni älska denna blogg. Tjejen är grymt bra på att sminka o lägger ut hur mycket sminkningar som helst. Och massa annat kul oxå.. Så om man har brist på fantasi hur man ska sminka sej nån dag är de bara klicka in på hennes blogg!
SJÄLVKLART så måste jag ju lägga in denna blogg! Jag behöver ju inte ens skriva varför? Eller göre ändå, för att Daniel Adams-Ray är helt underbar, och här får man se massor av hans liv o grejjer som man annars inte hade en anning om. Massa "insider infomation" kan man kankse kalla de hehe!
Där var då några av mina favorit bloggar som jag hittat dessa år! Har ni några bloggtips så skriv dom gjärna!

Bra start på året

Lydia och jag startar de nya året med en rejäl sovmorgon och kina mat till frukost, soft! Känns som de kommer bli ett bra år bortsätt från att jorden går under i december då..


Lashes

Köpte dessa lösögonfransar från HM i veckan och provade ett par igår (de i mitten). Och de var faktist riktigt bra och snygga framförallt! Och så kan man även andvända de flera gånger, hur bra är inte det lixom? Just nu kostar de även bara 30kr på rean, ett tips om ni skulle behöva ;).
Så här blev resultatet på dem jag prova på mig, förlåt för den dåliga bild kvaliten men de är från mobilen.