21:21

Go kväll,kom typ nyss hem har bara hunnit duscha än så länge. Har varit på dans, hade vikarie idag så rätt chill lektion! Sen med konsum till Lydia och stått o snackat med henne en stund om dansen och nya snygga grannen haha. Ska gå igensom lite spanska glosor sen se BB! Godnatt ♥

New in

Köpte ett par fina fjäder örhängen igår och vanligt vitt linne som kan va bra att ha igår på stn båda från HM.
Vad på stan med Lilly & Lydia. Vi slog även till på en grymt god fika på Wayen's. Födelsadags fika, jag fyllde ju år igår. Så nu är jag sweet 16! Får köra bil och grejjer...


DATORN FIXAD!

YES! Datorn är fixad, några på pappas jobb fixade den. Men mobilen är in lämnad i 1-2 veckor :(. Istället fick jag en Experia, usch gillar inte dom mobilerna haha! FAttar ingenting, inga roliga appar och sega... Inget bra facebook, inget itunes, ingen justin bieber, inget icloud och inget INTAGRAM! Men har en dator att pyssla med nu iaf, tur de! :)

Har gjort lite läxor och slappat sen jag kom hem. Är helst fast i nya Elsa boken nu med. Serien är så klockren! Synd bara att det är den sista boken nu... Verkligen beroende framkallande. Nu taggar jag BB snart :D. Gokväll.


OTUR

min mobil har gått sönder och ska lämnas in idag. Datorn gick sönder igår och måste lämnas in. Haha vad ska man göra i några veckor utan dator och mobil?! Och hur ska jag blogga?! Så om ni inte hör något här på länge vet ni andledningen iallafall!
Just nu sitter jag på bibblan och läser nya Elsa boken och äter choklad, haha ska möta pappa i stan sen och orkar inte gå hem emellan.. :)


BOYFRIEND

OMG Justins nya singel är ute! Har köpt den på itunes och tycker den är as grym. Inte likt nåt han gjort förrut, lite ny stil. Nu ska jag lyssna mer :)


Långpromenad

Har precis varit ute på en lång powerwalk. Beach 2012 blrjar ju snart bäst att börja träna höhö. Nu är det spanska plugg som väntar....

Födelsedags kalas x2

Lucas och hans lilla syster Meja
Mejaaa
Haha bjuder... Ful bild men skitsamma!
Lite suddig bild, men Lucas som tog kortet ;).
Lucas lille bror Noa, sötis.
Har vart på födelsedags kalas även idag. Inte för mig idag dock, för Lucas hos hans pappa. Var där ganska tidigt idag, åt glass och hälsa på hans as söta små syskon!!

VÅRTECKEN


Ny kamera

Min nya kamera! Födelse dags present av mamma och pappa. ♥

I'm gonna live my life!

ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN. Den är ganska så ny iallfall, några veckor bara? Sjukt grym iaf! Och så äre det kul när Justin Bieber äntligen kommer med något nytt.. Btw så släpper han sin nya singel Boyfriend i Mars, åh längtar!

Födelsedags kalas

Bild på mig igår.

Tjen
a var på stan med Lucas igår ochinhandlade presenter till Lydia! När jag kom hem var jag så trött så somna direkt efter jag ätit klockan nio... haha. Men vaknade tideigt idag iallafall klockan åtta. Så har hunnit städat rummet, sett två avsnitt BB och legat och solat i över en timma. Skönt, fick faktist LITE färg. Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan fixa mig. Vi ska fira mig och min lillebror idag, han fylle år i början av mars och jag på tisdag. Så släkten kommer hit och så.

Frisyrer

Haha har varit tildas håruppsättare varje dag denna vecka och satt upp lite flätfrisyrer tänkte visa dem.

1. Utbackad fläta
2. Fiskbensfläta (första gången jag gjorde den)
3. Fläta i bulle

 

 

 


Måste börja blogga mer!

Åh uppdaterar aldrig min blogg längre! Måste verkligen börja göra det. För det är så kul att kunna kolla tillbaka i arkivet och minnas alla fina minnen och dagar! Från och med NU.

Kom nyss hem från dansen nu, gick lite sådär eftersom att jag är så seg på keografin haha! Men de går sakta men säkert framåt :). Nu väntar mat och plugg. Hade lite roligare i går kväll, bada jacuzzi och basta med lucas hela kvällen sen sov han hos mig med. Mys hehe. Aja ska ta tag i't nu...


Grattis!

Massor utav helt random gamla bilder! Men vill bara säga GRATTIS igen till min bästa vän i hela världen! Du är en helt grym vän som alltid gör en glad, älskar dej! Otroligt glad att vi hamnade i samma klass och lärde känna varandra ♥.

<3

Every minute when I'm nit with you, I think about how mutch I miss you. <3


Chokladbollar!

Klar med bakningen, gott!


Spring

Vår collage jag gjorde förrut, fin fina grejer tycker jag.
Har precis pluggat klart nu ska jag gå o baka choklad bollar är extremt sugen på att baka.

12.08

Snor en bild från Tildas blogg hehe! Från Lördags morgon då vi satt och plugga matte haha... Men fick världens godaste cheesecake av Tildas mamma för det. Åkte hem tidigt ifrån Tilda igår. Träffade Lucas nästan direkt när jag kom hem. Vi var hos mej och snacka o lite så till typ halv tio då gick vi och kollade på skolans nattcupp (stavas det så hehe?). Gick inte så bra för våran skola :( så vi drog hem o kollade film ist. Såg American pie, standard. Lucas drog hem rätt tidigt imorse för han inte mådde så bra... Hahahaha asså vilken natt. Aja ciao!

MITT UT I SKOGEN

Sitter just nu mitt ute i skogen och chillar medans gilda är ute och rider haha! Vi har vart i stallet en stund och tror vi ska va de en stund till.
Ska sova hos tilda ikväll får se vad vi hittar på för mys :).

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2185713/images/2012/pic_194159444.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2185713/images/2012/pic_194159444.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2185713/images/2012/pic_194159496.jpg" class="image">


THINGS I ALLREDY DONE

Folk lägger bara upp saker dom vill göra aldrig saker dom redan gjort. Bara för det ska jag göra de haha och för det var så kul och sitta o bläddra bland sånna här bilder på weheratit...

BEFORE I DIE


Fotar läxan istället för att göra den, smart drag.

 

Bilderna blev lite små och en aning försämrad kvalite för var tvungen att ladda upp dem via twitter... Håller nu på att läsa denna bok på 554 sidor, jag är på 268 och ska ha läst ut den tills imorn! Tror nog jag skippar resten o läser slutet istället hehe. För övrigt var jag på utvecklings samtal idag, det gick as bra!


GRATTIS LUCAS! ♥


DAGENS 13 MARS

Linne Bikbok, Shorts pieces, Smycken urochpenn

Kung på att sy!

Sydde detta lite halv fina linne igår i slöjden, lite oversize spets där fram och hel svart tyg därbak. Lite nöjd iallafall! Får se om det kommer till andvändning hehe...

PLUGG

Sitter och pluggar in för nationella fysik och försöker att förstå nånting här men fattar inte ett piss. Tagga ig i
fysik! :D Hejdå jag har inte tid för det här.

Melodifestival och två bästa vänner!

Träffade Lydia igår som sagt, men vi gick inte på stan för att Lydia är världens segaste vän. Istället lagade vi mat och såg på melodifestivalen. Tur att rätt låt vann! Men tyckte lite synd om Ranelid haha.. Han som fått så mycket skit och så kommer han sist :(. Men de klart att en svensk låt inte blir så poppis bland de andra länderna.
När Lydia och jag sett klart melo kom Lucas till oss han stanna i några timmar. Vi satt och snacka o såg på film typ.. Han stack hem sen och Lydia och jag sov över :).
Idag har jag vart med Lydia såklart haha. Sen träffa jag Lucas en stund med och snacka. Nu på kvällen har jag pluggat och sett bb. FAN att hanna ska lämna! Kommer bli as tomt i rutan nu!


Nytt Spetslinne!

Mitt nya fina sommriga linne som jag köpte på bikbok i veckan! Är lite smått kär i det. Det ända problemet är att det är liite stort, fanns bara storlek M kvar tyvärr :(. Köpte det för att ha något att ha på mig på skol dansen haha.. Hade ju skoldans i cloetta center i torsdags, typ alla linköpings nior var där. Vi dansade bugg, vals & Foxstrott ( stavning? ). Inte något man gör varje dag direkt, men det var as kul! Skulle lätt kunna göra det igen. HAde as ont i fötterna när jag kom hem dock, kankse inte var det smartaste draget att ta klackar.. :)

3 från dagens

{ Obs mitt hår e inte så där ginger det blev så med blixten }

Svart tröja - Topshop
Spets tröja - Lindex
Svarta jeans - Cubus

Godmorgon

Haha min fredag igår, forever alone med bigbrother.
Idag ska jag träffa Lydia, vi kanske skulle gå på stan eller nåt. Sen på kvällen mys framför melodifestivalen. Euphoria ska vinna ikväll! Aja nu ska jag gå och fixa mig ciao!

Studiedag #2

Hej cp bild
Åh taggar inte tillbaka till skolan imorgon! Efter fyra dagars ledigt... Men skönt har det vart! Sista kvällen av ledigheten igår spenderades med Lydia. Vi började med att gå till konsum för att köpa snacks, haha vi var där i säkert 40min för att vi inte kunde bestämma vad vi skulle ha... Men det blev chips och dipp till slut ;).
Sen drog vi hem till mig och nörda dator och såg film osv.
Idag har vi inte gjort nånting typ? Bara suttit vid datorerna och sett på BB! Lata. Eller?
Nu ska jag ta en dusch och äta puss.

HUMOR

HAHAHAHA

Studiedag

Har studi dag idag och imorn, så himla soft är det. Har bara chillat hela morgonen, vakna runt tio. Det skönaste som finns att inte ha nån väckarklocka utan bara gå upp när man vaknar! Sen gick jag ut och sprang lite sen hem o åt frukost framför disney channel haha. Nu har jag precis fixat klart mig och ska till stan snart med Felicia, as länge sen jag träffa henne nu! Ska leta efter födelsedags present till Lydia hehe ;).

Söndag

Tja min söndag har spenderats med min kära vän Lydia, hon är för bra att ha asså ♥. Hon sov hos mig igår, när vi vakna imorse drog vi och bada i bubbelpoolen. Skönt var det! Var där i kankse 2-3 timmar och snacka oså.. Sen dess har jag inte gjort nånting typ. Bara suttit i min säng och lyssnat på musik, men orka livet ibland?

<3

"Don't be sad because it's over, be glad because it happend. "
6månader med dej, du kommer alltid finnas i mitt hjärta ♥

"If it's meant to be it will be"

Tjinixen, ska snart sticka iväg till dansen med Lydia. Kul eller? Kanske om jag skulle kunnat dansen hehe.
Efter dansen ska jag och Lydia vidare till ming palace och träffa min familj, vi ska äta där för att fira lillebrosan!

Happy birthday!

Grattis till min lillebror som fyller fjortiiiz idag!

förstamars

Jag idag, jena short- cubus, spets tubtop - lindex