LYCKLIG

2013 kommer bli ett bra musik år! Justin Bieber i april och nu också Håkan i juni med bästa Emelie. Helt grymt!


Tacomys

Hade mysigaste och roligaste kvällen på länge igår. Jag och mina tre fina hade taco mys, sjöng och dansa till vi blev hesa till singstar, körde guitar hero och mer eller mindre dygna. Oslagbart!


Världens längsta dag

Är sjukt seg och har världens längsta dag, två timmars juridik kvar. Slutar 16.15.... De går bra nu


Lunch

Lunch på salladbar, emma bjuder! 😍


Monday

Tillbaka till skolan igen, känns nästan som jag haft lov helt hemskt att gå upp på morgonen haha. Men kul o träffa mina saknade tjejer!
Var o kolla på dansuppvisning med vicky där min dans grupp dansa, kunde själv inte va för min halsfluss. Men dom klara de så bra utan mig ändå ;). Efter uppvisningen följde Lydia med hem och sov över!


christmas lights

 
Fick lite jul feelings inne på weheartit. Först advänt om mindre än en vecka ju! Så mysigt med jul och så gör roligaste julkalendern comeback iår. Mysteriet på greveholm, julen kan inte bli bättre! 
 
För övrigt så skrev jag i veckan att jag skulle bli bättre på att uppa, men så blev det ju inte.... Men åkte på halsfluss i måndags så har mest legat halvdöd hemma i sängen  i veckan och inte haft ork till nåt. Och de senaste tre dygnen har jag spenderat hos W så mycket blogging blev det inte. 
Nu sitter jag hemma och ska ta tag i plugg. Har ångest för jag vet hur mycket jag kommer ligga efter i skolan efter att har varit hemma en vecka. Fy vill inte tillbaka imorn. ÅNGEST.

Tack för i lördags!

Inte mycket bloggning här på senaste... Ska börja uppa mer, jag lovar!
Var på en väldigt rolig fest i lördags i ringstorp. Så tack till Lydia och hennes vänner som ordna det! Lyckat :)
lite smått kaoz bilder...


Finns inget bättre

 

Mys med favoriter

Precis hemkommen efter en mys eftermiddag med mina tre fina! Sett på Taken 1, sjukt bra film. Efter att ha sett den filmen är jag nu mer motiverad på att bli en ninja.
Nu ska jag äta thaimat med pappa och sen blire nya twilight med W. Gillar denna fredag väldigt mycket kan jag säga!

Min sötis somna haha


HALLOWEENFEST

 
Var en så sjukt rolig kväll igår, hoppas bilderna talar för det!
Åkte direkt efter skolan hem till Evelina och börja fixa oss ängel och glitter-diva haha. Sen åkte vi till Johanna för lite förfest med några fler, men slutade med att vi istället åkte till kekbab baren när online pizza inte ville funka haha! Efter det gick vi alla mot festen som Bettan, Emelie & Julia stod för. Lyckad fest fick dom till!!
 
När det börja dra mot sitt slut mötte jag upp W och så gick vi hem och sov hos mig. Han har vart här hela dagen idag och vi har ätit pizza o kollat film o lite annat! Men nu är jag själv med feber och känner att jag helst vill sova igenom mig hela veckan. Lol.

Peppar halloween fest

Har suttit med matteplugg hela eftermiddagen... Äntligen klar! Matte prov imorrn hoppas att de går bättre än vad juridik provet gjorde idag. Kaoz.
Är sjukt pepp tills på fredag, då denna hemska vecka med en massa prov o läxor är slut. Och det är halloween fest!! Ska bli så sjukt kul, här ser ni vad jag ska va ;). (haha om nån ser att klänningen är blå så är det efter att jag tidigare vart smurfelina i den..)


Man måste dö några gånger innan man kan leva

Kreativ naturkunskaps lektion


Födelsedagsfirande

Idag fyller min far år. Grattis pappa! Så släkten har varit över på fika & tårta!
En 16 års gammal bild på mig och pappa.


Bästis

Taggar vår sista lektion för dagen


Back to school

Känns aptrist att vara tillbaka till skolan! De posetiva är väl att jag får träffa min tre små juveler igen då. Haft en bra vecka i Sthlm annars! Vill ha mer lov :(
Kom typ till skolan nyss förövrigt. Sov hos W igår och mitt knä har gjort as ont halva natten så jag inte kunnat sova så är jätte trött... Och har en lång jobbug dag, juridikprov imorn. Kill me?


Godmorgon


Gårdagen

Igår åkte vi till diselverstaden och en sväng till Sickla köpcentrum. Sedan lunch på donken!
På kvällen var det bus eller godis som gällde. Gick runt med fyra glada barn i området haha. En hel den godis fick vi iallafall!