31 oktober

Min dag. Vaknade av att tre små söta sysslingar kom insmygandes till sängen och ville gosa. Efter mycket gos som övergått till mamma pappa barn gick vi upp och åt frukost. Runt ett kom iväg till slottet, livlustkammaren med barnen. Kul kul. Och på vägen hem blev det kebab rulle till lunch, inte helt fel!
Hemma igen har vi sett på film, happy feet och så har jag suttit barnvakt på kvällen en stund.
Nu ska jag sova, är ganska slut efter en dag med dessa tre ungar! Godnatt.


I STOCKHOLM

Befinner mig i stockholm! Kom hit runt ett idag. Åkte tidigt imorse, inte kul o gå upp är as trött. W sov hos mig igår så vi bada bubbelpool och såg film till kanske klockan två... Så blev nt så många timmars sömn.
Kom nyss hem till min släktingar här. Vi har ätit på Max och vart i solsidan. Haha svängde förbi Mickan och Freddes hur här, lite coolt..? ;)


Paranormal activity 4

Var på bio igår med W, såg paranormal activity 4. Rätt så läskig rulle som säkert gör mig sömnlös några nätter iaf.. Fjollig som jag är. Efter bion åkte vi hem till honom och sov där.
Ikväll sover Lydia hos mig. Vågar inte sova själv haha!! Sitter o väntar på henne och hoppas att hon kommer snart. Ska passa på att packa lite till Stockholm så länge!


Fredagskväll hos tilda!

Haha fredagskvällen vart lite random men ändå kul. Satt typ hela kvällen med hennes lillebror Lukas o såg film, medans Tilda var nere o sov haha. Sen när vi gick för att sova blev de ingen sömn, istället fick vi besök av två herrar som hade med sig lite smott o gott. Wille E och hans kusin från Gotland. Dom stanna och sov över, så gick vi upp vid ett på söndagen och tilda o jag gjorde lunch. Sen åkte jag hem!


Ny istid

Sitter vid stallet o väntar på att Tilda ska jonglera (hur de än stavas eller låta) klart sin häst. Fryser sönder även fast jag har tre tröjor, vinterjacka, halsduk och mössa. Och det är bara oktober!!! Kommer bli en ny istid känns de som... Fryser ihjäl.


26 oktober

Har rast och sitter i korridoren och chillar med mina fina. Vi har bara en lektion kvar sen slutar vi för dagen, så skönt o sluta kvart i ett på fredagar! Och dessutom är det HÖSTLOV då. Underbart, verkligen behövligt.
Ikväll firas höstlovet in hos tildis!!


18.03

Sitter o pluggar matte, usch o fy. Har haft muntlig redovisning och ekonomi prov idag, inte bästa dagen i mitt liv. Men de gick rätt så bra tror jag! Tjejerna och jag åt dessutom kebab till lunch för att klara av dagen, guld värt.
Ikväll kommer W hit, vi ska se paranormal activity 3. Så om jag inte hör av mig imorrn är det icke säkert att jag lever. Ciao!


Let Us Die Young Or Live Forever

Någon random bild för jag har bildbrist.
 
Hej på er!! Min frånvaro här bara ekade igår. Men hade ej tillfälle att blogga. Direkt efter skolan åkte jag snabbt hem och bara hämta busskort sen tog tåget till W. Vi plugga lite och såg på film o hade mys. Kom hem runt elva och somna direkt hehe...

Oktober måndag

God kväll! Måndag känns segt, sjukt trött. Var inte det lättaste o komma upp sängen imorse när det var kolmörkt och svin kallt ute, fy hemskt. Är inte redo för höst än. Aja, dagen har spenderats i skolan sen ännu mer i skolan med mina tjejer för att göra en muntlig presentation klar. Sen när jag kom hem ännu mer plugg. Shit vad jag älskar livet på katedral ibland!!! Känn ironin. 
Bjuder på en bild på cupcakes som jag ska äta snart, namnam.
 

Ny parfym: Escada sexy grafiti

 
Love it.
 
 

Mys söndag

 
Blev väckt vid 10 imorse av mamma som hetsade om att jag skulle fixa iordning mig. Vi åkte sen till hennes jobbarkompis o hälsade på hans bebis. Jätte söt! Var där en stund o lekte med henne och fikade. 
Sen åkte jag vidare till farmor där det var söndags middag med släkten. 
 
Kom hem runt sju förrut och har sett solsidan såklart! Nu har jag lite söndags ångest för jag måste till skolan imorrn....Och vet att jag måste plugga men orkar inte. 

Fadderfesten

 
 
 
Fadderfesten igår var väl okej. Typ ingen som dansa vilket var rätt tråkigt. Men life is what you make it, och jag och mina fina tjejer dansa en del och hade rätt kul! Det var ju kul att umgås med klassen iaf ;).
Efter festen sov W hos mig. Vi sov till typ tolv och nu har han åkt. Vet ej riktigt vad som händer idag än. Det är sånt som märks.

YOU, ONLY YOU


It's friday friday!

Äntligen fredag. Jag har sovmorgon, två lektioner och slutar vid tolv. Sen efter skolan är det mys o fix med Emelie och Evelina innan vi drar till fadder fest. Kan inte bli mycket bättre!


BeslutsÅNGEST

Var på stan idag en snabbis med emma efter skolan och kollade på vinter jacka. Och får sån besluts ångest! Har en som jag köpt som är röd som jag skulle kunna byta till svart i samma modell, men nu hittar jag inte den svarta! Och gillar modellen på jackan vilket jag sällan gör på vinter jackor.. Så får sån besluts ångest! Anntingen har jag en röd, men kan man verkligen de? Känner mig som jultomten. Eller så fortsätter jag kampen om en ny prefekt jacka? Åh vad ska jag göra?! :(


Plugg i skolbiblioteket!


Standard-frukost

Kladdkaka och buffy till frukost är fint. Standard för mig o Lydia!


Mys-helg

 
Igår var det som sagt först pizzakäk med T & W. Sedan twilight marathon med W haha. Mucho mys.
Ikväll blir det troligen myskväll med Lydia senare när hon komemr hit. Funderar på att börja baka cupcakes tills hon kommer... Måste bara hitta ork! Är sjukt trött och sitter i morgonrocken haha.. 
 

Svar på kommentar:

Den orangea tröjan jag har på mig i inlägget under är Tildas fina kofta jag lånat, och den kommer ifrån Zara :).


Bästismys


Äntligen helg!

Såhär ser jag ut denna fredag. Kom precis hem ifrån skolan, skapligt skönt att sluta tolv o ha tre lektioner!
Ikväll blir det pizza o film mys med en kompis. :)


19.26

Hej bloggen! Det var ett tag sen... Förlåt för jag inte uppat de har bara inte blivit av då min dator vart hos mamma.. Men det ska bli bättring.
Sitter just nu hos tilda iaf! Ensam med hennes bror medans hon är i stallet chill.
Bor här för typ tredje dagen nu haha, hennes föräldrar e i Rom så då får jag flytta hit. ;)

In Stockholm

Tog tåget igår efterskolan till Stockholm för att spendera helgen med mina söta små syssligar!! Igår var det fredagsmys och disco som gällde, idag är de karate o fotbollscup ;)


Fridays outfit


I Love Fridays


Sommarnostalgi

Hejhej, har studiedag idag. Woop hur skönt som helst! Hade myskväll med en kompis igår som drog för en stund sen. Nu sitter jag och väntar på Lydia. Vi ska äta kanel bullar som bakades igår och kolla buffy eller nåt sånt mys. Senare bär vi av mot dans! Kulkul. Men nu hoppas jag Lydia kommer snart, får panik på att vara ensam hemma efter att ha sett the grudge igår! 
 
Sitter o kollar igenom gamla bilder ifrån årets tur till torpön och allt ser helt underbart ut! Vill inte att vinterna ska komma än...

Still got it

(hahahaha måste bara skriva det här, det är min bh kant som synd på bilden under linnet och INGET annat) 
Haha var bara tvungen att kolla omd et fortfarande gick... Och nästan helt! Det är stunder som dessa man ångrar att man sluta med gymnastiken...

Måndaj

@topshop, Stockholm. Random bild från i sommras.
 
Sitter hemma o väntar på att mitt favorit mongo ska sluta, saknar att ha henne i min klass!! Igentligen borde jag ägna denna tid åt att plugga för har nämnligen matteprov imorgon. Men istället sitter jag i mitt rum med Håkan Hellström på högsta volym, det är livet det. Plugga kan jag göra ikväll!!

Söndagsmys

Igår hade jag och Lydia sömdagsmys. Började dagen med en sväng till Ikano med henne mamma och mormor, köpte en ny vinterjacka. Dock är jag inte säker på om jag ska behålla den! Vi får se ;). 
Sen på kvällen köpte vi varsin fet bj och såg på buffy! Finns inget bättre. 

Sluta dröm om det ljuva livet, du kommer ändå aldrig va med om det

 
Det vart lite party i lördags! Lydia o jag bestämde oss lite hastigt på lördagskvällen runt tio att åka på fest hos en i hennes klass. Träffade massor gött folk där o der var askul. Tills polisen kom o förstörde allt.... Lyckad kväll ändå skulle jag säga!