Heldag på tinnis

Ett inlägg jag skulle skrivit igår igentligen men jag pallade inte då! Iaf så är de om gårdagen ;). Var och badade på tinnis med Sofia. Åkte till henne vid 12 eller 1 oså drog vi direkt till tinnis. Var där typ hela dagen de var jätte kul, badade o stekte, fick faktist lite färg! :D Träffade Lucas & Deler där oxå, som kastade i mej i poolen, jätte kul verkligen! Men ska hämnas på dom nån gång.
På kvällen planera även jag o Sofia att när vi ska åka till Stockholm tsm o gå på grönan i juli, kommer bli as kul! Längtar :D.

Hehe glass jag åt på tinnis, den är ny o asgod tycker alla borde prova den nu, Tyckte att de kan va bra o veta!



Onsdag 28/6

Sorry för jag inte blogga något igår men jag hann inte, för var aldrig hemma :).
Igår vid tolv åkte jag o tre andra bruder, Lilly, Jennie & Lydia o bada i bjärka säby! En liten rolig grejj bara, vi fick nt tag på lilly på morgonen för hon aldrig vakna, så vi åkte hem till henne o ringde på o väkte henne, o bah " hallå vi ska åka o bada nu" när hon låg nyvaken i sängen, hahah hon måste fått lite panik elle nåt, skulle jag fått! Men sen när alla var med åkte vi ut till bjärka säby o bada o stekte hela dagen o keka, sjukt skönt i vattnet var de oxå! Åkte hem vid sex på kvällen, då gick jag o Lydia hem o keka hos mej sen sov vi över hos henne. Vet inte vad vi gjorde igår asså haha vi satt med våra datorer hela kvällen o chatta massa stuffs. Men de nice.




pic1: Badet :)
pic 2: mongona försöker hoppa på bild..
pic 3: o lyckas typ efter tjugonde försöket :D


Tisdag 27/6

Inlägg som kommer upp lite sent!
Men som sagt sov hos Lydia igår skitkul. Denna dag spendera vi ute i solen 29 grader o stekte! Nästan lite för varmt i solen så stanna inte ute så länge, de var as varmt på soldäcket asså! Så vi drog in o kolla film ist resten av kvällen :D. Stack hem sen o typ nt gjorde nånting, chatta o sen sov .



var bara tvungen för de ser ut som jag flyger (a)


Måndag 26/06

Tjenatjena, (skriver detta inlägg nu den 29 för jag inte har haft tid att uppa).
Träffade Lydia sen som jag skrev, vi gick en liten promenad på t1 o snacka om allt som hade hänt under tiden hon vart i Spanien, härligt att träffa henne igen! Hehe de där lät töntligt men skitsamma. Sen gick vi in o börja färga mitt hår! Det vart ganska så bra, men liiite för mörkt och ojämnt på ena sidan för färgen tog slut även fast vi hade två förpackningar?! Hur kan jag alltid lyckas att faila på något sätt när jag färgar håret? Saknar mitt gamla hår lite, men har börjat vänja mej nu! :D
Sov över hos Lydia på kvällen o gjorde massa sköjj hehe!








Där va massa bilder från innan vi färga, nu kmr resultatet! ;)




Hejdå cp hår!

Gud vad jag längtar till ikväll när Lydia ska färga mitt hår! Ska bli så skönt att bli av med de här blonda/gula/bruna failade hår så de finns inte!! Bara det inte blir grönt? Men nej vi har aldrig misslyckats med en brun färgning förrut, så tagga bli mörkhårig ikväll nu! :D Här har ni en bild på mitt hår nu (från midsommardagen) och så färgen.



Dagens -Vill ha


Wuhu, äntligen är sommaren tillbaka i Sverige! Skulle nt va helt fel att ha detta på sig idag tycker jag! :D


Back in town!

Idag ÄNTLIGEN är min bästavän som jag saknat ihjäl mej av de första veckorna av sommarlovet hemma från spanien! :D:D Så som ni nog förstår ska jag självklart träffa henne idag! Hoppas nt hon är för brun bara så jag känner mej som en vampyr.. Vi ska träffas vid 2-3, sen stannar hon hos mej hela natten lång, har så mkt att berätta för henne så hon lär väl få stanna i en vecka! :D Men något mktmkt spännande är att vi ska färga mitt hår MÖRKbrunt :D. Spännande, tänk om de blir grönt? ;).


Midsommarens blogg


(klicka på bilden för att komma till bloggen)
Tycker det var en jätte fin blogg, en söt tjej med massa fina bilder o bra uppdatering! Grattis Linh :D.


Glad midsommar!

Glad midsommar på er alla, hoppas ni får en super dag :D. Tävlingen är slut ikväll så ni kan fortfarande anmäla er! Jag ska fira min midsommar hemma med familj o så kommer de gäster, äta midsommarbord och grilla :).
Hur ska ni fira er midsommar?

Ska snart börja fixa mej lägger nog ut min klänning sen & sminket om jag orkar hehe! Vaknade vid elva idag, gick o la mej fyra men somna typ sex.. Lyckat? Men så gåre när man sitter o snackar i skype hela natten! :D.
Aja ska nog fixa mej, en än gång glad midsommar! :)



Random bild, bara för jag saknar Gotland från förra året o jag o Sofia har skillz!


Uhlala vad snygg min väg vart nudå?!

img_0524 (MMS)

Uhlala vad snygg min väg vart nudå?!


Tävling, Midsommarens blogg!


Nya örhängen, MADE BY ME




Blala

Tjena tjena, har precis kommit hem till min pappa o sitter o fotar lite.. :) Lägger ut snart!
Idag har de nt hänt mkt alls, vaknade vid tolv(!!), brukar jag nt allas göra! Men de kanske beror på att jag satt uppe o hade videosamtal t kl 4 inatt haha... Sen jag vakna har jag typ bah kekat, duschat, packat o gått hit :).
Kommer göra en liten tävling på bloggen snart så titta in igen om ngra minuter ;).

Mobilblogg, ligger nu i sängen med min kär...

img_3439 (MMS)

Mobilblogg, ligger nu i sängen med min käre vän som ni ser på bilden, hampe!! Och ska se klart på filmen remember me som jag ej han se klart hos lucas i måndags! Osen sova nattinatti, visar imorn vad jag köpte för någe spännande på stan idag ;) elr ops igår.


Mot stan!


sticker ner till stan nu för att möta Felicia :D.


Hårfärgning på G

Tjenare, håller just nu på o fixar om lite i rummet mitt, var på Ikea igår och inhandlade lite nya stuffs för en liten uppgradering i mitt lille rum! Nice de. Tidigare idag har jag vart på tinnis o bada med min mamma o lillebror, hehe mamma ville att vi skulle göra ngt tsm när hon har semester.. Så mobba mej inte :).
Ne nu ska jag fixa klart här, hörs senare! Ajuste imorn ska jag på stan med min vän Felicia, tänkte köpa hårfärg, vilken färg ska jag nu färga..? ;)


Ser ni utväxten o de andra litehalvgula håret, ni kanske förstår vrf jag ska färga!


Bilderna från skolavslutningen!





Jao o tjejjerna, vissa bilder finare än de andra.. haha tycker faktist att jag bjuder lite ..









The Sims 3 PETS


WUHU! I höst kommer äntligen Pets expansionpack till The Sims3 :D. Äntligen säger jag bara! Hihi ni kan läsa mer om de här för er som e intresserade!


Godmorgon

Vaknade vid nio idag, har legat o solat sen dess hehe första gången solen tittar fram på hela veckan typ.

Vi var o åt igår på napoli, vid typ fem. Vitlöksbröd & sen plankstek, gott! Kom hem ifrån resturangen vid sex-sju, såg på solsidan sen åkte jag till Lucas. Vi såg på film typ lite av jackas men jag tyckte den var för tråkig så tvinga han ladda ner remember me med Robert Pattinson haha! Fattade typ inget av den.. MEn han inte se klart hela, åkte hem vid ett.



Svar på fråga:


Jag är 162 cm när jag mätte mej senast i vintrast :). Hurså?


Sminkning

NY KATEGORI: Smink, något jag älskar är smink och att sminka! Här kommer jag skriva om smink, tipsa om produkter & lägga ut sminkningar lite då&då :).


Här en en blogg jag hittade förrut, finns jätte mycket insperation och fina sminkningar att titta på.

 


Rodeo tjur!

Tjenare alla! Vaknade runt elva idag & gick upp o duscha, idag händer inte så mkt. Senare ska jag gå o äta ute på resturang med familjen :). Nu har jag även laddat upp filmen från när jag rider rodeotjur, hade aldrig gjort de innan, något jag kan rekommendera alla de var as kul haha! :D.
De är även en video från när jag brottades med Deler, haha han vann 6-0 :(.


Hemma!

Hemma nu från Rydsfesten, jag har fan vart där hela dagen för vickan tvinga dit mej  :o. Haha i början var det as tråkigt, de var bara fotbolls turnering o jag hatar fotboll så inte så kul direkt.. Jag o vickan satt typ i nån asstor gunga haha! Sen kom Ina o Michelle o så börja dom plocka fram den mekaniska tjuren o sumobrottningen o allt sånt som skulle vara där då blev de lite roligare. Vi satt o kolla när alla kriga bland sumodräkterna ett tag sen stack vickan, då gick jag Ina & Michelle till donken o keka. Sen kom lilly oxå! Vid nio börja dom typ me musik, artister o dansbattels osånt då blev de lite roligare... Men de var ganska trist haha! Typ inga man kände där eller nåt heller. O stackars Lilly tappa bort sina nycklar, asså åhh vad jag hatar folk som baxar nycklar! Asså vad ska dom ens göra med nyckeln om dom inte vet vems de är lixom?! Men är sjukt trött nu måste sova, godnatt.

BTW, imorn lägger ja upp bilderna från skolavslutningen & video när jag rider tjur, haha!


Water for elephants

Godmorgon! Vaknade för en stund sen.. Låg osåg på film igår till typ kl 2.. Water for elephants med Robert Pattinsson, deni. Har sätt den innan hos jennie men självklart lyckades jag somna så jag missa över hälften av filmen men nu har jag sett den :D. Den var asbra o sorlig, perfekt är ett bra ord att beskriva den med. Och vem kan inte gilla en film där Robert Pattinsson har huvudrollen lixom?


Dagens planer ser ut så att vid halv tre ska jag träffa Vickan o vi åker till rydfesten. Där träffar vi oxå Ina & Michelle, sen vid sex ska jag träffa Lilly o vi drar dit oxå, awesome! :D


Hejhej! Min första mobil blogg nu om detta...

Hejhej! Min första mobil blogg nu om detta funkar som de ska! Så det här är ett litet test.. Iaf så har jag börjat fixa på designen nu, den är i stort sett klar bara lite små grejjer kvar :).


Usch på regn!

Vaknade av att det regnade mot fönstret imorse, inte kul! Var tog det bra vädret vägen? Jag, Jenny & Lilly hade ju planerat att åka o bada på invigningen av nya johannelunds badet idag, med det blir nog inte av pga detta härliga Sverige väder!! Men imorn skulle de bli lite bättre kanske åker då ist ;). Då är det även "rydsfesten" som vi tänkte dra på.. :). Aja har itne så mkt mer o skriva nu, ciao.


En bild på mig o Lydia från förra sommarn, bara för jag saknar henne när hon glider runt i Spanien!! ♥


Nytt The sims 3 expansionspaket!


Detta var vad jag fick i avslutnings present av pappa! Det nya expansions paketet till TS3, Generations eller Leva livet som det heter på svenska :). Så nu vet ni vad jag har ägnat mej åt hela dagen haha.. Det är ett sjukt roligt spel, med as mkt nya handlingar! De flesta nya handlingarna har med barnen att göra o så finns det jätte mkt nya leksaker osånt.. O aktiviteter för barn o tinåringar :).  Tycker alla som kör TS3 borde köpa detta, lägger ut lite bilder senare :). Nördvarning hehehe.

OCH NEJ, jag har inte glömt min design, jag fixar den imorn kväll :).


Björn Gustavsson


Har ni sett vilka fantastiska nyheter? Björn Gustavsson gör come back!! För man har ju inte hört av honom på ett bra tag nu, vart tog han vägen igentligen? Men nu är han allså tillbaka i en film Kronjuvelerna som har bio premiär i sommar! Enligt trailern o handlingen av filmen (kan ni se härhttp://www.sf.se/filmer/film/77003880/Kronjuvelerna) tycker jag att de verkar vara en serriös film och ingen humor film. Ska bli spännande att se honom spela en serriös roll, de har inte jag sett honom i förrut iallafall, kanske missat någon som finns där ute vet ej men tror inte de iaf! Så är sjukt taggad till filmen kommer ut, kommer lätt att se den! Det är som ni ser på bilden allså den 29 juni, lääängtar :).


Första dagen av sommarlovet!

Hade askul på stan med besta tjejjerna lilly & Jenny! Började med att fika, även fast jag var smällmätt från bufen tryckte jag i mej lite kladdkaka o milkshake.. Gött! Satt där på fikets uteservering ett tag o åt o snacka om skolavslutningen osånt! Sen gick vi runt typ överallt o hade lite kul haha... Snacka massa o tog hundra miljarder bilder med allt vi gick förbi, så min mobil är bomad nu med bilder! Här får ni lite fina bilder från kvällen! Bilder ifrån skolavslutningen kommer senare elr imorn!

BTW, så träffa jag min lärare lite hlavfull på stan, hahaha sjukt kul! Hon skulle berätta en grejj de tog år o hon ramla o stamma.. Kunde knappt hålla mej :D.






Nää nu orkar jag inte lägga in mer bilder de får räcka, ska va osocial för resten av kvällen nu o leka med min nya present, lär nog va de imorn med om de regnar ;). haha ni får se vad de är imorn då kommer ni förstå..


Hemkommen


Tjena tjena, wuhu nu har jag sommarlov!
Kom nyss hem ifårn avslutningen och skol avslutnings lunch på ming palace med min pappa o lillebror. Haha det var lite sorligt att lämna vissa o  säga hejdå, men sluta ju inte nian så träffar ju dom igen efter sommarlovet ;). Fick en avslutnings present av pappa innan vi åt lunch, vissar upp den senare kan säga att jag tkr den e asnice!!
Nu snart ska jag möta upp Lilly & Jenny på stan o fika, inte direkt så att jag är hungrig efter en stor fet kina bufe men skitsamma!! Så nu börjar sommarlovet, byeee!


S k o l a v s l u t n i n g


Omg  kan ni fatta att idag får jag  S O M M A R L O V? Äntligen säger jag bara! Sommaren 2011 kommer bli bäst! Lite av sakerna jag ska göra e tex, Lydias land, Frankrike men min familj, åka till Stockholm, kanske åka till ett cowboy ställe med Lydia som jag inte vet hur de stavas, och så sist men inte minst de två första veckorna i nian medans alla andra sitter o pluggar drar jag och Lydia till Kreta!! Längtar!
Kl åtta om sådär 40min ska jag åka iväg till skolavslutningen.. Ska vara flaggbärare på lågstadiets avslutning innan våran, så får börja typ en timme innan resten av klassen, inte nice säger jag bara! Men skitsamma, kan sova hela llovet sen :D. Måste hinna äta frukost nu hejdå! ♥


Ne jag orkar inte!

Ne.. orkar inte fixa designen nu! Den får va som den är tills imorn elr nåt, hann ju iaf sätta in en header ;). Som sitter jäte fint.. not, men allt ordnar sig imorn :D. Det är för mke som händer i mitt huvud nu kan inte tänka.

Fixar om designen, min blogg ser allså inte ut som den gör för tillfället!

Ja ni såg rubriken. Tänkte fixa om lite i designen, det är inget som kommer synas så mkt, utan mest en funktionell grejj. Skriver när den är klar! :)


Today I don't feel like doing anything!


Haha, fan vilken ball musik video! Har inte sett videon förrut, trodde det var ett skämt när jag såg den, men tydligen inte. Skön snubbe! Den låten beskriver min dag rätt så bra. När jag kom hem från skolan var jag helt slut, så bara la mej i sängen och sov i några timmar tills mamma ropa att maten var klar, ganska skönt men kommer väl inte kunna sova ikväll. Eller jo för är fortfarande lika trött haha, whata fuck.
Ska snart fixa mej för kvällen, allså ta bort sminket och så osen lägga mej i sängen o se massa film!
Puss och hej / Trött chey.


Badat!

Tjaa, kom hem från mormor typ vid sex elr något! Sen dess har jag kekat duschat o fixat lite o sett solsidan som är tillbaka!! :D Förvisso är de inga nya avsnitt elr så bara repriser.. Men ändå skitsamma, de är lika bra varje gång ;).

Fikade hos mormor, daimtårta gött. Satt o sola lite oså.. Sen på vägen he stannade vi vid Ljung o bada! Vattnet var jätte skönt, vet inte hur varmt de var men de kanske tillomed var 20 grader? Känndes som de iaf :).
Nu ska jag snart sova hehe, skola igen imorn då.. Åhh känns as onödigt att gå nu :o. Man gör fan ingenting bara sitter där o glor! Imorn ska vi iaf ha nån onödig klasskamp.. Ska va i tekniken med jenny, de nice iaf :). Ska försöka sova nu är inte ett skit trött men måste orka gå upp imorn med haha. Puss :*


mot stan

Tjenare, Snart drar jag mej mot Lydia! Skulle till mormor lite senare, så jag hinner följa med Lydia till stan oxå o träffa henne innan hon åker till Spanien :D. Nu ska ja t bruden ciao.


Cp bild men skitsamma haha.


Vad ska man göra idag?

Godmorgon! Har precis vart te på balkongen o solat nån timme, de är bara sol därpå morgonen så måste va uppe tidigt! haha. Idag ska jag anntingen till mormor eller till stan med Lydia innan hon åker till spanien? Vet inte vilket de blir förens min morbror har hört av sig :). Om de blir mormor ska jag bada iaf, as bra väder idag ju!! :D
Vi hörs senare! Måste fixa mej o keka nu ♥.


Christoffer Collins <3

Hej, Igårkväll kom Lydia till mej o sov över :D. Vi gjorde annsiktsmaskar o lite mys sådär, tog lite fina bilder men dom är dock på hennes kamera så får dom senare! Hon stack vid elva imorse för hon skulle till sin mormor elr nåt.. Sen dess har jag ägnat dagen åt att städa min garderob!! Så nu är den asfin, kan säga att de behövdes hehe. Ska fortsätta storstäda mitt rum nu, hörs senare! ♥

Btw, såg lite på Talang igår när jag vänta på Lydia, kolla in killen asså!!


Sveriges sexigaste män


Satt o läst vr förrut, dom listade Sveriges 69 sexigast män ;).
Kolla in vilka nummer 2, 16 & 22 var! Dom förtjänar verkligen en plats på listan, bara att nummer 16 borde flyttas upp lite (a). Fast tvåan är helt klart rätt!


Presenterna :D


Här är presenterna jag fick igår av mina fina vänner ♥
(bara så ni vert "miami" tröjjan är menad osm en sov tröjja hehe)


Lite bilder från igår









Gårdagen

Igår efter skolan träffade jag Sofia! ♥ Vi gick på stan en snabbis för hon skulle köpa en försenad födelsedags present til mig, fick välja något , jag valde en jätte fin byxdress :). Efter det gick vi hem till henne och var där ett tag. När jag kom hem kom Lydia till mej. Vi bytte oxå väldigt sena presenter eftersom vi fyller år i mars haha ;). Av henne fick jag tre fina tröjjor och en annsiktsmask! Lägger upp alla presenterna sen ;). Vid elva kom Lucas oxå till mej, vi tre såg på film, vampyrer suger. Sen sov alla hos mej :). Fast de drog tidigt, Lucas drog vid åtta för att vi skulle iväg. Lydia skulle på nån student men jag stanna hemma iaf för mådde as illa o hade sjukt on i huvet. Tog ipren o gick o la mig igen när de hade gått o sov fram tills kl 2 haha, men mår bättre nu iaf :D.
Nu ska jag duscha o sen åka till mamma hejdå!

Btw, tog massor med kort igår som jag lägger upp senare.


As bra video som Sofia visa mej idag!


Varje gång är som den första gång vi sågs.

MIN DAG - hälsodag i skolan as soft o leka med de små barnen hela dan, stan o shopping med Felicia, äta glass o chilla med Lydia :).







pic 1 o 2, nytt linne carlings
pic 3 o 4, nya jeans shorts cubus
pic 5, ny vatten fast mascara kan behövas!
pic 6, amen tjena fin bild, not, men skitsamma!


Måndag, Tisdag

Bloggade inget dessa två dagar, så jag göre nu! Bättre sent än aldrig, right?
Måndag: Tillbringade hela dagen på stranden med Lydia o hennes plastmamma o syrra. Stekte lite o badade massor, sooft! Vi var i . När vi kom hem chilla vi lite hos mej en stund sen drog hon hem :).
Tisdag: VATTENKRIG för hela slanten! Världens största vatten krigs festival i Linköping, ni har nog sett de på nyheterna ? ;). För juste vi slog VÄRLDSrekord o största vatten krig o kom med i rekordboken! Det var hur kul som helst! Inte helt fel heller att Jessica, Rodney & Chrille från bb var där! Hälsade på dem, häftigt jag vet.


Tagga bb final ikväll!



Själv tycker jag MARTIN, så ring o rösta!! De ska jag göra ;).
Hejjade på Sara förrut men efter at hon åkte :( så hejjar jag själv klart på Martin, o så är ju han så himla snygg oxå ;).
Peter borde inte vinna för han är för sur! Och simon så snäll så han blir tråkig o inget händer -.-.

KOM IGEN NU MARTIN! ♥


Igår

Va med lydia o lucas igår, dom sov över här :). Firade först min farbror hos han o direkt efter det stack jag till Lydia o så gick vi till konsum o köpte lite gott. Efter en stund kom Lucas, oså ladda vi ner film, gick till konsum igen o såg film hehe. Vi såg Rosa the movie (bara för att ville där e så snygg) & The animal, bra filmer. Ojuste! När vi gick till konsum med lucas tvinga vi han att ha på sej klänning, så han gick till konsum men bh fylld med strumpor o en klänning, haha alla garva åt han, va dryga vi är.. Men ändå.
Vi somna typ vid 4 inatt men ändå vakna jag 9 o var as pigg :o. Gick runt lite i lägenheten medans de låg o sov.. haha men sen somna jag om igen o så gick alla upp 11  o så åt vi frukost o lite så.  Efter de gick Lucas.

Sen har jag spenderat hela den här dagen med Lydia :D. Vi gick på stan en snabbis för hon skulle köpa lite stuff oså låg vi o sola o simsa lite hehe!



Han ville inte stå still när jag skulle ta kort så alla bilder blev ba fail -.-


Skoja, jag vet att det är lördag

Skrev bara lite fel på förra inlägget (a).

Har köpt en present nu, ett par jogging strumpor, pappa sa att han skulle bli glad (tänk om han läser innan han har öppnat, ne ingen risk). Och så har jag fixat mej nu, tror nog vi ska åka om några minuter. Slänger in en liten dålig bild av dagens outfit så länge!


tub linne från , pinkie ( i tyskland)
svarta höga shorts, från pieces.


Friday

Hejsan, har precis käkat frulle o ska snart duscha så fort jag bloggat (a). Har legat i solen hela morgonen o solat, börjar faktiskt få lite färg nu! :D:D:D. Senare när jag har duschat o fixat mej ska jag ner på stan med min lillebror o köpa en present till min farbror som fyller 55. Vi ska dit vid 4 o fira honom. Efter det tror jag att jag ska träffa Lydia o Lucas, om hon är hemma från Stockholm, har ingen anning om var hon är??? Aja ceya later aligator hehe.


Simhallen

Go kväll, sitter helt slut i soffan o tittar på rocky 6, älskar rockyfilmerna men den sista när han e gamal gubbe e lite lame.
Dagen har spenderats med Lydia & Lilly, i simhallen, inte direkt igår man var där sist om man säger så... Det var as kul o åka dit :D. Och så våga jag hoppa från femman 3 ggr hihi. Vi stanna tills de stängde o efter det gick vi direkt till hakepi o keka kebab. Gott! Sen gick vi hem, földe med Lydia en sväng till konsum o kom hem typ halv tio, nu ska jag se klart på filmen o hämta lite chips ;).


Helg

yesss, man kan säga att det är frdag idag ju? Efter som att vi är lediga imorn :D. Ledig i fem dagar och att ha allt skolarbete färdigt fram tills sommarlovet känns ju inte helt fel!!

Slutade skolan typ två idag, sen dess har jag legat ute o solen o halvsovit på en gräsmatta. Snart ska jag på derby 96 match o titta :). Efter det (om jag orkar stanna hela) så kommer Lydia o sleepar hos mej, mys.


helt random bild som e jätte gullig.