red lips


Jätte suddig bild jag vet, men lite ser man iaf av mitt nya FÖR mörka läppstift från Kreta! :)
Förlåt för jag inte blogga nåt igår men hann inte, var med Lydia på dagen o baka underbara choklad maränger sen på kvällen var jag tvungen att plugga. Har ängnat denna dag åt plugg med, har jätte mkt prov o sånt nu så hinner nästan inget annat jätte jobbigt! Vi tog lite bilder imorn med men dom får ni se imorn, puss. Nu ska jag se GLEE!!!


Nytt mobilskal!! ftw

Hemma från stan nu, fick med mej ett knall rosa mobil skal hem och en stor fet glass från chocolata i magen. Inte helt fel det.
Nu ska jag äta o vänta på att Felicia kommer och hämtar mej klockan sex, då vi drar på hockey! :D



Look alike sminkning

Försökte göra en "look alike sminkning" på Mila Kulis idag, på hennes sminkning i filmen Fireds with benefits. Lyckades ganska bra, hade inte lika stark ögonskugga dock, och fick inte bra bilder på det...
Men får att få till sminkning gör du en brunsotning, inte för stark. Och sedan kajal runt hela ögonen, det gör att ögonen ser större ut. Här har hon sminkningen på bilden, tycker den är as fin men den gör sej inte riktigt rättvis på denna bild, men hitta ingen bättre.



Mitt resultat.


Ledig!

Är ledig från skolan idag, helt okej faktist. Spenderar dagen på stan med bästa Lydia, ska till henne nu! Och senare ikväll vid sju, ska jag och Felicia på hockey, har aldrig varit på hockey förrut så de blir första gången haha! Ifentligen gillar jag inte hockey, men de kankse är kul vet inte. Lycka till LHC iaf!!
Ful cp bild där jag ser helt borta ut, men orka bry sej! Typ dagen outfit iaf, NYC tröjja från Jc, jeans från stadium & skor converse!


Boxningen

Kom hem från boxningen för ett ganska så bra tag sen. Duschade, hade inpackning, annsiktmask, fixade naglarna & smörjde in mig när jag kom hem. Känns ganska så fresh! Och så har jag ätit lite hamburgare o sett på The big bang theory, riktigt grym serie de där.
Men boxningen då, tyckte boxning var Roligt! Kul att typ slå o sparka de hårdaste man kan!! Men det var jobbigt, trodde inte de skulle va så jobbigt men vart as trött :o. Ska o träna med Felicia nästa söndag med, men då ska vi prova nåt annat pass ist ;).
Nu ska jag fixa lite till på designen, det blir nåt konstigt? Typ det jag har ändrat syns inte jätte weird är de :s. Och om de inte funkar sätter jag på nån film, har ju ledigt i morn så kan va uppe hela natten lååång !

Hemma från matchen

Hemma från Lucas match nu. Hehe först hitta jag inte vart den var så åkte vilse, smart tjej! Men sen beskrev pappa för mig så ja hitta till slut. Matchen blev 1-1 trorja... Lucas gjorde mål men såg nt det, hihi satt o lekte med hans Lillebror Noa som är 1 år o jätte söt!! Efter matchen bjöd Lucas pappa oss på mc oxå :D. Sen skjussa han hem mej.
Tänkte börja göra om lite i bloggen nu!



naw va gullig.


Fotboll och boxning


Godmorgon! Är as trött för satt uppe o spela med min låtsas brosa ganska länge igår kvl haha, nörd. Men ändå är jag uppe, satt klockan på 10 imorse inte kul, men är ledig imorgon så får ha sov morgon då ist! Ska snart sticka iväg o kolla på Lucas match därför jag e uppe såååå tidigt :).
Vene när den slutar tror de va ett elle nåt, så ska jag hem o plugga lite och så tänkte jag fixa om designen på bloggen, för är ju inte i Kreta längre så headern passar inte ;).
Vid sex ikväll ska jag på boxnings pass med Felicia, as kul att man får slå på varann!! Hoppas inte hon nockar mej bara (a). Aja ska dra bye.


Black




Dagens outfit: Kavaj från gina, jeans shorts från cubus, skor från converse & halsbandet har jag gjort själv.


BILDER FRÅN IDAG!
















Först lite bilder på lillebrosan, sen massa på mej tild & lydia o två fina på mej o lucas i slutet! :D


Hemma från skolan



Hihi jag tycker skolan e så rolig så jag går till omed i skolan på lördagar!
Ne...Men vi hade öppet hus idag i skolan, på en LÖRDAG. Kul att gå upp sju på en LÖRDAG. Men så kan det va! Hade bara tre lektioner & raster o så skulle föräldraran va med oså... :). Men nu är det slut, ska kankse se på tv o sova lite (a). Det kommer bilder sen därifrån när jag satt in dom i datorn så kolla in senare ;).


-



Minne för livet man aldrig glömmer! ♥

Nu ska jag sova, godnatt puss hörs imorn för nu ska jag faktist böra upp min blogg bra igen.


Den här staden är död låt oss måla den röd

Ligger o pluggar till prov imorn o lyssnar på denna helt awesome skapligt nya platta! Åhhh love.

Daniel Adams-Ray – Svart, vitt och allt däremellan Direkt länk till spotify! Och det är ej the orginal, det är live från sommaren ;).


Så svart så vit men åh så fin.


vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit


Hej, har precis fixat färdigt mej o ska bara äta sen åka till Ikea med pappa. Behöver lite nya saker till rummet ;). Sen när jag kommer hem ska jag rensa allt i hela rummet slänga en massa gamla saker, o fixa om lite fint haha. Kanske ska träffa Lydia senare med får se :D. Hörs sen!


Annsiktsmask


T.G.I.F

Änltigen fredag, fan vad skönt!! Har bara gått i skolan i typ tre veckor men är redan hur less som helst på't..
Lydia sover här ikvl, hon är just nu o hämtar sin dator. Innan hon drog baka vi lite pannacotta till ikvl, erkänn skillz? När hon kommer ska vi ner till stan o keka något sen hem o se lite film o mys :D. Min pappa är i Tyskland oxå o kommer hem sent så har hela lägenheten, soooft.


söta barn på idrotts dagen i onsdags.


New in




Nya fjäder örhängena & Tröjjan. Lydia köpte lika dan fast grå, den är as mysig älskarn! :)


Powerwalk


Tjena, har precis vart med Lydia en stund o kekat billys o sett på tv. Men hon ksulle till sin dans nu tänkte gå ut på en liten power walk för jag e för lat för att springa idag och så har jag ont i halsen, men måste röra på fläsket lite haha. Efter det blir det plugg, KUL !


Ingen kamera sladd :(

Åhh hatar när man glömmer sin kamera sladd hos den andra föräldern så man ej har några fina bilder att bjuda på... Men vi kör ändå. Förlåt för jag inte blogga nåt igår, men hann inte. Var på stan med Lydia ett ganska bra tag, fick med mej en ny stickad tröja o fjäderörhängen hem, visar de imorn :). Sen efter det gick vi hem till mej o färga håret, mörkare o jämnare! Är jätte nöjd, thanks bitch.
Spendera även denna dag med Lydia, lite plugg o lite nörd osv. Nu ser jag på bonde söker fru med mamma, va söta dom e bönderna hihi. Vilken tönt jag e, hejdå.



Dålig webbcam bild på håret, men kommer bättre ;).


plugg

Tjena, tar en liten paus från mitt råpluggande till mitt feta religions prov imorn, som jag inte kan ett skit på för o berätta lite om min dag nu :D. Har haft en kul dag på stan med Felicia, mkt skratt oså :D. Hittade massa snygga kläder oxå men hade inga pengar med mej haha, men ska ner t stan imorn med me Lydia o köpa en höst tröja! O så färgar vi även håret på mej då, för blev inget av igår. Så vi kör imorn ist! Men nu mst jag förtsätta plugga kom just på att vi har svenska test imorn med! Ciao ♥


lagom hjulbent.


Fan vad mysiga de var! Prövade dem för skojs skull men vill ha en dock skare ju stå one piece o inte ginatricot på ;).


Jarrå idag kör vi!



Mitt hår e typ helt ojämnt nu efter allt blekts under sommarn/på Kreta. Blondt på sidorna o brunt därbak och så lite ginger på vissa ställen som grädden på moset! Men nu kör vi brunt ;)


GE MEJ





Åhh, nån som vill köpa åt mej? Har inga höst kläder asså ;(


...



-
Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me, now I can't feel anything
When I love you and so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking it's the voice of someone else



Bershka ♥



Tjena, så här såg jag ut idag, ny tröja från Bershka. Köpte tre nya tröjjor där i Kreta, fan vad synd att den affären inte finns i Sverige asså :( Vill ha en här!


We live and we die

Go kväller, va med Lydia idag sen TILL SLUT för hon var typ segast i världen haha. Men vi har chillat hos mej hela dagen sen drog vi en snabbis till solariet oxå, men de kändes rätt onödigt eftersom att vi kom hem från kreta nyss så sola typ fem min. Blir nog inget mer solande på ett tag!
Ska snart duscha så fort min mamma är klar i badrummet!! Och sen lägga mej o se på film tills jag somnar, mys! :D


Men tja jag älskar när jag lyser i solariet.


Ryskar..?


Vakna imorse av att några ryskar ringde till mej med skummaste numret, men svarar inte så lämna dom röst meddelande när dom typ sitter o mumlar på ryska inte alls konstigt? Inte första gången det händer heller, men dom fattar aldrig att dom har fel nummer.
Nu snart ska jag iaf träffa Lydia, vi ska sola (solarium för den som är trögo o inte fattar de, typ vicky), färgen får ju inte försvinna redan ;). Sen vet jag inte mer vad vi ska göra, får se! :D


Fucking åmål


Hahaha, asså bästa scenen.


FILMTIPS

Två filmer som enligt mej är värda att se !

Seven pounds.


Letters to Juliet.

Nu ska jag se på fucking åmål, lika rolig & grym varje gång ;).


Mobil blogg, inga små pizzor här inte ;)

img_5411 (MMS)

Mobil blogg, inga små pizzor här inte ;)


Seeeeg

Känner mej as trött o as seg, Lydia sov över här igår o jag vet inte när vi somna haha. Sjukt trött är jag iaf ändå har jag cyklat ända ut till Ljugnsbro idag! Cykla med mamma först till maxi o handla, sen till min morfars grav vid berg & sen o hälsa på mormor i Ljungsbro :). Ska ladda ner film nu o lägga mej i sängen o tjocka pizza o godis o kolla film :D.


Bild från innan vi gick på planet till Kreta, åhhh saknar värmen!! Fler bilder därifrån kommer nog imorn när jag fått bilderna ;).


Första skoldan


Lydia, Tilda & jag idag ♥.
Har precis kommit hem från skoldan, första skoldagen efter sommarlovet & Kreta, känns as konstigt att va tillbaks till allt vanliga igen, igår satt hag lixom på Kreta? Om ni fattar vad jag menar haha de kankse lät lite konstigt... Men men det var väl kul o träffa vissa igen ;). Och så hade vi bara vikarier hela dagen och slutade 5 i två ganska soft start ändå! Nu ska jag keka lite o byta om sen åka ner till mammas jobb och möta henne, sen ska vi på bo mässa i cloetta center ( typ inredning ) nicenice!


Back in sweden! Sitter just nu på donken i...

img_3044 (MMS)

Back in sweden! Sitter just nu på donken i kalmar där vårt flyg landa och väntar på tåget som ska ta oss hem till linköping :). Lite skönt att komma hem, men mest sorligt saknar redan Kreta! Och med tanke på att jag ska till Skolan imorn vill jag bara tbx direkt... Men vi hörs mer ikvl o snart kommer en bildbomb från Kreta oxå!