@stan

tjinixen! Sitter i en provhytt på gina och väntar på att Lydia ska komma med nåt fint till mig, hehe hatar att vänta men de lugnt när man har en iphone. Vad gjorde jag innan jag fick denna mobil? Aja hoppas hon kommer med nåt fint ;). Vill ha något nytt tills imorgon vad vi nu en ska hitta på!


Skolavslutnings klänning: CHECK!

Tog en sväng med Lucas på stan idag efter skolan och hittade denna fina klänning på Bikbok. Var igentligen ute efter en vit klänning, men sen tänkte jag nae fan vad tråkigt alla har vitt, och hur många vita klänning har man inte i garderoben som man aldrig andvänder efter alla skolavslutningar? Så slog till på denna istället! I like it. Känns skönt att ha köpt klänning till skolavslutningen dessutom, bara skor som fattas!

Dagens

Dålig bild men kör ändå.
Kavaj från GinaTricot. Spetslinne har jag sytt själv. Jeans från Stadium. Blå bandou från bikbok.

Everybody Was Born To Be Somebody

Älskar vädret idag! Känns nästan som om sommaren är på väg nu, kanske? Hoppas kan man ju alltid.

@home

På bild: Hallongröt, frukost :).
Har varit hemma från skolan idag, mådde inte så bra imorse men nu mår jag bättre. Så går till skolan imorn ;).  Har mest degat hela dagen, sovit, sett på TV, solat och så pluggat lite...

Lördags, danskarusellen

Jag och Lilly var på danskarusellen i norrköping i Lördags. För att rösta på bästa get involved och heja på Lydia.
Var jätte kul att kolla på alla grupperna , alla var så sjukt bra. Okej nästan alla. Synd bara att get involved inte vann de var verkligen grymma, som vanligt. Vinnarna var en dans grupp som hette Phree, coll grupp som förtjänade att vinna ändå.  Även fast get involved borde vunnit så klart haha!

OMB

Är just nu världens lyckligaste människa på denna jord.

INSTAGRAM

Lite av mina senaste bilder på instagram,är helt beroende av den appen så uppdaterar mycket mer där med bilder oså! Som om ni vill ha mer bilder följ mig där @tovepaalm :).



~~~~~~~~~~~~~~~~
Dagen idag har varit bra. Skolan först, vilket föresten inte var så bra för hade två nationella prov i engelska och muntligt nationellt i spanska, döda mej. Efter skolan gick jag ut på en snabb liten power walk sedan ner mot dans träning. Uppvisning med dansen snart är sjukt nervös inte för det, haha kommer glömma att där uppe på scen :(.

Kompishäng

Har ätit lite eller inte lite utan en blåbärs paj med Lydia. Gott! Nu sitter vi vid datorn och ska snart ner och sola.


Tisdag

Har varit en helt okej tisdag. Började med att träffa Lydia imorse som äntligen är hemma från egypten, min saknade vän! Sen iväg till skolan, gjorde ett hk prov som jag knappt pluggat till men det känns som om det gick bra iallafall! Fick Mvg på hk uppgift och Mvg+ på en svenska uppsats känns ganska bra! Efter skolan drog jag direkt ut på en liten springrunda. Stannade hos mormor en stund med och fick pengar för jag följt henne till tanläkarn igår haha. Nu har jag sett lite BB och ska smörja in mig o lite sånt sen desperate hause wifes :).

Ny JB tröja!

Ny tröja direkt från London. Justin Bieber på en tröja kan inte bli snyggare? Haha enligt mig iallafall...

Justin Biber skal till iphone 4

Mobilen tillbaka och skalet på plats. Love it.

Fredag den 13!

Uhhhh fredag den trettonde!! Nån som råkat ut för nåt? Inte jag har snarare haft mer tur än otur nice de.
Började dagen med frukost sedan drog vi alla även barnen till gymmet, de var på minisats. Gick bra o träna idag speciellt på bandet orka mer än jag trodde. Dock känns det i kroppen nu efteråt... Efter gymmet gick vi en sväng på Nackaforum, standard hehe. Nu sover barnen så passar på att sitta vid datorn lite ;).

Miss you!

image description
Saknar min besta kompiz som är i Egypten! Hon är en äkta vän som inte bara sticker när hon känner för det, tur att det finns nån sån iallafall.

Vill bli blond igen!

Bildkälla weheartit men collaget är gjort av mig.

Åh jag vill bli blond igen! Men tror det skulle bli as fail om jag färgade nu... Men i slutet av sommaren när håret har blekt då kör jag nog på en färgning?!

8:54

Sitter och får mitt hår fixat av min egna lilla frisör Evelina just nu. Barnen kom in o väckte mig vid halv sju, toppen!!! Vet inte riktigt vad som händer idag. Ska väl äta frukost när alla har vaknat sen ska vi till gymmet igen det är det ända jag vet!

Nya jackan


älska påsklov

Haft en skön dag. Hittade en snygg jacka på nacka forum, har dock ingen bild så visar den imorgon! Tränade på gymmet vilket gick as bra, vill ha ett gymkort hemma med! Sedan åt vi en god lunch på en pastaresturang i Sickla. Efter det åkte vi och hämtade barnen på dagis och vi har sett på film o mysit hela kvällen :).
Puss.

Shopping och träning!

Ska om bara några minuter dra iväg till Nacka forum med Eeva. Ska på skinnjacke jakt. Min har blivit lite liten :(. Hoppas jag hittar något féjnt! Efter nackaforum ska vi iväg till gymmet sats och träna! Kulkul.

I STOCKHOLM

Befinner mig just nu i vår vackra huvudstad Stockholm. Gick upp 6.30(!!) imorse och det har varit full rulle med kidzen framför wii hela kvällen så är väldigt trött nu om man säger så! Ska snart sova och imorn bär det av mot Nacka forum för lite shopping i think... Vill hitta en ny skinnjacka!

The Love Is Bigger



Håller på att packa för Stockholm imorn men har fastnat fram för we♥it , i n s p  e r a t i o n.


Jodå, en liten skillnad vart det!


P-walk & solning



Ska ge mig ut på en p-walk nu och sen en sväng på meddo på vägen hem! Skönt.


PÅSKLOV

Det är så skönt att påsklovet har börjat! Har firat påsken i helgen med familjen genom att käka påskägg och påskmat, gott! :)
Nu ser jag fram imot tisdag då jag ger mig av mot Stockholm för att ta hand om världens sötaste sysslingar! Kommer blir ett bra påsklov.

BILDER FRÅN SPEX 9B




Torsdags morgon

inte ofta jag hinner blogga på morgonen! Har nu fixat färdigt mej o ska dra till skolan. Massa rosa smink o lockat till håret haha. Hoppas inte spexfotot blir fail nu... Måste dra nu, har hur massa kläder o skit med mig till skolan lär väl ta ett tag att gå med allt dej. ciao ♥

SPEXFOTO

Tagga spexfoto imorn i skolan! Ska bli as kul, vi har tema film. Jag och tre andra tjejer ska vara Mean Grils, kommer lbi as grymt. Ska va Katie ;).

Switch

Jag och Lydia idag. Vi fixade varandra idag som vi brukar fixa oss själva. Ganska läskig känsla hela dagen att så fort man kolla på Lydia kändes det som att kolla på sig själv. Och själv bli kallad för Lydia hela tiden, sen när man vänder sej bara "eller aha oj haha". Men det syntes verkligen att vi hade bytt stil smink, hår, kläder aa allt. Roligt att folk märkte det oxå trodde bara att det skulle vara vi som tänkte på det haha!


BIEBER

Åhh sitter o lyssnar på Justin<3333 Kan inte göra det 24/7 nu när jag inte har min ihpone utan skitexperia utan itunes :(. Känner mej handikappad nu. För övrigt fick jag ett asfint skal av Lydia i helgen med Justins annsikte på, men min iphone kommer ju om 1-2 veckor så kan inte andvända det depress!! Ska visa ikväll tänkte jag! :D
Beställde även skolbyxor idag, ska stå "Tove Bieber" över rumpan sjukt najs :D.
Okej nu är jag världens största mobboffer men skitsamma kan inte rå för det.
/ Cp

Middag på gingis

Ska snart ner till Gingis och äta middag på deras bufe med mamma. Hon ville äte på resturang för hon fyllde år i fredags. Ska bli gott! Älskar att man får välja allt olagat och blanda hur man vill och sen vara med när dom lagar det där ;).
Så här ser jag ut idag fläta i luggen, tröja GinaTricot Jeans Stadium.


Nytt sims: I Rampljuset

Fick ett nytt sims igår av min morbror. Superkul! Har spelat nånstop i hela morgonen, helt beroende haha.

Födelsedags firande hos mormor!

Var hos mormor igår med släkten och firade mig och mamma som fyllt år. Bakade bullar med mamma innan, haha en sak som bara händer en gång om året typ. Men gott var de! Hallon tårta köpte vi med.

Känns som om den här helgen har gått så snabbt! Har inte bloggat nånting heller :(. Men i fredags var jag med Lydia, vi bytte presenter fick två jätte fina saker av henne som jag visar senare ;). Hon sov hos mig på k´vällen sen :). Igår var jag hos mormor nästan hela dagen. Skulle vart med Lydia på kvällen sen men blev ej så.