hårfärgning

Lite snabb uppdate: I helgen färgade jag o lydia varandras hår! Jag färgade hennes mörkbrunt & hon gjorde ett försök till att göra mitt blondt.. Men de blev vitt orange o allt därimellan :). Hemskt kan man väl säga.
Men nu är jag brownie igen o ska aldrig mer bli blond! Lovisa & Lydia har vart här o färgat på mej idag ;).
Har massa "fina" bilder & filmer från idag som jag lägger upp senare när lovisa skickat lite :D.

Såhär såg mitt hår ut från början och efter lydias blondering, det nya resultatet får ni se sen! :)


Lydias hår före-efter från när jag färga de, man ser juh vem som har bäst framtid som frisör? haha ne då skoja, de är mood som suger ;)


Onsdag kväll

Go kväller, vill bara hälsa nya läsare välkommna nytt statistik rekord idag! ♥
Var ute på en liten promenix med lydia förrut, mongot har vart sjuk i 2dagar men som tur e har jag överlevt med jenny, tilda o lilly i skolan men de är knappt asså... haha nerå skoja dom kankse läser de här. Men de var kul o träffa lydia lite kan väl erkänna att jag saknat henne då.. Men imorn kommer hon trorja!
De var as kul när hennes hund bajs o hon vägra ta upp de hahah. Men jag tvinga henne så hon gjorde de till slut med de tog ett tag. Vet att de där lät omoget men de bryr jag mej inte om! hehe.
Var bara tvungen o filma lite:


vet att de är lite mörkt..


Hårproblem!

 

Sitter desperat o söker på frisörs bloggar på google! Måste ha hjälp!
De är nämnligen såhär att jag ska bli blond igen, o funderar på att färga hemma.. Men då är frågan kan man blondera tonat hår? Har tonat brunt men färgen är typ borta & mitt hår är väldigt ljust nu.
Och här kommer en andra fråga.. Nån blondin där ute som har tips på bra hårfärger? Vill att de ska bli BLONDT och inte orangea för att håret inte bleks tillräkligt många nyanser, för har vart med om de förr..


jag som blondie

när jag blev brunett i sjuan

De bruna håret som nu ska bort igen!


converse all star

Idag på stan när vi gick förbi en sko butik & jag såg alla nyinkommna converse uppstapplade på hyllan kom jag på att iår ska ja ha ett par converse! Hade inga förra året, o de ongrar jag sjukt mkt. Alla hade de typ förrutom jag.. De är snyggt & går till allt! Skulle köpt ett par förra året men då var jag så fast bestämd vid att jag skulle ha ett par ljusrosa o inga andra! Men dom var juh självklart slut överallt.. Så köpte inga alls, utan köpte (elr rättare sagt mina föräldrar köpte) ett par låga vita & lila nike tygskor & och ett par låga ljusrosa o vit randiga tommy hilfigher. Men iår SKA jag ha converse.

Men då frågan vilken färg som ska få pryda mina fötter? haha  
1. Ljusrosa
2. Vita
3. Marin blå
Vad tycker ni?

körv

tjenatjena!
var riktigt trött idag kom knappt upp, men vart pigg när jag kom till skolan & fick träffa tjejerna. Riktigt mkt skratt idag med fab5, underbara tjejer dedära. De var nämnligen korv bufe i skolan idag, och jag o lydia elr jag erkänner mest jag... Lekte med maten om man säger så.. hahaha sjukt stora korvar var de! Vill inte riktigt gå in på detaljer men skrattar när jag tänker på vår konversasion vid matbordet!
Efter skolan gicka jag en väldigt snabb snabbis på stan med tildisen, skulle bara kolla en grejj & hon skulle rida så sen gick jag hem. & var då utelåste g8 typ? Men de löste sig iaf :). Inte så mkt mer o säga om dan nu!


jag & lydia med bamsekorven, copy från tilda (a)

Bamsekorven i egen hög person


Hatar söndagar

Vem gillar söndagar igentligen? Inte jag iaf, ser de mest som en almänt depp dag före måndag.  Osen gör man aldrig något på söndagar heller alla bara sitter hemma typ.. Idag har jag gjort precis de, ingenting typ.. Städat lite, pluggat lite, målat naglarna & en liten tur till konsum med lydia. Det är i stort sätt hela min dag. Tycker man kan deletea söndagar men då skulle juh lördag bli söndag ist och de går juh inte, knepigt läge ass.. Aja ska sluta skriva på detta onödiga inlägg om ingenting o fortsätta måla min naglar :D

      

                                                                                                       


P3guld

Godmorgon :)
Kan säga att de var en ganska besviken tjej som gick o la sig igår... Efter att ha sett på P3:s gala. Där Daniel Adams-Ray var nominerad till två priser som Årets låt & årets artist om jag inte minns fel.. Men han vann ingen av priserna de gjorde ist ROBYN. Sjukt dåligt tycker jag, Daniel är mycket bättre än henne men de tyckte väl tydligen inte alla, konstigt..

Såg även filmen späck igår! Riktigt dålig film tycker jag de ända ord som kommer upp i mitt huvud när jag tänker på den är euw. Den var riktigt barnslig o äcklig. De skulle va en humor film, men jag skrattade inte en gång. Min brosa därimot satt o as garva brevid, alla har väl olika humor..

De fanns en bra grejj men p3GULD, de var när dom filmade daniel i publiken i typ 2 sec o man fick se han underbara leende (a) hihi.



I wonder If we ever meet again

Sitter & lyssnar massa på Bruno Mars nu eller Peter som han igentligen heter.
Känner att jag är VÄLDIGT seg! Upptäckte han grymma album nu som släpptes i oktober förra året... Och har bara hört Just the way you are, men i stort sätt är alla låtarna på skivan grymt bra! Men jag lyssnar typ bara på Daniel Adams-Ray & snook så inte konstigt att jag är efter hehe... 

 


Hos mormor

Sitter just nu hos min mormor och ser på spåret... Vi har nyss ätit middag taco, typ första gången hon åt de hon fatta ingenting haha. Snart ska vi fika osen åka hem. Hörs sen p.s jag känner mej as cool just nu för jag fattat hur man bloggar i mobilen hihi (a

otursdag

har inte haft nån blogglust idag pga vissa saker... så inte bloggatr nån ting o är as trött nu ska sova. Imorn blire bloggning :).


hahaha as fin bild när jag fick en fluga i munnen?.. men saknar sommaren!


webbcam bilder





Hela min helg har spenderats med lydia! Fina tjejen här uppe, ni ser hennes sanna jag på tredje bilden! I fredags efterskolan gick vi hem till henne o satt o nördade buffy (våran drog) till typ sju då vi gick ner t stan till hennes farmor. Vi sov över där keka pizza & såg let'sdance med dom haha. I lördags förmidda satt vi o garva massa i deras webbcam, ni ser lite smakprov här upp vi valde att inte lägga upp dem hemskaste bilderna hoppas ni förstår :). Senare på kvällen sov vi hos lydia då även lilly joina, o även lucas en stund. hahaha går inte in på vad vi hade för oss typ hela kvällen.
Imorse va jag o lydia uppe tidigt, 9! För o gå ministranter i kyrkan, eftersom att vi e eså snälla när våran konfa ledare ringer o är desperat efter hjälp. Det var väl i stort sätt hela min helg, lika rolig som vanligt när man e med mongona!

nu sitter jag förväntans fullt o väntar på att solsidan göra comeback! Finns knappt nåt bättre program?
10 min kvar.. taga HAHA.


byxor

hejsanhejsan, sitter just nu och kekar pannkakor hehe gött.
Idag vare skola som vanligt och jag o lydia kom försent som alla andra dar haha. Går ju inte o gå i den här snön! :o
Skippar o skriva mer om skolan ändå ingen som vill höra sånt? Efter skolan gick ja ner t stan med tildis. Leta efter ett överkast till min säng, och hitta ett på hemtex, mobba mej inte! Vill bara ha en fin säng.. Tilda o Lilly mobba mej när jag sa att jag skulle leta efter ett överkast :(. Oh så leta jag även lite efter ett par mörka elr svarta jeans/ leggins :). Sitter o letar lite på nätet nu med.. Visa två jag hittat än så länge som jag gillar! :)
de första är från nelly & de andra från topshop:


Faller jag nu går jag sönder


Lägger inte en outfit från veckan jag hitta i moblien :).
inte för man ser grejjerna så bra men ändå..
tröja från bikbok (ny), svert linne från gina, tights från pierre robert, skor från skopunkten (nya).


bestis

Orkar igentligen inte blogga nu för är så trött men har ett nyårslöfte att hålla som igentligen redan brutits..
Första skolandan var rätt okej ändå ganska slapp. Efter skolan va jag med lydia o såg på en av tidernas bästa serier? Buffy the vampireslayer! Hon har alla säsongerna hemma o vi har sett hälften nu allså 5/10, ni som inte sett de se de grymt bra. Kom hem runt 7 osen dess har väl inget kul hänt :). Godnatt ♥

Måste bara lägga ut den här bilden som jag hitta för de är världens snyggaste bild förstår ni, håller ni inte med elr? :D



byebye jullov!

tbx till skolan nurå! inte så kul direkt... trodde de skulle vara as svårt o somna o gå upp tidigt men har typ inte sovit nånting men är aspigg! helt hyper som alltid.. sitter just nu o gör ingeting förutom att lyssna på musik fixade mej snabbare än jag trodde så nu har jag as tråkigt. Men om man ska tänka posetivt på att jul lovet är slut så kan man juh se de såhär, att jag har haft ett as kul jul lov med mina bästa vänner! :)


en bild på mej o lydia från i lördags när vi sob hos henne med två andra tjejer ska berätta om de när jag kommer hem ;).


lollipop

hejsaaan glömde uppdatera igår hehe. Men var inte med tilda sen iaf va med lydia, sitter med henne nu med. Vi ska snart fixa oss o senare kommer lite andra tjejer hit med o så ska vi alla ha sleepover yey.

nu ska vi köra musik quiz hejrå!


Skridskoooo

Godmorgon bloggen! Vaknade förrut vid elva men har suttit o spelat tv spel sen dess hehe.. Idag kommer tilda till mej senare får väl se vad vi hittar på för något skojj :).



Två mobil bilder från igår i ishallen. Kan väl inte påstå att den första bilden är den snyggaste men den vart bäst iaf, vi blunda typ på alla elr så blev odm as suddiga haha !


Godmorgon

Har precis ätit frukost o ska fixa mej. Ska åka t ishallen idag med Felicia o åka lite skridskor. Andra gången iår får väl se hur de går.. Men de blir kul i vilket fall :D. Har lite brottom nu ciao!


Design

tjeenare har börjat fixa på en ny design nu som ni ser. Är inte riktigt klar men orkar inte göra mer nu har typ hålt på sen kl 12 o nu är klockan 6 haha! Kanske fixar klart den senare elr en annan dag :D. Har bestämt att jag ska börja blogga mer nu år 2011 typ som nyårs löfte får se hur de går.. Blogga juh itne så mycket förra året men ska försöka att skriva minst ett inlägg om dan :).  


NYDESIGN

håller just nu på med en ny design så bloggen kanske inte är sig lik...

Spontan movienight

Inatt sov Lydia & jenny här! Dom ringde dej mej igår o fråga om vi ksulle sova över, o med lite tjat på pappa så blev det här. Dom kom hit med en stor påse med massa gott från konsum & fyra filmer, låter väl nice?
Vi satt i min brosas rum o såg film med han, och han satt o tigde om allt jennys godis o allas glass heeela kvällen. Tror vi sitter i mitt rum nästa gång..
Först såg vi P.S I love you, as fin & sorlig film men älskar den.
När unge fär halva sängen har gått brakar hela sängen vi sitter i ihop hahah! Vi var väl helt enkelt för tjocka... Så under nästa film fick vi sitta på golvet om man säger så.. Sen såg vi just my luck om jag itne minns fel.. Efter det gick vi o la oss.
Dom var här till 4 idag ungefär o vi gjorde massa skojj med min lillebror o hans kompis vikket jag inte vill nämna här haha!








när sängen braka..

lite av bilderna jag tog under kvällen :).


Tävling

Jag är med o tävlar om en mascara från isadoradenna tjejs blogg!
Svar på fråga: märket isadora lanserades år  1983 :)